torsdag 13 oktober 2011

Svenska journalister - ett lågt pack


Anmärkning. Ett inlägg publicerat utanför sin naturliga kontext då Dagens Nyheter antingen själv beställt en svartlistning av den astrologiska bloggen Sideriska siktet av Interaktiv säkerhet, eller någon på sagda företag själv är rasist, ateistisk Humanist eller Moderat - tre grupper bloggen kritiskt studerat och upptäckt statistiskt intressanta trender hos.

TILLÄGG 111014: Dagens Nyheter har nu också låtit svartlista denna blogg! Det finns uppenbarligen viss politisk ideologi tål inte att granskas utifrån ett mänskligt och filosofiskt perspektiv!

TILLÄGG 111022: Svartlistningen blev kortlivad. Nu går det åter att länka till DN !!!


Ungefär med rubrikens ord lämnade en god vän den här yrkeskåren för åtskilliga år sedan. Han är nu informationsansvarig på ett respektabelt förbund som har med hälsa att göra.

Pressen visar i dagarna hur illa det kan gå för folk som inte har något bättre för sig än sitta och rota fram skandaler, hela Juholts liv tycks vara föremål för ett oerhört intresse.

Astrologin tycks vara framme är också och se vad det handlar om. Den onda demon som skadat Sverige enligt indisk astrologi har tagit sig en förskräcklig och intensifierad vändning sedan 2001 då den smittat tredje "mentalitetshus", en horoskopsektor som har med medierna att göra. 

Det är uppenbart att vi nu är inne i en period där mentalsjukdomen som förorsakats av internet kommer att bli tydlig och skörda många, många offer. Alla är inte mogna att ens vara läskunniga. Förstå då vad som händer när de tvingats till detta av ett skolsystem och sedan nätets oändlighet bjuder dem alla möjligheter att helt fucka upp sina inre kognitiva kartor.

Om en aspekt av denna svarta period i det mentalt illa rustade Sverige skrev jag här, vid tiden då dessa pestbärare drev mot kungen.

När jag nu tittar på periodens sub-subcykler på nytt ser jag en intressant koppling. Aftonbladet släppte som bekant sin dåligt genomforskade smutskastning av Juholt den 8 oktober. (Här jämför jag den dagen med hans horoskop.) I Sveriges öde flyttas den 18 oktober fokus till Månen - pöbelns egen planet. Där kommer fokus sedan att ligga till några dagar in på nya året.

Vad är det nu med det?

Jo, fokus på Månen gör att ÖDET för en tid knyter samma nationalhoroskopets generande materialistiska och själviska Måne i Väduren med Håkan Juholts Måne i Väduren! För att det är en Måne i Väduren måste man nu säga nu, även om inte födelsetiden är känd.

Inte konstigt att landets medier välver sig i paroxysmer och många journalister och socialdemokrater kommer ångra sig i resten av sina liv och undra vad vanvett som tog över här. Även (s)-horoskopet har ju en stark betoning av Väduren.

I nationalhoroskopet hittar vi Månen i Väduren i sjunde huset för människor vi allierat oss med. Juholt är alltså "en signifikant andre", hans sinne faller in i ett av nationalhoroskopets mest framträdande hus som den av dem man står i någon form av fast relation till, som anhängare eller opponent.

Tyvärr skiljer sig svenskarna mycket, är det mest i Europa eller världen? Och detta syns i vårt bedrövliga horoskop. Månen disponeras nämligen av Mars i det själviska och kriminella åttonde huset. Se hur perfekt Juholts öde följer mönstret med en fast partner som varit dömd för något, vad det nu var. Jag tror medierna givit sig fan på att gräva tills de lyckats göra honom till en brottsling också. Svenskarna är onda i sina sinnen, och destruktiva mot sina partners. Journalisterna uppfyller här bara sin roll som skit-svenskar.

Vad som pågår just nu i Sverige är således att journalisterna - gripna av en onda ande (ondska inneboende i vårt kollektiva psyke) - söker sätta fingret på landets egen folksjäl och dess nära kopplingar till materialism, snattande och tjuvaktighet. 

Juholt "råkade" bara bli en som stod väldigt nära den robusta och folkliga direktheten och som hade tillräcklig makt. Hans Mars är i mina ögon betydligt bättre placerad än nationens egen aggressor, men i Sverige vet man inte vad finlir är, här gäller storsläggan.

Jag tror det här löser sig till Juholts fördel. Just nu sliter de onda journalisterna som ettermyror på att söka koppla honom till så mycket oegentligheter som möjligt - och vad om det senaste, polisanmäld igen, nu för dubbla bilturer! (Dock, se Juholts Mars i Tvillingarna - turbulens kring kommunikationsmedel!)

Men när sub-subcykeln startar månperioden den 18e oktober ska man minnas att Jupiter, Lagen, står i Väduren just nu. 

I nationalhoroskopet står Solen med Jupiter vilket tyder på att landet överlag haft gott ledarskap (före Reinfeldt fick sin chans tack vara demoninfekteringen i det svenska psyket). Eftersom Juholts horoskop anknyter till Väduren (vilket t.ex. inte Reinfeldts gör), kan man misstänka att "stora ledare" (Solen med Jupiter i nationalhoroskopet) kommer att frias från falska anklagelser medan fokus ligger på Månen (folkligt parti) samtidigt som nådens Jupiter lyser över Väduren.

Detta föreslår jag mest som gissning. Jag behärskar inte den gåtfulla indiska metodens alla subtiliteter, utan resonerar här bara med planeternas symboliska valörer.

*****


I Dagens Nyheter om svenskar som vet hur man besvärar sig.

En i raden av observanta bloggare som genomskådat skitstövlarna på AB.


Till sist.

Att man skulle leva att se en moderat blogg leverera de en av sundaste reflektionerna hittills om Juholt-tumultet!

1 kommentar:

  1. Gissa citatet:
    "Man bör försöka följa lagar och regler, och det försöker jag göra. Men alla människor begår misstag, och jag begår misstag, och det beklagar jag"

    Svar:
    http://di.se/Templates/Public/Pages/ArticlePrint.aspx?pl=93272__ArticlePageProvider

    SvaraRadera