måndag 16 januari 2012

Juholt om Lögnens ande

Juholt har brutit en tids klok tystnad meden högermedierna försökte blåsa liv i en tredje akt av Juholt-drevet (föga förstår de ordet "kontraproduktiv").

Han säger (DN), att "det har blivit väldigt enkelt att slänga ur sig och publicera uttrycket lögn. Det har devalverats på ett sätt som jag inte sett tidigare."

Han syftar förstås inte främst på det obildade drägget i samhället, de som använder öknamn som "Ljugholt" i läsarspalterna. 

Så mycket för övrigt för högerpressens tandlösa försök att stävja "näthatet" med t.ex. Facebook-inloggning eller censur. Nu skapar patrasket bara fejkade FB-konton istället, tonen har redan förråats jämfört med i början av AB:s trevande omstart med folkkommentarer. Och skithögarna hittas ständigt på högersidan - rätt logiskt när man ser Moderaternas ogenerade lögner och försök till historierevisionism. 

Den tanklösa massan är bara produkten av medierubrikerna där ordet lögn brukas av lögnare på just Djävulens vis: diabolos är grekiskans "dia ballein" - att "slunga ifrån sig", att projicera på den andre exakt det som i själva verket är ens egen innersta natur! 

Så Juholt har rätt stora delar av landet ligger under havet, som ett sjunket Atlantis. Men här var det inte gudarna som straffade befolkningen utan vi som gör detta mot oss själva. Bor det självhat i svenskarna? 

Är det för att, som jag misstänkt, vi har en stor procentsats återfödda tyskar som pursvenskar just nu? F.d. nazisympatisörer i vars själsdjup ånger blandas med nedgjord stolthet så att folksjälen f.n. är snuskigare än i mannaminne. För minns: en folksjäl är bara samlingsnamnet på alla de individer som drar sina strån till stacken. 

Och återföds tillräckligt många från ett tidigare liv i korruption (eller genom något mirakel alla pursvenskar dör i farsot och enbart lämnar den lilla andelen invandrare kvar), då förändras också bestämningen av vad folksjälen innehåller.

Om Juholt undrar varifrån detta nya modeord "lögn" kommer, måste undertecknad erkänna sin del i "skulden". Jag tror det var i februari 2009 då jag första gången bloggade om Sanningens och Lögnens ande, de två kontrasterande krafterna i den gamla judiska mystik som påverkade läraren Jesus så kraftfullt.
 
I april samma år tittade jag särskilt på en renässansbritt som t.om. hette sanning i efternamn och predikade mycket om sanning. I samma inlägg också ytterligare sanningsord från den judiska grupp från vars led Jesus blev en världskändis som få andra.

Den dualistiska modellen är lika enkel som ofrånkomlig: polaritet är en förutsättning för ett liv som går att urskilja. Indisk filosofi beskriver likt den kinesiska världen som ett spel som uppstår i spänningen mellan ljus och mörker. Absolut Sanning och Absolut Lögn (eller Materia) må vara abstraktioner men ju närmare mittfältet vi kommer (vår värld) dess tydligare ser man effekterna. 

Här finns alla sorters blandningar, och i Sverige, tyvärr, en väldig massa ulvar i fårakläder som talar ord som "ansvar" fast politiken i själva verket tillhör den mörka sidan. Ännu tydligare blir det när dessa förklädda mörkermän varnar för "visioner" - för att kunna se är ju en förutsättning för att förstå skillnaden på sanning och lögn! Det finns de i höga maktpositioner som inte ens har lärt sig denna grundläggande insikt!

Vissa medier är förstås mer intresserade av att ge stora rubriker åt den misstänkt vältajmade opinionsundersökning som dyker upp bara timmar efter Juholts första uttalande på en tid och som, naturligtvis, visar ännu svagare opinionsstöd för (s). (SvD, AB)

Ärligt talat, hur många är det som fortfarande tror på farsen? 

Drevet mot socialdemokratin är ju totalt regisserat från de med samma intresse som Moderaternas illegalt insmugglade pr- och dödsdoktor Schlingmann i en skräddarsydd regeringsroll, varifrån han smider planer för att hjärntvätta svenskarna med idel lögn och skeva statistikpresentationer. 

Någon observant journalist konstaterade att Moderaterna faktiskt använder Lögnen som arbetsverkstyg och jag har i blogginlägg förutsett att Moderaterna stjäl och spegelvänder t.o.m. en oansenlig bloggares kommentarer. Och detta har hänt. 

Den propagandaapparat som idag slåss om att zombifiera svenskarna håller järnkoll på alla kanaler och tjuvar allt för att vända informationen till sin fördel. Och den gamla judiska gruppen visste naturligtvis vilken transpersonell kraft eller dynamik som ligger bakom sånt här. De personifierade ondskan som Belial, för oss bättre känd som Djävulen.

Men också Djävulen är, likt en folksjäl, bara summan av alla de som ansluter sig till det onda, till lögn och medvetna vinklingar. De tror själva att det inte kommer att kosta dem något eftersom materialisten hoppas allt ska vara slut med kroppens död. Så förvånade de kommer att bli över att det inte tog slut och att de nu bär sin Lögn som en fullt synlig andekropp! 

I skam kommer de att lösgöra sig från de levande och sjunka ner i helvetet varifrån de tids nog återvänder till jorden, de dödas värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.