måndag 10 oktober 2011

Är Aftonbladet infiltrerat?

Följer häpet nominellt socialdemokratiska Aftonbladets pöbeldrev mot Håkan Juholt. Med tanke på hur hans budget motarbetats av element inom partiet kort innan bidragsfifflet briserade som en bomb undrar man varifrån tidningen hämtar sina "uppgiftslämnare". 

I den här artikeln är det så mycket snömos att man bara häpnar: här ska finnas "ytterligare källor" och partikassören "ska ha" informerat Juholt redan 2009... Kassörens uppgivna namn ger illusionen av en substans som bara inte finns i den här smörjan.

Och INGEN står som ansvarig för artikeln!

Är det här ett beställningsjobb från högern för att vända allmänhetens uppmärksamhet från den inkompetenta högerpolitiken, de tilltagande klyftorna, deras minskning med 1,2 miljarder av åtgärder för att hjälpa arbetslösa åter till arbetsmarknaden - i vissa fall ut ur den cyniska slutförvaringen Fas 3, Regeringens Reinfeldts idé som verkar hämtad från nazismens arbetsläger ???

Ägaren, mediekoncernen Schibsted, lär ju inte vara i branschen på grund av några ambitioner att skapa ett bättre samhälle för alla.

*****

Se även den fristående uppföljningen: Har regeringen Reinfeldt riggat Juholt-skandalen?

Mer om Juholt-rabaldret: DN, SvD

Expressens vinkling: "Utmanarna (inom (s)) tiger om Juholts fusk".

Och en länkbar text i just AB

9 kommentarer:

 1. Littorin blev anklagad på svagare indicier än detta, men då var det Ok va? Jävla Hyckleri!

  Enligt arbetsförmedlingens egna undersökning är 3 av 4 nöjda med sin Fas 3 placering, så vad gnäller du om?

  Gonzo

  SvaraRadera
 2. "3 av 4".

  -Någonsin hört talats om Stockholmssyndromet?

  Läs på, läs filosofi. Studera vad mänskligheten tänkt om sin plats på jorden. Du kommer att se bättre västerlandets nu-status. Låt ditt bästa vetande avgöra partifärg, inte egot.

  Egot är per definition en diskriminerande fakultet och roten till självlögner av de värsta slag.

  SvaraRadera
 3. Artikeln är undertecknad Josefin Berglund.

  Jag vet i övrigt inte vad man ska tro om detta...Det är ju en fantastisk teori du för fram, och man får hoppas att sanningen kommer fram om det är så, men det kan man ju tyvärr inte vara säker på att den gör.
  S

  SvaraRadera
 4. Men skaffa ett jobb och sluta gnäll! Att Aftonblaskan publicerar ett scoop när de får chansen är väl inget konstigt!?!

  SvaraRadera
 5. "Undertecknad."
  Nu ja. Tydligen uppmärksammades missen.

  SvaraRadera
 6. Hur fan kan alliansen rigga en fälla för Jugholt. Har dom månne kryssat i fel ruta år ut och år in. Vilket skitsnack. Karl är inte hederlig

  SvaraRadera
 7. Jugholt är bara förbannad för att han ertappades. Dessutom kan han inte åtalas och det visste han säkert om. Hur blåögda är såssar egentligen??

  SvaraRadera
 8. Jugholt verkar inte riktigt klar i knoppen. Dricker han månne för mycket. Han velar ju hit och dit och vet tydligen inte vad han håller på med. Hur kan såssarna vilja ha en sån partiledare. Det är för mig otroligt? Det finns väl bättre aspiranter, men det här är ju bra för alliansen.

  SvaraRadera
 9. Skrupelfri Knöl10 oktober 2011 18:03

  En tidning med s-märkt ledarsida ska alltså undvika att rapportera nyheter som är negativa och generande för Partiet? Har du hört talas om begrepp som demokrati, yttrandefrihet och pressfrihet? Nej, jag trodde inte det. Med din inställning hade du trivts bra i Sovjetunionen, där partiorganet Pravda nogsamt undvek att presentera nyheter som kommunistpartiet inte tyckte om. Det var tider det. Idiot.

  SvaraRadera