torsdag 13 oktober 2011

Medierna fabricerade Juholt-skandalen

TILLÄGG 111014: Dagens Nyheter har nu också låtit svartlista denna blogg! Det finns uppenbarligen viss politisk ideologi tål inte att granskas utifrån ett mänskligt och filosofiskt perspektiv!

Moderat mörkerman?

Min intuition förefaller ha stämt. Den här vaksamma medborgaren har studerat blanketter och regler i Juholt-skandalen och finner att stormen är en ren mediefabrikation, exakt som Juholt själv funderade högt, i avsikt att skada honom.

Men där jag menade att den kan ha utgått från regeringen Reinfeldt i en paranoid åtgärd för att splittra en socialdemokrati på hotande återväxt, förefaller skandalen vara skapad av en eller flera mentalt otillräkneliga inom Aftonbladets redaktion. 

Återstår bara för den verkliga grävande journalistiken att belägga kopplingarna mellan dessa infiltratörer och den sittande regeringen. Fast borgerlig press lär  knappast vara intresserad av sådana efterforskningar.

Snarare låter det så här i de leden: två dagar i rad svartmålar DN Juholts kommunikation fast alla som lyssnade noga på gårdagens partiledardebatt hörde hur otroligt bra oppositionsledaren producerade trots den oerhörda press som den här "krisen" så lägligt försatt honom i.

DN 111013: Juholts ord utan kraft

Och för att ingen ska undgå hjärntvätten drämmer tidningen i med den mesta negativist de lyckas få fatt på: "Värre än Toblerone-affären." 

DN 110112: Juholts bidragsaffärer påverkade inte debatten (se dock Ettans rubrik här.)

SvD 111013: "Valberedningen varnades för Juholt"

Hela borgerligheten ligger i för att hitta varenda felsatt kommatecken. Juholt är den farligaste motståndare de mött, en debattör på en helt annan retorisk nivå än Mona Sahlin! Expressen tycker sig således se oegentligheter vid reseersättning. Får se hur det utvecklar sig.

Jag noterar för övrigt hur Expressen inte är det minsta intresserad av den nya hotfulla interaktiviteten på nätet. Sedan blogglänkningstekniken kom för några år sedan och Expressen hakade på Twingly-metoden, verkar inte en enda redaktion på den tidningen ha någon större lust att öppna för läsarnas perspektiv. Bara någon gång då och då - och aldrig i viktiga frågor - knapps Twingly-rutan på!

Jag säger det: ledaren präglar en tidnings eller partis hela inriktning och jag har redan noterat hur odemokratiskt horoskopet för Expressens Mattsson ser ut, oavsett att han bedyrar folkstyret sin trohet.

3 kommentarer:

 1. Vilket jävla skitsnack. Du är välkommen att komma in till verkligheten när helst du vill.
  Att du kallar din blogg för ockulta ögat är en skymf mot riktiga ockultister.

  SvaraRadera
 2. Hur fan kan man försöka försvara och bortförklara Juholts alla misstag? Vilken sjuk verklighet befinner man då sig i? Du borde skämmas som inte tar avstånd från Juholts mygel, fillel, knivar i ryggen på sina partikamrater och lögner till svenska folket.

  Tvärtom, Reinfeldt är den farligaste motståndare socialismen mött och det stör er något fruktansvärt. Det är nästan skrattretande att se hur desperata sossar är över att inte längre ha den makt ni tagit för givet i över 70 år.

  Ert parti har ingen bäring på dagens samhälle. Er tid har kommit till ända.

  SvaraRadera
 3. Jag röstar inte socialdemokratiskt. En sann ockultist röstar inte alls utan övervakar mänskligheten, för att se hur långt själviskheten ska tillåtas gå innan det är dags att påminna om att privatism lett till varje civilisations undergång så långt tillbaka det går att blicka. Med stadsstaternas murar (motsvarande moderaternas idealsamhälle med "gated communities") föddes t.ex. krig och rövartåg. Men vad vet historielösa individer om verklighetens långsiktiga rytmik. Sverige är och förblir ett folk av fårskallar, och aldrig hörs det så väl som hos barnen som växte upp med nätet. Deras psyken är snärjda.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.