lördag 27 mars 2010

Flaggbränning inte utan orsak

Noterar att demonstrationen i Malaysias huvudstad på fredagen med plakat som, "Svenskar, respektera andras religion", och bränningen av svenska flaggan och foton på Lars Vilks, timar väl med himmelens rörelser.

Den pågående svenska nationalpsykosen jag tidigare skissat triggades under fredagen av en så kallad planetär transit som väcker till liv det onda blod som just nu riktas mot vårt nationalhoroskop. 

Det är "sekundvisaren" Månen på det kosmiska urverket som nådde Kräftans tecken där Mars befinner sig, och där aggressionsplaneten i aktiverade sin pågående onda 210-gradersaspekt mot det svenska nationalhoroskopets soltecken Vattumannen (folkrörelser, ideologier).

Se vidare "den svenska nationalpsykosen" (som kanske hellre borde ha betitlats som en lindrigare nationalneuros).

Koincidens eller del av ett repeterande mönster? Ja, den som ids följa Månens rörelse från dag till dag, kan ju titta till om en månad igen och se om något inträffar på det globala planet som är försmädligt för Sverige.

Dessa attacker är ur Världssjälens perspektiv att betrakta som "vakna upp, svenskar!". De är alls inte incidenter grundade på okunskap. Läs för bövelen plakatet SvD citerade!

Som sådana är emellertid de här transiterna av rätt "lågintensiv" natur, men jag tror Sverige är på god väg att tjäna ihop till ett första värre terrorattentat. Vi verkar helt ha tappat förmågan att kommunicera utanför vår egen låda pga en himlastormande självrättfärdighet.

I övrigt föreslår jag att yttrandefriheten i blogg-Sverige hävs. Inte en på tio bloggar har förstått vilket problem Sverige försatt sig i genom sin påvra och enkelspåriga världsbild. Inte en av tio bloggare känner ens till att det skett en kupp i det här landet och där intelligensen ersattes av förnuft. Många i det här landet har bara hört om ordet intelligens och en del tror att det bara är en myt, en fabel som Sverige lämnat bakom sig tack vare sitt förnuft.

Allvarligare är det att inte ens svenska statsministern förstått Sveriges (och ingen annans) behov att börja lyssna på hur världen egentligen är skapt! (AB, DN)


*****

6 kommentarer:

 1. Den dagen då man viker sig med rädsla för hot och förtal är dagen terrorism har vunnit.

  SvaraRadera
 2. Kul! Jag letar efter del I i "Den svenska nationalpsykosen" men misslyckas..du nämner också Sveiges national horoskop men anger bara ett klockslag..trist o tillbringa tid med att leta runt snuttar av information. Håller med dig om nationalpsykosen, kanske tydligast just nu i Bjästa där det gungar rejält. Men kanske kommer det nåt gott ur det?
  mvh Klara

  SvaraRadera
 3. Ursäkta röran! "Nationalpsykosen del 1" existerar inte, men det jag syftade på (tror jag) var detta inlägg i samband med eurovisionen. Eller möjligen avsåg jag som del 1 detta inlägg i samband med bombhotet mot Kungliga Tekniska Högskolan för inte så länge sen. Det är ungefär samma tankar fast ompaketerade...

  SvaraRadera
 4. Är denna blogg ett skämt?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera