lördag 15 oktober 2011

Bör Aftonbladet polisanmälas?

Sen lördag, ett dygn efter att Juholt helt frikänts av åklagarmyndigheten, sitter en förbittrad personalstyrka på Aftonbladet alltjämt och söker förgifta opinionen med

FALSKT UPPSTÄLLDA DIKOTOMIER:


Bör inte Aftonbladet polisanmälas för personförföljelse av Håkan Juholt?

3 kommentarer:

 1. Att folk på Aftonbladet är besvikna över att Juholt sitter kvar är helt klart - lyssnade på medierna i P1 igår, där Helin i veckan intervjuades ang Juholtjakten. Före intervjun råkade reportern höra en medarbetare säga till Helin: Hoppas att Juholt avgår. Varpå Helin instämmer. När sen Helin konfronteras om detta påstår han att det inte var hans personliga åsikt utan ett rent journalistiskt bedömande, därför att "Om Juholt stannar är det en icke-nyhet". (http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2795&grupp=9346)
  S

  SvaraRadera
 2. Ja, jag läste om de där förargliga förlupna orden! Utan att vara värst insatt har jag för mitt inre öga rekonstruerat en klyvning inom (s) mellan traditionalister och mondänt chica stockholmare (tänk Bodström) som hellre borde rösta moderat men självförljuget tror de är socialdemokrater.

  Uppenbarligen består AB av denna "stockholmsmaffia" som försökt kuppa bort den mer traditionellt socialistiska Juholt.

  Jag hittade faktiskt en professor på Stockholms universitet som summerar ett skede av affären här, och kommer försiktigt fram till samma slutsats som min rubrik här. Kanske kan AB polisanmälas för sin hantering av frågan.

  http://bomelkermalmberg.blogspot.com/2011/10/aftobladet-forfalskade-hyresregler.html

  SvaraRadera
 3. Tur för Helin att "Medierna" inte är Aftonbladet!
  S

  SvaraRadera