söndag 1 mars 2009

FRA och den svenska pöbeln

Uppgifterna DN har tagit fram om hur de normalt så loja och förnöjsamt privatkonsumerande svenskarna (tänk Disneys tjuren Ferdinand) plötsligt blev en larmande hop, ger en sorglig bild av ett samhälle på sitt yttersta - en skendemokrati så urholkad att boskapshjorden till och med måste regisseras till uppbragdhet över ett falskt hot om att hennes särintressen på tankens nivå står på spel!

Det tycks som om de uppviglingsstrategier CIA under många år använt mot de obildade massorna för att destabilisera för amerikanska intressen misshagliga regimer med lätthet kunde användas också på den svenska folkskocken! CIA-metoderna har uppenbarligen hittat ett andra hem i den amerikanska PR-branschen och importerades till Sverige för byggandet av en pöbelopinion.


Tidigt avslöjande om CIA:s metoder
av avhoppad agent


På många sätt implicerar 2008 års fabricerade folkuppror den beklämmande bildningsaversiva tölp som framtonar tydligare ju mer man begrundar det svenska nationalhoroskopets subjektivistiska sidor (nytt fönster).

Se även min ministudie av det astrologiska egenmäktighetssyndromet, vilken innefattar en granskning av horoskopet för SAP:s grundande - en viktig stjärnkarta när man kontemplerar hur vår folksjäl kunde urarta till dess nuvarande nivå.

För en mer politiskt korrekt studie av samma brister jag upptäckte vid studiet av såväl arbetarrörelsens födelsehoroskop som nationalhoroskopet, se denna förträffliga studie - ur värdekonservativt perspektiv - av Tage Lindbom, socialdemokraten som växte sig större än sitt partis frapperande begränsning till enbart socialrealism och vulgärpragmatism.


PS. I svallvågorna efter DN:s efterforskningar ägnas ett antal blogginlägg helt åt ointressanta rättfärdiganden av det egna engagemanget i FRA-frågan - ett tydligt tecken på att den granskande artikeln träffat en öm punkt. Jag hänvisar åter till vårt svenska nationalhoroskop vars största problem är egocentriciteten - denna garanti för att falla kort om reell förståelse i sakfrågor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar