fredag 27 augusti 2010

Miraklet på BB


In och ut ur kroppen

Läkaren säger om det nyfödda barnet som dödförklarats men sedan modern gosat med det i två timmar öppnade ögonen och kom till liv, att barnet inte kan ha varit dödfött (AB). Det måste en läkare säga för att inte hela hans världsbild ska gå i kras. 

De som genomskådat den materialistiska världsbilden som pumpas ut från alla håll, och kanske har tittat på livet utifrån alternativa synsätt, känner här igen en av ockultismens tankar, om än illustrationen på BB var spektakulär. Enligt trancemediet Edgar Cayce koinciderar långt ifrån alltid barnets fysiska förlossning med tidpunkten då en andesjäl anländer! 

Omvänt kan plötslig spädbarnsdöd förklaras som att själen ångrat sig och åter drar sig ur det materiella substrat som modern, naturen och kosmos vävt under nio månader. Den här oväntade manövern är då i själva verket en del av föräldrarnas karma och barnsjälen har bara gjort ett "minimalt" och helt osjälviskt uppdrag på jorden den gången.

Hypnotisören Michael Newton skrev tre märkliga böcker om sin verksamhet som pekade i samma riktning. "Nybörjare" anländer ofta till det växande fostret ganska tidigt under moderns graviditet. De "känner in sig". Proffsen tittar in först när det börjar bli dags för modern att föda!

Vi är inte våra kroppar.

Men när den insikten går in, då måste kvällspressen snabbt tänka ut nya rubriker och gymmen kommer att tömmas. Det kommer plötsligt att framstå som ganska ointelligent att ägna fordonet så oproportionerligt mycket uppmärksamhet och själen så kriminellt lite.

*****

Här är en fantastisk anti-blogg vars upphovsman/kvinna ägnar varje inlägg åt att bestrida att ens tanken på ett liv efter (eller före) detta är möjligt. Författaren är nog inte ens en nybörjarsjäl utan en varelse direkt sprungen ur Mörkret. Det finns också andra sorters varelser, och det går inte att utesluta att också de kan ta människokroppar, eller åtminstone ta över tankeapparaten i levande människor. :-)

Bloggen verkar emellertid ha självdött. Det är så det brukar gå när Ondskan är involverad.


7 kommentarer:

 1. En liten fråga här om födelse och själar som synkar in sig på en ny kropp.Kan en förtidig förlossning, alternativt en sen förlossning göra att de missar ett planerat stjärntecken? När ett kejsarsnitt göres 3-4 veckor över tiden,skall en sådan kropp läsa horoskopen för det missade datumet? Eller blir det det artificiella när det kiurgiska ingreppet gjorts? Vad tycker du som gillar att nysta i astromystiken?

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr ingen inside-information utöver vad som finns att läsa, samt egna visualiseringar/visioner (spontant mottagna under meditation). Vad betyder det att se jordklotet rulla många många varv och känna kosmos kraft önska en födelse medan moder jord signalerar "inte redo"? Betyder det att jag föddes "för sent"? Är bilden snarare djuppsykologisk? Återupplevde jag förlossningstraumat under meditationen? I vilket fall är det en visuell bild, ämnat för det mänskliga förståndet.

  Zodiaktecknen är heller inte slutgiltiga referenspunkter, eller ens Tiden själv. Hur själen övergår från sitt tillstånd - vad det nu är - och bryter in i tid och rum, det är gåtan du frågar om.

  Jag kan inte föreställa mig att det ur själens tidlösa perspektiv finns något "rätt" eller "fel" i sin ankomst. Den gör det den ska göra. Det är jordmänniskans hjärna som skapar motsättningarna.

  SvaraRadera
 3. Jag är en försenad ankomst.Ca 4 veckor,sedan förlöst med kejsarsnitt.Därav vinkeln.

  SvaraRadera
 4. Kommentar till Anonym - kan ju vara så att själen sett filmen över sitt kommande liv och vet att detta kommer att bli en försenad födsel och att den tittar ut då när planeterna står rätt för just denne. Du skulle ju för skoj skull kunna göra en astrokarta fyra veckor tillbaka från din födelsetidpunkt och se hur planeterna då korrellerar jämfört med dina nuvarande. Boven i dramat är väl i så fall födelsetiden ;)
  /Ronny

  SvaraRadera
 5. Tittade på anti-bloggen. Det är nog så att helt materialistiska människor är så tvärsäkra att de inte behöver övertyga sig själva en gång till genom att läsa och debattera på bloggar. Ett andligt intresse behöver däremot underhållas för att inte slumra in.Jag har gjort några fina ut ur kroppen.12 st.lyckade meditationer om jag mins rätt.OMSKAKANDE! Den chockterapin gör att jag läser andligt inriktade sidor på nätet idag och ibland hoppar in med frågor och kommentarer. Vis och upplyst blev jag däremot inte.Men det väntar en dimension efter detta liv,det vet jag.

  SvaraRadera
 6. Du har helt rätt i att det krävs underhåll! Jag kan idag se hur försämrat mitt liv var under 10 år då jag av underliga anledningar hamnat i IT-branschen. Värderingarna var enormt egoistiska. Idag förstår jag på ett helt nytt sätt antika råd om att välja sällskap och social miljö med omsorg.

  Sätter man in ett arbete på att rensa upp ser man snart tillbaka på sitt gamla liv som en märkligt annan historia, nästan som det tillhörde en annan person.

  Det är exakt samma upplevelse som med tidigare liv-minnen. Medan upplevelsen pågår vet man så väl att det är man själv - men ändå inte. Det har hänt saker på vägen. Det är svårt att sätta ord på den känslan, den upplevelsen av samtidig identitet och åtskillnad.

  SvaraRadera
 7. Sant.Förspilld tid,det har jag också. Svårt att sätta ord på sina tankar,jovisst. Att ha 100 % vettig livstidsanvändning,vem har det? Möjligen Jesus.

  SvaraRadera