onsdag 12 oktober 2011

Vägvalet. Grafik!

Anmärkning. Ett inlägg publicerat utanför sin naturliga kontext då Dagens Nyheter antingen själv beställt en svartlistning av den astrologiska bloggen Sideriska siktet av Interaktiv säkerhet, eller någon på sagda företag själv är rasist, ateistisk Humanist eller Moderat - tre grupper bloggen kritiskt studerat och upptäckt statistiskt intressanta trender hos.

TILLÄGG 111014: Dagens Nyheter har nu också låtit svartlista denna blogg! Det finns uppenbarligen viss politisk ideologi tål inte att granskas utifrån ett mänskligt och filosofiskt perspektiv!

TILLÄGG 2 - DN tog bort svartlistningen av Ockulta ögat efter en tid!

Tack vare en ovärderlig detalj i en krönika av Göran Skytte, att första socialdemokratiska kongressen öppnade vid gudstjänsttid, avslöjas i partihoroskopet att trygghetens och det interna välmåendets tecken Kräftan steg i öster vid tiden. 

Dessvärre tillsammans med den blytunga och deprimerade Saturnus, enligt indisk tradition arbetarklassens signifikator. Denna bas av utnyttjade småmänniskor tog sig här samman och önskade markera att de också var en maktfaktor: Saturnus kastar sin långa "indiska" kontrollaspekt mot tionde huset för herrar och arbetsgivare.

Från och med nu i Sverige hade egennyttiga utsugare inte längre lika lätt att skapa ett favoriserat liv på andras slit och t.o.m. död. Allt detta skildras av den inre planetkretsen.

Klicka för större bild*****

Så till år 2011 och den nye partiledaren Håkan Juholt, skildrad av den yttre planetkretsen. Hans födelsetid är okänd men jag har på annan plats antagit en födelse så många timmar in på dygnet att sinnelaget (Månen) lämnat Fiskarna och anträtt Väduren. 

Som framgår av kartornas dubbelexponering rimmar det väl med hjärtat (Solen) i SAP-ideologin, som säger, med den betrycktes röst (Saturnus i Kräftan) att människor inte ska utnyttja varandra, inte trampa ner varandra för att själva stå huvudet högre (tionde statushuset).

Det är uppenbart att Juholts olycksplanet (Mars) är ett knivhugg i ryggen på SAP - är det någonstans man inte vill ha dolkens symbol så är det i 12e huset, det vill säga bakom ryggen på den egna personan (det stigande tecknet, här således sårbara Kräftan).

*****

Jämför med moderata partiledaren Fredrik Reinfeldt, vars Mars ligger i öppen dager i första personahuset så att den skada han tillfogar det svenska välfärdssamhället är lätt för var och en att se - om man vill se. 

Nya Moderaterna ser naturligtvis inte detta eftersom det här privategoistiska partiet självt bildades under just samma persona. De läser istället Reinfeldts Mars i första huset som att diskriminering och skiktande av samhället i isolerade och blott egentjänande sektorer ("individer") är något gott. I Reinfeldt-land består så att säga kartan av tusen små isolerade öar, var och en med låg förståelsehorisont och alltmer hav mellan dem. Och vattnen stiger...


Det anmärkningsvärda är förstås att Nya moderaterna "föds" just som "lätta pengars Jupiter" stiger i öster i privatistiska Jungfrun och samtidigt pengarnas egen signifikator Venus betraktas som "fallen" (korrupt) i samma tecken.

För den eviga lagen säger: Du berikar dig inte på dina minstas bekostnad!

Det är därför antikens visa män lät Venus stå "upphöjd" i motsatta tecknet, Fiskarna - martyriets eller vittnesbördets tecken. I detta transparenta tillstånd är människan kapabel till självförsakelse för hon har nu nyktrat till från den materiella besmittelse som kulminerade vid den opposita grundprincipen.

Men den nivån av mänsklig mognad är inte de moderata väljarna i närheten av! De är visserligen på Vägen, de också, men vilken belastning för världen dessa skygglappsförsedda, ofilosofiska varelser är när de tillåts dominera! Jungfruns korrekta nivå är att ta order från politiker vilka i sin tur informerats av filosofer (Platons idealmodell).

I stället har Sverige (och väst) spårat ur och låter krämarna sköta alla tre samhällsnivåer. Botten nåddes när Svenskt Näringsliv i somras öppet smutskastade filosofin som högskoleämne med argumentet att det inte var "lönsamt". Hör Jungfru och privatprofitörens röst i detta skandalösa uttalande.

Vad såväl moderata partihoroskopet som deras statsminister istället avslöjar är dyrkan av egen överflödande sinneskonsumtion bakom lyckta dörrar. Lejonets kända dragning till lyx och flärd smusslas det med i tolfte "dolda huset". På ytan spelar dessa individer flitiga och sparsamma Jungfrur! Socialdemokratins eventuella dubbelmoral är ingenting mot den röta den här dubbelkartan indikerar.

Värst för Nya moderaterna tycks vara (och här avviker partiledarens eget horoskop) är gruppens kollektiva karma. Partisjälen är Månen och den är aggressiv (Mars). Den är helt och hållet egoistisk (Väduren) och den är kriminellt egoistisk. För kärnan i det moderata sinnelaget står i åttonde sektorn för korruption och det som Ödet härnäst tänkt ta itu med.

Att Nya moderaterna är dödsdömda syns också i deras första "kroppsliga" hus (föreställ dig här en ideologisk kropp). Deras vederstyggliga privatism (Jungfrun) och profitlystnad (Jungfrun), deras vilja att göra pengar på pengar (Jupiter) och allmänna dyrkan av penningen som ett egenvärde (fallen Venus i materialistiska avgudselementet Jord), är lagd under bann genom att den halshuggna girighetens demon Ketu sammanfaller med alla dessa tendenser till cyniskt självberikande

NÅGOT KOMMER ATT HÄNDA MED NYA MODERATERNA. Något mycket olustigt.  (Och den kritiska tiden kan beräknas med astrologisk metod!)

I värsta fall hela rasar hela västerlandets ekonomiska system eftersom det är exakt detta som Nya moderaternas partihoroskop illustrerar i all dess själviskhet och pekuniära fixering. Dess syndfulla karma (åttonde dödshuset) har ackumulerats under lång tid! Gammelmoderaterna ligger med andra ord under ytan på de nya moderaterna.

*****

I medierna om det som egentligen inte handlar om Juholt utan är början av slutstriden om Sveriges ideologiska utveckling. Det är nu Sverige slutligen kan gå under om folket inte ser skillnad på de två vägarna, de två ideologierna:
*****


Se även: Occupy Wall Street-horoskopet, där privategoismens Jungfru återigen spelar en nyckelroll, men där folksjälen är ren och tydlig i sitt uppsåt.

Se även: Moderata politikerhoroskop där återigen Jungfruns arketyp är statistiskt överrepresenterad.

Se även: Socialdemokratiska politikerhoroskop där istället fördelningstecknet Stenbocken är överrepresenterad (det mognaste Jordtecknet) - och Jungfrun faller tillbaka.

Dessa är påminnelser från den eviga morallagen att det existerar objektivt rätt och fel! Enskilda individer kan vara goda fastän födda t.ex. Jungfru, men studerar man hela populationer framträder det de kristna kallade Vägen och astrologin zodiaken eller solekliptikan.

Not. Observationerna är gjorda med den sideriska zodiaken formulerad i Babylon och än i dag i bruk i Indien samt bland västerlandets bäst informerade astrologer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.