tisdag 24 januari 2012

Logos omprogrammerar Jorden
Solen - Människans innersta An-Ledning (Logos) - slungar den här veckan ett enormt informationspaket mot Jorden (DN, SvD, AB, Expr, GP). De ateistiska invånarna på den här planeten tolkar fenomenet som slumpmässigt kaos och varnar för störningar i deras egna enkla kommunikationssystem. Så talar myror som kryper runt på en yta de inte förstår ett dyft av.

I själva verket är det den kosmiska intelligensen som via det här systemets tillförordnade chef "tweakar" ödet för planeten Jorden. Gudarna i universum står i ständig kommunikation med varandra, men på en magnitud människan gjort sig ovärdig att förstå.

Jag kan tänka mig att utflödet från Solen innebär att en och annan Dödsbringare föds de här dagarna. Svensk borgerlig press har just visat vilken ofattbar ondska som ligger i luften genom sitt utomparlamentariska demokratitrotsande drev som ledde till en partiledares avgång. Dessa tidsandor söker manifestera sig genom alla till buds stående kanaler.
Detta är det lilla domedagsåret 2012 där folk kommer att tvingas - inifrån - att bekänna färg.

*****

Här en klok amerikansk kvinna som längsmed ockultismens tankar om kosmos beskaffenhet funderade i samband med Solens ökade aktivitet under förra sommaren. 

En period, vill jag minnas, då jag ilsket rödfärgade min astrologiblogg parallellt med att Anna Settmans och Jan Helins Aftonbladet drev ett sanslöst krig mot Sveriges konung och hatdebatten kulminerade i nya regler ... för folket att underkasta sig men inte tidningsmännen!


2011: Största solflamman på fyra år (heliocentrisk)
2012: Största solstormen på sju år (heliocentrisk)

I det aktuella (nedre) horoskopet formas nu den gudomliga triangeln i Eld - som Solen ser det. Lagens Jupiter (lagen om Kärleken!), krigarens Mars och Dödsängeln och sändebudet Merkurius. Må Jorden, sjunken till den irrationella och giriga Vattensjälens nivå, koka och fräsa! Nowhere to run. Detta är domens tid för dem som predikar vinstintresse, maffiamentalitet och vänskapskorruption (Kräftans degraderade uttryck).

Notera den heliga vreden i det aktuella horoskopet - Solens reaktion på den svenska borgerlighetens övergrepp mot Håkan Juholt (Sol-Lejon) - en man som hotade ta Girigheten i örat och naturligtvis måste elimineras före hans ord började vinna gehör. 

Att hände i Sverige så nära inpå solstormen (som omen), visar var Världens Mörkaste Fläck just nu finns, vilket land som till fullo sugit i sig Satan. Mörkret regerar det här landet med Fredrik & Filippa Reinfeldt som kung och drottning - men ett omedvetet par nyttiga idioter. Eller vilket betyg ska man sätta när den senare just blivit polisanmäld för trolöshet mot huvudman - Stockholms folk?

Juholt stämplades som lallande småstadsbo, men vad är det för bedragare som kallat sin politik "ansvarsfull"? Ser du inte skämtet du kan ha köpt? Då kommer den heliga vreden att brinna genom dig inifrån ditt solhjärta. Brinna inifrån och ut tills dess att den lilla skärselden tvättat smutsen ur ögonen på dig och du åter kan se vad som händer i landet.

1 kommentar:

  1. Ciao Ockulta Ögat
    Solstormar har mänskligheten överlevt i hela sin existens, men det som nu en solstorm kan orsaka är att vår tekniska värd kan slås ut till viss del.
    Se mitt TEDxYouth föredrag, hittas genom att googlea Nanook Håkansson eller www.youtube.com/watch?v=3Me7eHVDS-k eller i teckenspråksversion www.youtube.com/watch?v=kU-eK1jZtPE
    Ciao från Nanook

    SvaraRadera