söndag 26 juli 2009

Gaykulturens agenda & fåraherdens svek

(Obs. Långt inlägg om c 6 sidor, med idéhistoriska, antropologiska och moralisistiska bottnar.)


I'm a barbie girl, in the barbie world.
Life in plastic, it's fantastic!
You can brush my hair,
undress me everywhere.
(Aqua 1997)


Det är när (gay) Pride-arrangörerna väljer en person som Bingo Rimér att representera den hetero mannen - en naiv tomboll som gjort mer än någon annan svensk i modern tid för att sprida en ångestskapande kroppsfixering hos unga kvinnor och få unga män degradera sig till den lägsta och mest pöbelaktiga formen av kroppskonsumism - som man inser att ett mått av homofobi inte bara är en naturlig utan också intelligent hållning.


För vad representerar valet av Rimér om inte den homosexuella kulturens försök att legitimera sin egen kriminella ytlighet via det dummaste de kan uppbringa från heterofolket? I en helkorkad flickfotograf med dräggets sätt att äta kvinnokroppen med blicken har de funnit samma groteskt kroppsobjektifierande attityd som utmärker det lägsta avträdet av den procentstora (nånting) homosexuella grupperingen.

Några dagar efter det här inlägget vaknar också den ständige tyckaren Alexander Bard till inför i stort samma sak, fast väljer att slå upp det stort på Newsmill (och naturligtvis i grunden för ett HBT-fenomen på behörigt avstånd från varje psykologisk problematisering): "Det är hög tid att även HBT-världen tar årets Pridetema på allvar. Utan ett självkritiskt öga reduceras den till en banal parodi på heteronormen."

[Bingo-bild på systrarna Graaf nakna i illustrationssyfte raderad - banala individer i mängd surfade in via Googles bildsök!]

Jag tror Mona Sahlin med flera politiskt korrekta politiker blivit väldigt lurade. Det var väl inte den här homosexualiteten de ville befrämja? Den som, så fort den får in en fot i etablissemanget och själv börjar lobba, lyfter upp en direkt skadlig typ som Rimér och söker påstå att han representerar heteronormativiteten?

Just nu vajar regnbågsflaggor i hela Stockholm - en markör för den sataniska dyrkan av enbart driftlivet, utan någon som helst psykologisk djupdimension, som Stockholm förmodas stödja. Vilken skamfläck för varje tänkande människa! SvD trallar sött med och pekar ut några russin i Pride-kakan.


Visst kan man med kristna bibeltroende förstå att Sodom och Gomorra brändes till aska i en vredesreaktion från Gud sedan städernas hela befolkningar invaggats i samma förvirrade identitetsgröt som just nu äter sig in i varje svensk med pk ambitioner, falskeligen etiketterad som "tolerans".

Samtidigt som samma män och kvinnor luras att i "jämlikhetens namn" omhulda dessa s.k. harmlösa och färgglada procent (nånting) av befolkningen som är genuint homo och inte bara hjärntvättade av en tidsanda, tvingas deras inre känsla att ha blivit kastrerade av den påbjudna tankefiguren att ta sig andra utlopp. Och vad händer då?

I det läget börjar den mentalt rövknullade och nu helt konfysa svensken att hata utlänningar istället - kulturerna där fortfarande känslan av ära och heder lever kvar och där tydliga mönster finns för alla dessa svaga som så lätt blir hjärntvättade!

Till varje kultur, med hederskodex eller bara ryggradslös, föds också den procent (nånting) av befolkningen som till följd av synder i tidigare liv nu återfötts i distinkt "fel" kropp. (Minns att ordet synd betyder "missa målet".)

Dessa få kommer naturligtvis att lida i varje kultur med någon form av erkänsla för att livet aktiskt arbetar i polära sammansättningar (yin-yang, kvinna-man) - och lära sig vad nu ödet avsåg undervisa dem om. För sådan var själens syfte med just det livet.

Tolerans kanske är lärdomen i ett sådant liv. Bögar bör typiskt ha varit despotiska förtryckare i sina föregående liv, och får nu ett stigmata i detta för att lära sig det oförytterliga människovärdet.

Men vad om lektionen inte går hem, utan enbart söker upphöja den avvikande könsdriften till sitt motto? Och därtill söker legitimitet genom att lyfta fram heterokulturens patrask som sina tillskyndare? Kan de då inte sägas fullständigt ha missat sin livslärdom?


Vad jag säger är, att genom att välkomna homosexualitetens brist på självkännedom, bidrar Sveriges homokramande politiker istället till invandrarfientlighet! Det krävs dock en analys värd namnet för att förstå hur den kastrerade och därmed islamofobe svensken har uppstått i samma takt som han via grupptryck pådyvlats uppfattningen att alla sorters könskombinationer "normala". För så är det inte, och det känner varje människa som har någon form av fungerande kontakt med sina inre sinnen.

Homosexualitet är, som antytt, en själslig åkomma som enbart själavandringsläran kan förklara. Biologin och vetenskapen har inte något uppdrag att förklara något, för i den materialistiska världsbilden finns det ingen mening med någonting alls! Vetenskapen bidrar bara med att rent tekniskt kartlägga hur ett fenomen fungerar, så därifrån finns inga besked att förvänta sig om denna märkliga (och i sig) intressanta själsliga anomali.
Mona med flera, snacka om ni hjälpt till att sätta er i ett "double bind" till följd av dåligt beslutsunderlag om livets realiteter. Jag rekommenderar en snabb koll av några boktips som finns på den här bloggen under etiketten med samma titel, eller etiketten "reinkarnation". Detta är inte bara en föreställning, det finns empirisk evidens som tyder på att det är så vi själar arbetar när vi växer och lär oss.

Ur detta perspektiv är homosexualitet således ett tydligt tecken på att en lärdom gått i baklås och inte assimilerats av själen på ett acceptabelt sätt. Och det gäller också de däggdjur som är tillräckligt avancerade för att ha spjälkat av sexualiteten som en njutning, vid sidan av dess reproduktiva funktion. Hör, den som kan uppfatta vad jag just sade.

Västerlandet har fruktansvärt, fruktansvärt mycket mer att lära sig om inte bara naturen utan även de riken därovan, vilka det inte ens vill kännas vid sedan vi någon gång efter "Upplysningen" började missbruka Occams rakkniv. (Jag skulle hellre kalla Upplysningen början på en period av extrem inskränkthet. Som den kinesiske mystikern säger, "Du definierar dig men blir därför inte tydligare". Det skulle kunna ha varit en känga mot blind vetenskap om det inte varit skrivet före vår tideräkningsbörjan!)

Som alltför få i Sverige vet är tiden förbi då man med astronomen Laplace kunde säga till Napoleon: "Gud? Sire, honom har jag inte något behov av i min teori." Men Niels Bohr, Werner Heisenberg och alla de andra som så snabbt gjorde Einstein omodern i början av 1900-talet, dessa mäns insikter nådde egendomligt nog inte Sverige. Därför kan vi, som lämnades utanför här uppe i norr, gå och inbilla oss att vi vet bättre än alla andra, och känna oss progressiva med vår könsindifferens. I själva verket finns betydligt bättre "intelligence" att tillgå i andra delar av världen.

Skulle en enda svensk, likt den amerikanske fysikprofessorn Amit Goswami, kunna skriva en bok som "Physics of Soul" och förklara relationen mellan kvantfysiken, medvetandet och själavandringen? Skulle inte tro det. Vi är SJUTTIOFEM ÅR - en levnadsålder - efter de mer på-hugget tänkarna i övriga världen.

Här hemma viftar vi istället med regnbågsvimplar och tror vi förstått att det egentligen inte spelar så stor roll "vad som går i vilket hål". Men bakom alla dessa blinda beteendemönster finns en hel värld kvar att upptäcka. Börja din resa mot ökat medvetande nu! Dräll inte runt som de stackars infantila bögarna utan den minsta kunskap om vem - eller vad - du är! Bilda dig. Uppvaknandet kurerar faktiskt många irrationella beteenden.

Politisk korrekthet kan ibland vara en deprimerande pseudovärld av efterhandskonstruktioner som söker skyla vissa basala fakta - se bara den genuint självduperade Maria Sveland. Hon har också valts ut att representera "heterofolket" under årets gay-vecka. Sveland - hetero? Skulle inte tro det. Hela hennes gendertänk omvittnar ju ett formidabelt hat till allt hon "tvingats" vara, född som kvinna som den arma karlen inuti hennes kropp är.

Jo, homosexuella verkar faktiskt lite dummare än andra - om de tror att folkflertalet ska finna dessa två - Bingo-Bongo och 'Sveket mot den heliga modern' Sveland - vara representativa för svenskarna.

Jag tror ingen svensk som verkligen tänker efter, identifierar sig med Svelands, som det vill tyckas oförsonliga hat mot sin egen kropp och samtidiga skuldbeläggande av samhället för dess tillkortakommanden. Eller med Bingo bara är en hedonistisk fluktgris som skamlöst utnyttjar unga kvinnors vilja att synas.

De homosexuella arrangörerna till Pride-veckan har verkligen rotat upp två totala stolpskott ur heterogruppen - kanske för att själva inte framstå som så hopplöst aparta.

Och då har jag inte ens kommenterat de arma desorienterade individer som kräver rätten att heta vad som helst eller den absolut lägsta kasten "skaparna av feministporr". Men här gäller samma reinkarnationsargument:

Se igenom dina mörka drifter och förstå att du främst är en evig själ. Du står över alla dessa pseudostrider över en kropp som du ändå ska lämna om några årtionden. Skaffa dig en utblick värdig en riktig människa och sök upp redskapen att lösa upp den här självförvållade röran du lider av! Dessa är ting som går djupt, djupt ner i det omedvetna. Men med korrekt hjälp kan du få öppna locket och se vad det var som hände, vad som gick så snett. Det här blogginlägget kan vara början till något helt nytt och otippat!


*****

Se även mitt relaterade inlägg nyligen, Jesus som "queer".

Se även min relaterade astrologiska analys av Selma Lagerlöf i samband med pseudonyheten om hennes rasbiologiska vurm.

Kontentan av sistnämnda inlägg är att en homosexuell som Selma naturligtvis stod nära den ytliga dyrkan av den egna kroppen, och naturligtvis var ett villigt offer för tankar om starka och spänstiga flickkroppar! Ögongodis kanske mer än någon djup oro för rasens degeneration! Det är så genomskinligt - bara man tittar noga på hur motiv och böjelser relaterar till varandra.

Eller varför inte det senaste inlägget
- det är ju dock Pride-vecka i huvudstaden, och mycket energi avleds i den riktningen. Här återvänder jag till reinkarnationstemat men bäddar in det i ett helt annat material och drar lite andra slutsatser.


5 kommentarer:

 1. TL;DR. Lång historia kort: Flum bra, homo dåligt?

  SvaraRadera
 2. Kanske hellre så här: bottenskrapet av hetereo & homo "kultur" avslöjar kostnaden av att krympa antropologin till "enbart kropp".

  Politiker utan bäring har hjälpt till att legitimera en människosyn som t.ex. främjar självskadebeteenden och självhat hos unga.

  Inläggets emfas är västs upptäckt av reinkarnationen ("flum" för den som inte ens orkar granska evidensen), en upptäckt som gör kroppskulturen till uttryck för en väldigt ofärdig människotyp och -syn.

  SvaraRadera
 3. Ja, att se Ohly dansande och leende i den här "Pride-festivalen" är nästan en konstnärlig installation, där man får en bild av de blinda krafterna bakom fenomenen, där de plötsligt blir exponerade när de sprungit fel. De som alltid håller sig bakom en vacker och begriplig yta, nu fångade i en fälla, där var och en kan se bluffen, ihåligheten, strävan efter makt och en som säljer sig själv och allt annat för det. Detta konstnärliga objekt som fångats i denna sättning hade framträtt leende i alla tider och trender, denna bara en av dem, för att lura sig in. Men här är det absurda så uppenbart.

  SvaraRadera
 4. Skummat igenom inlägget nu, och kan som första reaktion [innan/om jag skriver ett mer utförligt inlägg med motfrågor senare] bara utbringa en enorm "*FACEPALM" åt det som skrivs i första halvan av artikeln (innan reinkarnationsbilden dyker upp); du är något på spåren, men drar slutsatser alldeles för fort.

  Ena stunden klagar du på hur västvärlden bara ser till det strikt "materiella", för att någon sekund senare förenkla Yin-Yang-dynamiken genom att bara se till det fysiska förhållandet mellan kvinna-man (man kan applicera konceptet med yin och yang på mentala nivåer också, glöm inte feminina/maskulina EGENSKAPER, för att nämna ett exempel)...

  Vilket samtidigt får mig att undra huruvida du ser homosexualitet som en sjukdom/störning/något negativt som bör botas el. raderas? (sidospår, men ändå; du menar likt de flesta att homosexualitet per automatik betyder lägre stående på något sätt)

  Sista stycket är lite väl preacher-aktigt för min smak. Dessutom så kan det väl, om man resonerar enligt ditt sätt att föra in karma i nutida politiska grejer, vara så att det är de som dömer/motverkar/bekämpar homosexuella och deras existens som drar på sig negativ karma istället?

  SvaraRadera
 5. Du är troligen inte astrologiskt bevandrad, men du skriver din kommentar under själva nymånen i sexualitetens tecken Skorpionen (enligt den korrekta babylonisk-indiska zodiaken). Detta är också det ställe som antikens tänkare pekar ut som syndafallets tecken för själens indikator Månen, platsen där själen tappar greppet om sin autonomi och instinkten tar kommandot.

  Detta är i sig ytterst talande för den som känner till att vi lånar våra tankar från Världssjälen men ego-funktionen i kroppen "kapar" verkligheten och reducerar den till en inbilsk tro att det är vi som sköter showen.

  Detta är, om man så vill, en psykisk sjukdom, precis som homosexualitet och alla andra mänskliga åkommor och udda beteenden. Astrologin och den antika filosofin håller hela våra liv som människor för att vara patologiska tillstånd! (Psyke + pathos = själens rotation, dvs planeternas kretslopp i detta multidimensionella något som är vårt hörn av universum. Här pågår en utbildning, men till vad?)

  På min andra blogg, Sideriska siktet, har jag undersökningar som visar att just homosexualitet är en kognitiv störning som är så tydlig att den t.o.m. slår igenom med statistisk signifikans. I ett test (200 hbt-horoskop) bekräftades antikens tanke om att sexualitetens Mars är "fallen" under passagen genom "irrationella" Kräftan. Men kriminalitet vittnar också om ett patologiskt tillstånd, en själ som börjat rotera i fixering över ett visst motiv, och även här finns bekräftelser med statistisk signifikans för vilka zodiakala Idéer som motsvarar förbrytaren i livets teater.)

  Kort sagt, vi är inte människor utan bara spelar människoleken, tilldelade olika uppgifter beroende på när vi lämnar själens eviga tillstånd och går in i tid och rum. I den klassiska världsbilden handlar "uppdrag människa" om att lära sig ett antal motiv utan att falla för motivens dysfunktionella baksida. När vi kan den här föreställningen hör själen upp med att falla ner på jorden om och om igen, eller gör återbesök bara då den så själv önskar (karmat är redan bränt.)

  Eftersom detta är en utveckling av den del av i inlägget du har svårast för, finner jag det mindre troligt att jag har några andra svar som kan tillfredsställa. Bloggen bygger löst på Platons filosofi som är identisk med det gamla Indiens filosofi. Eller med ett annat ord, "filosofisk idealism" - världen är idé-driven (medvetandedriven).

  Mot slutet av själens vandring ter sig hela det inkarnerade tillståndet lika bisarrt (eller kanhända transparent) som yngre själar finner sitt tillstånd "fel" då återföds i en kropp av motsatt biologisk typ jämfört med den de ännu bar på i sitt "närminne" (själens närminne är den förkroppsligade människans undermedvetna).

  SvaraRadera