tisdag 7 september 2010

Vaknar Etna går världen under

Apropå indonesiska vulkanen Sinabungs hittills värsta utbrott på tisdagen med en 5000 meter hög rökpelare (DN, AB) börjar också Etna i Europa visa tecken på att vakna till liv. 

Och vad sade den synske amerikanen Edgar Cayce (1877-1945) om turordningen som skulle signalera att väst som vi nu känner det (rovkapitalism, själviska och halvrasistiska människor med högersympatier) var på väg in i Harmageddon, undergångens tid?

Se detta tidigare inlägg (nytt fönster).

Här en vulkanobservationssajt som noterar först Sinabung och sedan Etna.

*****

Det går förstås inte för en icke-seende att sia om huruvida de två vulkanerna kommer att ytterligare synkroniseras för det scenario Edgar Cayce i trance meddelade: Helvetet, som människan hånade i några hundra år av världslighet och ateism, stiger upp på landbacken och tvingar konsumisten i väst att ägna all energi åt sina medmänniskor i stället för åt sina nya kläder och charterresor.

Förvånansvärt nog har inte ett enda svenskt politiskt parti någon vision för det post-kapitalistiska samhället. Fast egentligen inte, för vem skulle rösta på ett sådant? Här, där politikerna i sina utspel formligen göder den uslaste av människotyper - de som bara ser till sina egna särintressen.

Redan den halvintelligente inser naturligtvis att ett så genomgripande paradigmskifte aldrig kan bli verklighet med rådande ekonomiska maktfördelning, så Moder Jord - i samråd med den kosmiska totalintelligensen - får göra det enda raka: slunga sig själv och mänskligheten in i ett tillfälligt vansinnestillstånd så att vi, de överlevande, ödmjukade kan tänka igenom precis alla våra föreställningar om ett liv på jorden i människokroppar.

Ledsen fröken Blondinbella, din generation kom in på arenan när showen var nästan över. Nu handlar det inte om att skriva böcker om hur de unga ska pumpa egot. Nu handlar det om att förstå vad Moder Jord vill säga mänskligheten med sin allt värre stirrighet.

Din generation unga, är med all sannolikhet ett släkte av återfödda förbrytare - kollektivt. De har fötts precis lagom i historien för att med hjälp av naturens yttre scenario komma på nya och bättre tankar. Den döende generationen som bara matat på i den här galna konsumtionskarusellen är bokad för en senare återfödelse i något totalt skövlat hörn av jorden.

Så fungerar tydligen den kosmiska balansprincipen som så totalt förnekas av den inavel som styrt västerlandet sedan den så kallade Upplysningen (en total mörkläggning snarare).

Jag skulle bli väldigt besviken om det nyckelord, "2012", som slagit an går spårlöst förbi. Inte för att jag tror alla fyrverkerierna samlats till just det året. Men en förändring för mänskligheten är definitivt påkallad och på väg. Svenskens parodiska bekymmer om slöjor på muslimska kvinnor och millimeterrättvisa i jämlikhet kommer att te sig väldigt ovuxna när det här blåst över.

/Översteprästen

1 kommentar:

  1. jag tror på 21 /12 2012 något kommer att starta upp ordentligt där större delen av mänskligheten försvinner tillbaks till timmen 0

    SvaraRadera