måndag 6 juli 2009

Expressens IQ-broilers ligger i...Mäkta imponerad! De som sitter på betald tid och hittar på sådana här enkätfrågor måste tillhöra landets verkliga begåvningsreserv. Vad är detta egentligen för fråga att ställa, "Ska det finnas religiösa friskolor som lär barnen sin syn på religion"?

Sen när var en friskola en "metainstitution" som presenterar "sin syn på religion"? Jag trodde en konfessionellt bunden friskola lärde ut sin trosuppfattning, punkt.

Idioti som fyller landet med än värre idioter. Trettiotusen losers hittills har visat att de inte ser skillnaden mellan meningsfull svenska och dravel.

Se även min lilla undersökning på syskonbloggen Sideriska siktet av 130 straffade brottslingar och hur dessa fördelade sig på zodiakens tolv tecken.

Intressant nog visar sig det zodiaktecken som indikerar religion och filosofi - Skytten - ha klart lägst kriminalitet av dem alla!

Underlaget är möjligen i tunnaste laget, men resultatet är ändå intressant med tanke på att man vet att religiös övertygelse korrelerar positivt med en uppsjö andra goda mänskliga kvaliteter - som hederlighet och social kompetens.

Kvaliteter, av vilka en del 90% av Expressens röstande läsare tycks sakna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar