fredag 21 oktober 2011

Människan och mastodonterna

Ännu en spik i kistan för den fåniga teorin att människan vandrade in i Amerika med den hypotetiska landbryggan vid Berings sund. Nu har man hittat resterna av en pil i en 13.000 år gammal mammut. (Popular Archaeology)

Vilket också påminner om att kineserna gjorde sådana här utsökta föremål i den extremt hårda jadestenen redan under det 4e årtusendet före vår tid. Se Smithsonians på nätet.Det är inte mycket som står rätt till i huvudet på den arma europén. Han tror numera att världen började med honom själv, sittande vid datorn. I själva verket var det där världen - som han kände den - tog slut.

Eller vad ska man säga när Fredrik Reinfeldt varnar sina partikamrater Nya Imbecillerna för att ta åt sig idéer och visioner? 

Den mannen har som ingen annan påmint mig om skräckslagna rasbiologer som räds "smitta" i blodomloppet. Det råder ingen tvekan om att Reinfeldt naturligen hör hemma med Sverigedemokraterna, allt mer av hans sanna tankemönster läcker ut. Men han är så omedveten om sig själv att han inte märker från vilket stamträd hans liv utgestaltar sig... 

Sverige behöver, som Håkan Juholt så korrekt sade då han tillträdde som ny partiledare för socialdemokraterna, MER KULTUR. Reinfeldt pratar bara pengar och den paranoida människans behov av trygghet. Men pengar i sig är den mest deprimerande sak i världen utom för dem som redan är förgiftade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar