lördag 24 september 2011

Rätt man på rätt plats

Apropå tumultet runt Studieförbundet Näringsliv & Samhälle hettar det nu till ytterligare, forskare tar sin hand från dess verksamhet och skarpt brev publiceras i DN

Vd:n - studerad astrologiskt här - har sökt undertrycka forskarfriheten att redovisa resultat. Uppenbarligen efter påtryckningar från samma näringsliv vars organ i somras försökte svartlista "olönsamma" högskolestudier som filosofi. 

Nu förstår vi varför. Marknadskapitalistisk ideologi hotas av genuint tänkande, och SNS:s vd bär syn för sägen. Rena diktatorsfasonerna! Hans avgång krävs nu.

Jag göra en sökning i min horoskopdatabas där drygt 5.300 personhoroskop samlats och väljer vad jag tror är det mönster som bäst förklarar Anders Vredins märkliga kynne: Solen med krigaren Mars i Jungfrun i en anspänd fullmåneopposition med psykets indikator Månen i Fiskarna.

Någon kanske minns hur jag tidigare kommenterar den här axeln och sökt förstå varför Jungfrun ibland urartar och blir en självtjänande privatist som hatar invandrare eller vadhelst inte överensstämmer med "det lilla livet" inne på den egna täppan, innanför Jungfruns välkänt hypernervöst dragna gränser om den egna täppan (tecknets "funktion" i en större helhet är lite av felfinnarens). 

I kort version är den ålderdomliga symbol-logiken som följer: Jungfrun fruktar att dess definierade åkerlott, på vilken den tänkt sig en rik skörd och avkastning (profit) för egen del, ska sköljas bort av "kaosvattnet" om zodiakens andra sida bereds tillträde. Det stimmande Vattentecknet Fiskarna dras ju med den urgamla traditionen att det representerar världslig förlust - i kontrast med profitjägaren Jungfrun. 

Den här tankeformen har visat sig stämma märkligt väl med främlingsfientliga Sverigedemokrater och är en av bloggens märkligaste fynd som talar för att antikens stjärnskådare hittat mönster i skyn som speglar jordiska förhållanden, dvs. psykologiska fixeringar (den materiella verkligheten är en illusion skapad i Världssjälens medvetande).

Redan av fullmånen och dess inbakade hätskhet (krigaren Mars) förstår man perfekt att SNS tillsatt en VD som inte är det minsta intresserad av objektiv forskning kring den egna åkerlotten!

Men låt se om databassökningen säger något mer. Tre sökkriterier ger en rapidsnabb uttunning av datamängden och kvar blir bara fem kartor. Som tydligt klarlagts är den här typen av utsnitt ur en komplett födelsehimmel men absolut inte sista ordet. Det kan finnas sekundära indikationer som antingen förvärrar eller delvis neutraliserar ett problem. Indisk astrologi tenderar dock åt tanken att goda aspekter inte neutraliserar det onda, men att en individ kan uppvisa gott och ont inom olika områden.

  • William Walter; 7.10.1737
  • Cliff Richard; 14.10.1940; 9:00
  • Anders Vredin; 8.10.1957
  • Derrick Bird; 8.10.1957
  • Carl Williams; 13.10.1970; 12:00

Som synes hade jag samlat på mig en "tidstvilling" med SNS-chefen. Vilka är nu dessa fyra personer?
 
1. Walter var präst, av Shirley Maclaines trancemedium ansedd för att ha reinkarnerat som den spirituelle författaren Neale Donald Walsch.

2. Cliff Richard, adlad brittisk popsångare

3. Vredin själv

4. Hans "tidstvilling" Bird var brittisk...massmördare. 
Under en strid med brodern RÖRANDE PENGAR dog 12 oskyldiga.

5. Williams var också mördare och spelare. Själv mördad i fängelse.

Det här är naturligtvis graverande, med tanke på hur antalet mördare bara är 161 av över 5.300 horoskop. Vredin tycks verkligen tillhöra en mörkare tidsanda.

Å andra sidan är Sir Cliff Richard kristen, likt prästen Walter, och här går tankarna direkt till den andra halvan av denna fullmånen: Fiskarnas tecken är självuppoffringens tecken, dvs den altruism som en egoistisk kapitalist finner så obehaglig att Sverige idag är ett land fyllt av religionshatisk propaganda och attacker från Svenskt Näringsliv mot universitetsämnet filosofi. 

Detta är satanisk ideologi som i slutändan bara driver landet allt längre in i barbari och en fårskock till köpta tanklösa konsument-zombies. Det är länge sedan det var okej att vara naturlig. 

Andedräkt, kroppsbehåring, säg vad som inte demoniserats av näringslivet för att de sedan ska kunna utveckla produkter som "botemedel" så att vi ska kunna köpa åter vår tillräcklighet, åter duga!

Dagens Nyheter har svartlistat den här bloggens syskonblogg just för att den har osmaken att påminna om att mänskligheten en gång hade en högre moralisk halt än dagens västerlänning. Jag har krävt att de ska häva censuren - hittills utan någon respons. Det ska bli ett nöje att se om den här texten slinker igenom deras taffligt riggade nät - den publiceras på två olika bloggar.

Mitt fall och SNS visar att det i dag står väldigt illa till med demokratin i landet och skälet är enkelt. Marknadskapitalismen är Djävulen själv men eftersom kristdemokraterna tjänar kapitalet (vilket det gjort sedan Martin Luthers reformation) och socialdemokratin av många upplevs irrelevant, har det här landet på bara några år urartat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.