fredag 14 oktober 2011

Aftonbladets rekord i intellektuell ohederlighet

I samma dominanta block på förstasidan om Juholt-affären lyckas Aftonbladet ljuga läsaren i ansiktet två gånger. Minst!

Rekordet i smutskastning är att bädda in nyheten om C-politikern som fick panik när Juholt-affären rullade upp och bekände sitt bidragstrixande. 

Men hans agerande är en sak för sig! Han utnyttjade med berått mod en lägenhet han redan avyttrat! Fallet är överhuvudtaget inte jämförbart med Juholts, ändå sticks det in i samma hatkampanj!Är Aftonbladets förstasideredaktör inte medveten om det här, är han/hon så inkompetent att hon inte bör ha det här viktiga opinionsbildande jobbet (för det är vad det är att sätta en Etta). Men personen vet förstås precis vad han/hon gör. "Visste att pengarna inte var hans" ska nu smeta av sig på Håkan Juholts namn.

Så agerar en gris men inte en människa. Grisar gnuggar obekymrat av sig sin lera på finrumsmöblemanget. En gång kände jag en människa som plötsligt drog upp en nageltång ur fickan och började klippa naglarna mitt på min vardagsrumsmatta. Det behöver inte sägas att den bekantskapen är slut nu. 

Sedan följer Aftonbladet upp lite längre ner i smutskastningsblocket med följande:


"Håkan Juholts förtroendespiral nedåt", har tidningen mage att skriva, när det i själva verket är de som hela tiden söker framskapa den! Titta på bildspelet och se den mest löjeväckande "orsakskedja" det går att beskåda. AB-anställda måste ha en intelligens långt under genomsnittet.

BREAKING NEWS. Inom några minuter efter detta inlägg har tydligen AB sett över sitt "bildspel" och lyft bort den färgade kvinnan som Juholt lyfte ur sin grupp och som sedan kom att ingå i "hämndgruppen".

Smart AB. Men bildspelet haltar fortfarande eftersom det är en fabrikation från början till slut, en illvillig skapelse av människor som tappat all trovärdighet som nyhetsrapportörer.

Det här kommer att göra ont när de inblandade slutligen vaknar upp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.