lördag 14 januari 2012

Nyspråk - inte bara Moderaternas paradgrenI DN: Ett tydligare exempel på vad propagandaminister och förre pr-mannen Per Schlingmann i sin dubbla lojalitet mot Sveriges regering och Moderaterna sysslar med, går inte att finna! När någon spinndoktor kommer på att man ska hippa till Mercedes profil genom att ge den lite vänstervibbar, ger detta en skrämmande insikt om Moderaternas försök att förfalska sin historia och framstå som något annat än de skitar de historiskt varit - och genom lögnförsöket visar att de ännu är - inte är en isolerad svensk grupp som släppt all heder och värdighet bakom sig för att behålla makten. 

Lögnen är i dagens reklam- och pr-drivna värld ett normaliserat tillstånd. Mänskligheten tappade bort det enda som skilde henne från djuren - förmågan att konstruera och sammanställa TANKAR. I missbruket av sin unika gåva är människan nu lägre än djuren eftersom Naturen inte moraliskt kan lastas för att den äter sig själv. 

Det var människan som hade gåvan att höja sig över "allas krig mot alla" och skapa ett "himmelrike på jorden" där alla mår bra. Men så ville inte Rovkapitalet. Så ville inte Fredrik Reinfeldt, vars politik är en horribel fantasi hämtad från någon skev variant av Charles Darwin och "de lämpligas framgång".

I en djupt störd människas värld kan en sådan tes t.o.m. bli till fantasin om att straffa dem som inte klättrat som tänkt i råttans hjul - och det har vi i Sverige sett att Regeringen Reinfeldt sysslat med i några år nu: mot sjuka, mot långtidsarbetslösa. Svenskt Näringsliv vill t.o.m. smiska ungdom på fingrarna om de närmare sig det bildande högskoleämnet filosofi! Kapitalet vill nämligen helst att så få som möjligt anlägger intelligenta och kritiska perspektiv på deras självtjänande och extremt omoraliska drömtillvaro:

1% stormrika men ett helt jordklot i låglöneslaveri. 

Reinfeldt skulle aldrig erkänna att detta är den ofrånkomliga följden av hans politik. Han har kollapsat in i sin Ekonomiska Modell och är nu inte längre likvärdig med De Levande Människorna - han tjänar hjärntvättat en Ideologi. Men vad säger man om den som är offer för sina idéer? Kallar man inte en sådan människa besatt? Otillräknelig? Rent av sinnessjuk?

Samtidigt har Moderaterna, den här historiska katastrofen till kulissvägg, mage att kalla sin politik "ny arbetarpolitik". Detta är en EXAKT analogi till Mercedes oerhört dumma hugskott. Notera dock att de hade intelligensen att abortera projektet. Det hade inte Moderaterna. Vilken exempellös skamfläck de redan lämnat i den svenska historien. Vi kommer att se tillbaka på dessa som de mörka åren...


Fredrik Reinfeldts astrologiska tecken enligt de matematiskt alerta indierna är inte otippat Cancer eller Kräftan, sjukdomen som biter sig fast med tentakelliknande metastaser och, som psykologisk metafor, kan ihärda hur länge som helst i patologiska lögner. 

För Kräftan - fastän på sikt döden för ett värddjur - kanhända ett samhälle - vill ju inte tappa SITT grepp. En lika obehaglig som träffsäker metafor för Reinfeldts parti och de hemliga bidragsgivarna... Se första filmen ALIEN för en perfekt skräckillustration av hur den Irrationella Naturen (Kräftan) beter sig mot sina värddjur... Detta är Moderat politik till skillnad från vänsterpolitik där alla medborgare nått en sådan rymlighet i sina själar och intellekt att de så att säga är dockskåpets ansvarsfulla medregissörer. 

De Vuxna lever mitt i samhället men står samtidigt utanför det, som ansvarstagande och kärleksfulla föräldrar. För detta samhälle är deras gemensamma konstverk. Vi är alla våra egna gudomliga AVATARER - själar som stiger ner i ett bygge vi själva bygger utifrån. 

Växla nu scen igen och se en självisk och panikrädd moderat, hatisk mot skatter, hatisk mot staten som vågar inkräkta på den solipsistiskt störda människans domän, kanske inte matisk men väl i fruktan för där andra, en stadsdel bort, som verkar göra anspråk på "mina pengar". Vilken ohyra som växer fram i de samhällen som glömmer Visionen. (Och Reinfeldt varnar för visioner! Behöver mer sägas?)

Socialdemokraterna bär ett stort ansvar för svenskens haveri ner i denna gemena själviskhet och illaluktande materialism. Men tiofalt skyldigare är Moderaterna som tar det sämsta och söker lura befolkningen att de har något att tjäna på ombytet. EU är projektet för att möta Kina och övriga världen reducera Europa till en låglönemarknad där dagens sorgliga medelklass som köpte Lögnen för bara en femhundring extra i lönekurvertet kommer att få samma ålderdom som dagens Carema-åldringar. 

Det är sant att svenskarna är pissdåliga på matematik jämfört med t.ex. ryssarna - se bara Moderaternas remarkabla statistikhantering, som genom att misslyckas med de allra mest elementära, att normalisera rådata, får det till att deras fiaskopolitik varit framgångsrik för svenska kvinnor! 

Men att vi var så dåliga på att lägga ihop två plus två, hade nog inte ens Reinfeldt i sina mest hoppfulla drömmar vågat tro. De går ju på precis varenda dimridå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar