lördag 19 november 2011

Reinfeldt sällar sig till Juholt-drevetSvenska Dagbladets rubriksättare råkar göra en freudiansk felsägning och framställer Reinfeldt som en föredetting!

Vilket han ju är. Nu vet snart hela Sverige att landet på punkt efter punkt har försämrats av att konkurrensutsättas enligt denne förespråkare för den derangerade privatismen. 

Vad gäller innehållet i Reinfeldts senaste utspel är den här fabricerade utsagan om invandrarbakgrund, blah blah, bara ännu ett sätt att dreva vidare mot Juholt genom att ställa honom mot Mona som Reinfeldt mycket väl vet inte var särskilt uppskattad. Reinfeldt, den lille mobbaren. Den fege opportunisten har nu tittat på och lärt sig av högersossar och känner sig tydligen trygg i tilltaget. 

Den där partiledaren är inte Sveriges statsminister, bara en tillfällig glitch i det politiska maskineriet. Han och hans sjukligt obildade stab trodde de kunde historieförfalska utan att svenskarna skulle märka det. Så beter sig inte politiker. Jag vet inte vad man ska kalla dem. De är inte värda några fyndiga uppslag.3 kommentarer:

 1. Att letargiske Reinfeldt anklagar Juholt för att sakna glöd - det blir ju rent komiskt! Den senare som t o m vägrat att stå på samma sida som SD i en tv-debatt. Ändå försöker FR bunta ihop Åkesson och Juholt genom att påstå att de båda två är "nostalgiskt tillbakablickande". Vilket genomskinligt trick. Undrar om någon är dum nog att gå på det... risken finns väl...
  S

  SvaraRadera
 2. Bra poäng, den om glöden(s frånvaro)! Han, pr-token Schlingmann och de andra i Nya Moderaterna är inte alltför skickliga på att skapa trovärdig text. Ekonominissar verkar inte tycka om att läsa.

  SvaraRadera
 3. Reinfeldt drar "SD-kortet" - ett säkert kort. Från ett korttrick uppfunnet av Timbro och alla reklammakarna som snickrar ihop Reinfeldts strategi åt honom.

  Märkligt. SD, SD, SD - när Reinfeldt borde tala Vård, Vård, Vård. Som det där omvända beteendet som fåglar kan uppvisa strax innan katten slukar dem. Putsa fjädrar. Istället för att GET THE HELL OUTTA HERE!!!

  SvaraRadera