tisdag 14 juni 2011

Journalistiska stolpskott (del 467)

Programledaren Mark Levengood är först ut av årets sommarpratare i Sveriges radio P1. Läs listan på de som får egna program.

Så aviserar DN högst upp på sidan ett Sveriges Radios tillkännagivande av årets gudar för en dag. Men journalister är inte vad de en gång var. De kan varken tänka eller stava längre. Vid 50 ursäktar jag mig för att fingrarna oftare slinter på tangenterna, men nu pratar vi 25-åringar som borde vara tajta i kroppen. 

Ge mig listan på sommarpratarna som inte fick egna program utan måste tala i grupp - den intresserar mig nästan mer!


*****


Grammatikfärdigheterna hos den här rubriksättaren på Expressen går inte av för hackor, de heller!


3 kommentarer:

  1. hoppsan, denna blogg är ju lika högintressant som sibiriska skiktet - jag lägger väl till den också till min favoritlista - som råkar vara den lista som listar bloggar jag gillar.

    SvaraRadera
  2. Den här bloggen somnar hela tiden in, men just när jag tänker, "nu är det slut", revolterar något i mig och skriver något mer eller mindre genomtänkt. Bara vanlig dödsskräck, förmodar jag...

    SvaraRadera
  3. du verkar ju rätt produktiv tycker jag... mitt problem är att det som från början är engagemang och ilska strax övergår i nån sorts ordnad och därmed tråkig form. vad ska jag göra åt det tycker du? vi snackar alltså bloggande.

    SvaraRadera