tisdag 8 november 2011

En människas vanvett kan skada många!

Jag tror inte svensken i gemen förstått att vår nuvarande katastrofpolitik för fattiga, gamla som dör av blodförgiftning på vinstdrivande privata vårdhem med mera, är produkten av en mans sjuka förställningsvärld. 

Det är Fredrik Reinfeldts eget vansinne vi ser spritt genom otaliga vanvettiga politiska reformer i landet sedan flera år. Att låta privata bolag få bidrag för att hålla långtidsarbetslösa som boskap i väntan på slakt - detta är Reinfeldts huvud sett inifrån! 1.2 miljarder bortplockade från åtgärder för att hjälpa alla dessa människor tillbaka till arbetslivet.

Reinfeldts Fas III liknar mer än något annat ett nazityskt arbetsläger och han applåderar och belönar dem som startar företag för att husera dessa som Reinfeldts skötebarn, Marknaden, stött ut av olika skäl. (Deras enda "synd" är i många fall att vara för gamla för de brats som sitter på kontor numera!)

Fredrik Reinfeldts position i Sverige idag, i förhållande till de sina och övriga allianspartier, är absolut identisk med den position Führern Adolf Hitler hade i Tyskland på sin tid. Det är en enda man som styr Sverige just nu (titta på övriga jönsar i Regeringen så förstår ni). Hans sanna attityd till enkelt folk har i häpnadsväckande utsträckning förvandlats till verksam anti-humanistisk politik - det är kallsinne inför människor och kärlek till Penningen som dominerar den här farliga mannens världsbild. 

Daniel Swedins artikel i AB om att Reinfeldts mardrömmar om ett mentalt handikappat svenskt folk av fuskare och bidragstagare helt enkelt inte stämmer, är en av många indikationer på att vi är på övertid med Reinfeldt redan. (Samma nyhet i DN men avpolitiserad så att småborgarna inte ska förstå vad de röstar på.)

*****

Se även den här skrämmande indikationen från Ödet som kopplar samman Reinfeldt och Steve Jobs.

För några dagar sedan, efter överfallet på Fredrik Reinfeldts yngste son, begrundade jag den antika tanken om familjers kollektiva ansvar och kollektiva skuld här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.