torsdag 28 juli 2011

Är svenska folket helt tappade bakom vagn?

Läser en stram och logisk analys av Wolfgang Hansson i AB: kraven på islam att hålla efter sina extremister ska efter Norge-dramat på samma sätt riktas mot partier som Sverigedemokraterna - vad gör nordens främlingsfientliga enfrågepartier för att stävja denna rubbade feberfantasi från att ta sig ytterlighetsuttryck?

Mitt öga faller sedan på den då senaste läsarkommentaren. Man tror knappt sina ögon. Två personer har tryckt Gilla-knappen (idioternas alternativ till att försöka formulera en egen mening) till följande:

janrickolina

, folk får väl för fabian ta annsvar för sina handlingar det har väl inget med SD eller Jimmie,då är det väl mera vänsterns fel som tror att alla har rätt till våra inslitna välfärdssystem ,det är våra skattepengar dom skall gå till skola vård och och åldervård nu får det va slut med försäljningen av vårat land

Idag 10:04
Kommentaren talar för sig själv. Detta är samma totala desorientering i "åsiktsdjungeln" som utmärkte Anders Breivik, fast tagen till en än högre nivå av självmotsägelser. 

Hur har denna "konkurrensutsatta marknadsekonomi", de facto-regenten över Sverige, låtit folkmedvetenheten förfalla till nivåer lägre än imbecillens? Dags för en helt annan sorts regering med helt andra ambitioner för folkbildningen!

PS. Med reservation för att JanRickolina kan vara sju år gammal och just har börjat samla på åsiktsklichéer, vilka senare i livet kommer att systematiseras lite bättre...

1 kommentar:

  1. Jo. Kanske hjärnorna på folk inte enbart är tappade men flerfaldigt överkörda av mediavagnen och resultatet av en styrd media är givetvis människor som saknar förmåga att tänka självständigt. Men det finns kanske hopp, dock inte i vanlig media.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.