måndag 31 oktober 2011

Mona & den arabiska djävulen

Mona Sahlin talar in en fin DN-intervju ut om hatet mot henne genom åren. Hon har egentligen inga svar och nämner svävande att hon inte tror på Gud. Än sedan? Skulle en Gud finnas utlöstes ändå bara nästa problem, det om hur en förment god Gud kan tillåta så mycket lidande mot förment oskyldiga människor. Så mycket hat, död och ynkedom.

Någon gång tidigt på 1980-talet ställde Mona Sahlin upp i en tv-show där kändisar ytligt beskrevs utifrån deras horoskop. På de få sekunder kartan låg i bild hann jag rita av den viktiga ascendentpunkten. Många år senare -  fenomenet nätet hade nu tillkommit för att knäcka de usla och hjälpa de goda - hittade jag en nästan på minuten identisk födelsetid på nätet.

Vad den medelmåttiga astrologen som förklarade Mona för Mona inte kände till, var att västerlandets astrologi är fullständigt felaktig. Till följd av vårdagjämningens precession berättar zodiaktecknen berättar inte längre sina berättelser som de gjorde i senantiken utan den berättelse som tillhör föregående tecken. I Indien och i Babylon där astrologin föddes, gjorde man inte misstaget att binda zodiaken till kalenderåret utan fortsatte att studera stjärnhimlen.

Varför hatet mot Mona? Astrologiskt är det här det tydligaste horoskopet hittills av hur judarnas Satans huvud, dvs. stjärnan Algol (av arabernas al-Ghul) kan uttrycka sig som ren ondska riktad mot personen - och man kan notera att Mona förlorade ett barn i ung ålder, förlorade sin arbetsledare Olof Palme genom ett mord och förlorade en kollega, Anna Lindh, genom mord. Som socialdemokrat kände hon sig säkert djupt delaktig i massmordet på 70 unga norska partivänner i somras. 


Klicka för bättre läsbarhet


Naturligtvis är det i det mäktiga tiondehusläget Algol har största möjligheten att tillfoga det yttre livet skada, precis som Charlie Sheen med Algol stigande i öster istället blir bärare av en vettvillings mentalitet - Algol som den hånleende gycklaren!

Att det här är en i särklass negativt belastad himmel i termer av karma - surdeg från ett tidigare liv med makt men som sannolikt lämnade mycket för övrigt att önska, säger sig själv. Algol i sig är ett osäkert kort tills man ser att den kanaliseras via vredens Mars illa placerad i monetära/materialistiska Oxen och dessutom utsatt för en extra skruv genom bestraffande Draksvansen i slutet på Väduren. 

Notera hur hela DN-intervjun kretsar kring denna härd: vredens Mars. Den blir till negativt hat just i negativt polariserade tecken som Oxen. Algol bidrar så att säga bara till att skruva fenomenet ännu några varv, till det besinningslösa hatet - till psykopati.

Elementkombinationen ger en slitig relation mellan Eld och Jord, ofta uttryckt som en kämpe och "egenmäktighet" eller "av egen makt". Att bemyndiga eller sökta ge makt till perverterade ting, som ibland varit Monas melodi men som hon som ateist och värderelativist inte kan veta något om, har naturligtvis också varit som att öppna helvetesportarna inom andra med snarlika problem i sina födelsekartor. 

Algol kan komma från vilket håll som helst, inifrån eller utifrån. Dikotomier som jag och du äger ingen existens i andevärlden.

Därför är hennes öppna undran i DN om det är hon som person eller något med hennes ämbete, sakfrågor, etc. en typiskt ignorant fråga, en sådan som bara en människa under storkorset i Mörkrets kvalitet skulle producera (se Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och nominellt kristna Göran Hägglund m.fl. politiker på Sideriska siktet som DN svartlistat för dess ambition att öppna svenskens blick för psykologin i politiken och för att det finns genuint onda människor, dvs individer vilseledda i sina val av idéläror på viktiga positioner i dagens samhälle).

Lämpliga etiketter/andra exempel på Algol och Tamas guna på Sideriska.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar