torsdag 12 januari 2012

Stockholm = (m) = våld. Varför förvåna sig.

DN har en tråkig nyhet om att unga tjejer idag är mer rädda för andra tjejer än killgäng på Stockholms gator. Men varför förvåna sig? 

Stockholm är Sveriges moderatblåaste fäste och här har Fredrik Reinfeldts socialdarwinistiska politik utvecklats långt. "Var och en för sig själv, särskilt den starkares rätt över den svagare och ingen tillsammans. Var ditt eget varumärke"

Det var väntat att Sveriges inre sönderfall skulle dyka upp i huvudstaden. Sedan, i takt med en regim som saknar båda moral och anständighet pga. den ensidiga dyrkan av Det Ekonomiska Systemet, kommer oron att spridas. 

Räkna med ungdomsuppror som i Paris på Stockholms gator inom några år. De som har och de som inget har i stenkastning. 

Ingen väljer Vilddjurets ideologi utan att det straffar sig. Satsa på ditt ego och skörda ett världskrig utanför dina sjufaldigt låsta och reglade dörrar. Sådan är lagen om sådd och skörd.

Och Svenskt Näringsliv då, som ville straffa högskolestudenter som valde filosofi och konsten att tänka istället för ekonomi - så att nästa generation inte ens skulle kunna reflektera via relevanta tankekategorier över varför deras "marknadsliberala" samhälle mer än något annat liknade helvetet på jorden! Vad går att säga om en nations intellektuella haveri efter ett sådant utspel?

Reinfeldt: Återvänd till din djungel där alla äter alla och mumsa du på några små och trötta sorkar. I en mänsklig civilisation har dina idéer ingen plats.

2 kommentarer:

  1. Amen! Så här blir det när klassklyftorna ökar..

    SvaraRadera
  2. Fattigdomen ökar och då ökar även våld och annan kriminalitet i samhället.

    SvaraRadera