söndag 31 juli 2011

Reinfeldts dagar är räknade

Det är då kattsingen att det ålderdomliga kinesiska kalendersystemet ska vara så svårt. Inte ett ord till förklaring från de gåtfulla systemskaparna under Mingdynastin!

Jag misstolkade Mona Sahlins omen 2010 som en valseger, men ger mig själv en stilpoäng poäng för att jag såg Reinfeldt i en låst situation (facit: SD som vågmästare) utifrån den inte särskilt svåra symboliken med ett fall ner i en fängelsegrop. Men egentligen ska ett halvt poäng bort där eftersom han klamrade sig kvar vid makten.

Min nya "föraning" är att han inte klarar sig hösten igenom. (Upptäckten att prövningens Saturnus närmar sig den medfödda olycksplanet Mars Reinfeldt bär på i sin blotta fysiska fakticitet i kombination med den kinesiska höstprognosen.)

Lena Mellins krönika om Reinfeldts "svala ord" i samband med Norge-massakern har utlöst en gigantisk mängd kommentarer (f.n. nästan 2.000) alltför många för att gå igenom.

Men de här helt aktuella synpunkterna påminner om att Reinfeldt nu verkligen är i samma position som i sagan när den lilla pojken pekade finger och sade, "Men han har ju inga kläder på sig!"

Libertybell


Media har ett uppenbart ansvar när man tillåter statsministern att så ofta ta på sig "osynlighetsmanteln". Varför ställer man inte frågorna? Detta gäller inte bara det ohyggliga som hänt i Norge.

Det gäller även frågorna om man varit medveten om effekten av utförsäkringarna, vad man visste i SAAB-affären, etc, etc, etc.

Media gör inte sitt jobb och medverkar till den "skendemokratiska" kurragömma leken som så tydligt pågår i dagens Sverige.
Idag 17:04
amrik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.