måndag 7 november 2011

Steve Jobs, en tyrannisk Reinfeldt baklänges!
Aftonbladets Martin Aagård kommenterar nya biografin om Steve Jobs. Så...detta hajpade substitut för en andlig ledare var just bara en ljugande, storhetsvansinnig och despotisk tjuv som nallade andras idéer och kallade dem sina egna - en man som Fredrik Reinfeldt.

Parallellerna är märkligare än så. Mycket märkligare. 

Steve Jobs födelsetid är känd, och det är Fredrik Reinfeldts med. Går man till den gåtfulla Ho Li Lo Shu-astrologin från Kinas Mingdynasti, en metod som serverar livslinjen som ett lätthanterligt drama i bara två akter, händer det igen - de båda männen möts också i den symboliska världen!

Slavdrivaren Jobs på vilkas fabriker människor tar livet av sig och lägervakten över Sveriges Fas III-läger, Fredrik Reinfeldt, verkar leva samma liv men i motsatt riktning. Det är som om de färdades på en Autobahn på väg mot Fördömelsen, längs en oduglingens livslinje, och flyktigt passerar varandra någonstans på vägen.

Steve Jobs anträder sin resa 1955 som LIN, "ledaren, vars tid snart är över" och skiftar 1997 över till akt två och tecknet YÜ - berättelsen om ett kroniskt sjukt psyke i behov av en djävulsutdrivare för att vara hela sträckan ut.

Reinfeldt börjar istället sin färd 1965 i tecknet YÜ, berättelsen om ett kroniskt sjukt psyke i behov av en shaman, en djävulsutdrivare, för att vara hela sträckan ut. Året 2004 anträdde han andra akten som berättar historien LIN, om ledaren, vars tid snart är över.

Antingen kan det här betyda att Sverige, om svenskarna inte vaknar till insikt om den fascistoida ledare de valt sig, blir kvitt denna lögnens man först genom att han dör, exakt tio år efter Steve Jobs. Eller att han - hemska tanke - får tio år plus ovanpå Jobs livscykel och hänger sig kvar i grottan ända till 2032! Ja, leva kan han väl få göra, men inte som statsminister och i position att sprida sin egoistiska vanvettsfilosofi.

Notera ännu en parallell mellan männen: varumärket Apple appellerar just till de värsta och lägst utvecklade människorna - de med ett perverterat ego och en självgodhet som inte kommer att accepteras på planeten jorden i framtiden.

Jorden behöver djävulsutdrivare i tusental. Eller ett reningsbad. Vad är det för underjordiskt vulkanbälte som gör sig redo där utanför semesteröarna i Atlanten förresten?______

Kinesiska data kan verifieras genom länken till kalkylatorn.

Jobs: 24 feb 1955 6.00 122°W -8 timmar relativt GMT
Reinfeldt: 4 aug 1965 9.54 18°E +1 timma rel GMT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.