fredag 13 januari 2012

Sjöstedt & PissblöjanHur gick det till när Sverige totalt sanerades på riktiga män och de små klipparna bredde ut sig? 

Noll-åttor nästan allihopa - men ta för bövelen bort gamla Konsum-åttan, den luktar ju fånge i ekorrhjulet, och behåll bara Nollorna. Där har vi dem som satt agendan: Nollorna.

Dags för uppryckning tycker inte bara jag utan också den här kraftkarlen, ett intressant nytt inslag i svenskt politik som hoppfullt kommer att bredda svenskarnas tankeregister. 

För det kan inte fortsätta kissblöjornas väg i landet - en politik av individer som själva ser ut som de gjort på sig!

Det har varit fem skamfulla år. Det räcker bra nu. Omvärlden undrar vad som slog slint i svenskarna huvud. Att bara rasera ett samhälle och inbjuda till mord på öppna gator till följd av klassklyftor man medvetet byggt in.

Det är som en ond demon dragit in och lagt sig lågt över landet. Dimbankarna gör att vi inte ser solen - för gjorde vi det skulle vi snart se skillnaden på fabricerade och koreograferade ledarfigurer och de genuina människorna.

Ett trevligt samhälle bygger på människor som arbetar för varandra, inte för sig själva och en stat med muskler nog att nypa till förrädare. 

Men det finns märkligt nog de som fortfarande 2012 försöker berätta en lögnhistoria om att staten är ond - som om inte redan facit från den havererade nyliberala omvärlden nått oss: USA på knäna, England ett land av fattiga fotbollshuliganer. 

Det märkliga är att dessa mytomaner plötsligt över en natt verkar försvara staten och nu plötsligt kallar sig "ansvarsfullhetens" garanter. Samtidigt som de fortsätter släppa in RovKapitalisterna i branscher som inte alls mår bättre av allas krig mot alla för bara pengarnas skull.

Det är något ruttet i staten Sverige. Hur kunde ren Lögn ta över det som förr var saklig information?

Går det att rädda ett folk tillbaka till sans när själva mänsklighetens grundvalar rubbats så? När ord inget längre står för något alls?
Se hur Expressen på lösa grunder ("trovärdig källa") söker klistra lögnstämpeln på Juholt i DREVETS tredje akt! Men vilken regering är det som pratar på ett sätt och handlar på ett helt annat?

*****

Senaste om svenskens religion - politiken - i medierna (det är för att vi gjort detta enkla redskap till vår gud vi inte längre kan skilja lögn från sanning...):

DN om Sjöstedt (v)
SvD om ingenting
AB
Expressen - inte värd en direktlänk

Läs Lasses blogg-kommentar till Stockholmsmoderaternas huggsexa på folkets egendom och sedvanliga krokodiltårar. Minns samma tårar från Pissblöjan angående sjukvårdsreformens "effekter" men där GöteborgsPosten avslöjade att han hela tiden vetat hur de svagaste bland de svaga skulle drabbas...

Stockholmspolitikern Lasse nämner verkar ha fått in vanan att pudla nu - här kommenterade jag hans hopplösa horoskop i samband med busskorts- och chipsdebaclet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar