lördag 31 mars 2012

Inte en talskrivare inom synhåll


Humanisterna demoniserade i media?

Humanisterna (läs: ordföranden Sturmark) är en lättstött skara. De vet troligen med sig att det är något fel på en rörelse som predikar humanism men tillåter sig själv en hatisk attityd mot homo religiosis - den djupaste delen av det mänskliga sentimentet och den enda basen för tal om människans storhet..

De lär inte kunna upprätta sitt - i den egna upplevelsen - skadade anseende genom aktstycken som det SvD publicerat. Jag kommer inte ens igenom första stycket förrän jag åter finner mig fundera om ateister (vilket Humanisterna är) kan vara en lägre stående underart till Människan.

Det skulle alltså vara den underlägsne som slåss mot den överlägsna religiösa människan, som enligt sociologiska studier visat sig vara en lyckligare och mer socialt integrerad individ än den sekulariserade särlingen.

"I vissa fall har osakligheterna utvecklats till excesser i vilda fantasier och grova anklagelser som är verklighetsfrämmande men ändå obehagliga."

Sade någon argumentation via tautologier? Det går att analysera denna tokskap från Humanisterna både länge och väl i försöken att frigöra en meningsfull utsaga, men jag avstår. Sekten bevisar än en gång att det inte går att bygga en rörelse på hat och förakt mot oliktänkande. En parasit eller vampyr som inte alstrar något eget gott, hamnar alltid i snömos av ovan skådad typ.

Varför det stinker Sturmark om den här obegripligt emotiva meningen, framgår tydligt om man besinnar tendenserna till diktatoriskhet i kombination med paranoida drag i ordförandens födelsehoroskop. Ett skolexempel på den ateistiska människan så neurotisk att hon inte förmår samlad sitta ner och verkligen förstå skälen som talar för vi är här, just idag, till följd av Intelligens och inte turbulent svart kaos. 

Man måste känna med dessa sorgliga varelser som inte uppnått mentalitet ännu. Frågan är varför medierna ens bryr sig om dem. Humanisterna är ju bara ett tragiskt skämt. Ett barmhärtighetsmord, dvs. att avböja att publicera deras skräp, vore det bästa. Som det nu är, förspiller många viktig lästid på rent skräp.

Läs Platon istället. Sådant bildar. För att inte tala om hans romerske uttolkare Plotinus (200-talet). Romarens analys av själen och evigheten ligger ljusår bortom vad Humanisterna i sin irrationella affekt är kapabla att greppa. T.o.m. jag, utan några låsta attityder, har svårt att följa en av västerlandets största och mest sublima andar i hans extremt organiserade tankeflykter. 

Det är symptomatiskt att Plotinus aldrig nämns i Sverige. Det är alltför lågt i tanketaket i detta land, vars intresse mer tycks ligga åt att konsumera verkningslösa läkemedel. Den verklighetsnivån gränsade enligt de gamla tänkarna till den rena Ondskan. Sedan när kom något gott ur drömmen om materien? 

*****

Se även: Humanist-liknande massmörderska och satanist. Ett astrologiskt inlägg publicerat två dagar före Humanisternas "försvarstal" i SvD. En studie i hur den antika anden såg våra liv som skisserade av Världssjälen och som förfäktar meningsfullheten i att en mördande satanist föds under kosmiska omständigheter påfallande lika de som lotsade den svenska Humanistordföranden till hans lott i livet.

Världssjälens "stämningslägen" är ytterst icke-lokala andliga realiteter, och vår fyrdimensionella verklighet är bara fenomenella representationer för ett djupare skeende. Allt detta visste människan före materialismen (naturalismen) fördummade i synnerhet västerlänningen kapitalt.


Tillägg. 

SvD-manifestet från Humanisterna har fyra undertecknare. Den svenska sektkvinnan håller sin födelsedag dold för internet, men de andra tre visar sig mötas vid en minsta gemensamma nämnare. Alla har en eller flera planeter i Kräftans tecken, symbolen för det platonismen kallade den irrationella eller vegetativa själen. Från denna nivå lyssnar man förgäves efter sann insikt om livet eftersom den lunära principen i sig tecknar just det overkliga vardandet som är evigheten uttryckt som spatio-temporal process - och då bara den mest förfallna nivån av denna!


Levi Fragell (390330) Månen herre på täppan i Kräftan, men inget direktiv från Solen som också sjunkit ner till Vattnets irrationella känslonivå. Solens disponent Jupiter därtill i Luft för den kända dissociationen mellan irrationalitet och rationalitet - en klassiker i ateisthoroskop.

Staffan Gunnarsson (640718): Solen i Kräftan och Månen i Luft-Vågen - samma psykiskt destabiliserande eller "dissociativa" kombination som hos den materialistiske och obildade Fredrik Reinfeldt.

Christer Sturmark (640907): libidinösa kombinationen av krig och kärlek - Mars och Venus - i sekteristiska och irrationella Kräftan attackerar den ideologiska Saturnus i Luft-Vattumannen - ett tredje fall av "dissociationen".

Anna Bergström, fjärde undertecknare, är välkommen att skicka födelsedag. Säkerligen har vi här ett fjärde graverande fall av instinkter i akut störning med förnuftet.

Tre års empiriska studier av astrologins påståenden har lett till den preliminära slutsatsen att ateism är en psykisk störning! Dessa människor är inte helt tillräkneliga då grönsakssjälen tar kontroll över tankeförmågan i viktiga frågor.

DN anammar moderaternas ljugspråkDen kanske värsta ledare jag läst i DN publicerades denna lördag, dagen före första aprilskämtet. Texten rubriceras "tid för ny klasskamp" vilket ju låter radikalt så det förslår. Den inleds seriöst med småprat kring den gamla dikotomin arv/miljö men faller strax in i Nya Moderaternas nyspråk. 

När den anonyme författaren (döljer sig bakom myndiga "DN") börjar nå sina konklusioner är jag kräkfärdig över den falska vinkling texten tagit. Hela upplägget är ett försök att skapa oreda i svenska språket genom att byta ut innehåll i välkända begrepp och framför allt inte diskutera den kompletta bilden.

Lyckligtvis har redan bloggerskan ...reclaim... satt fingret på varför texten framkallar akut illamående. Läs DN och sedan bloggkommentaren! Hör hur lögn låter och sedan sanningen. Så enkelt egentligen.

Skäms DN! Ni kan rimligen inte själva tro på det ni säger och det gör den ansvarige till detta propagandastycke än mer gemen.

fredag 30 mars 2012

Skinnömsaren Reinfeldt


AB:s fotograf Magnus Wennman
fångar en talande gest


Med rätta tar han sig för pannan, mannen vars kampskrift "Det sovande folket" handlade om att svälta de sjuka och arbetslösa i en bisarrt misstrogen människas förvridna människosyn. 

Nu är han dessutom insyltad i affärer med ljugande ministrar och frågor om Sveriges vapenexport. Sverige har under denna köpta högerregering resulterat i idel ömklighet. 

Men folk utan makt är ännu inte korrumperade, och har därmed i viss utsträckning ännu kontakt med det som kallas samvete (sanskrit: sama veda), det gemensamma vetandet som är en gudomlig egenskap. Det är detta som är objektiv sanning, vilken avslöjar värderelativism som den självlögn den är. 

Svenska folkets gemensamma vetande kommer att resultera i stora ting detta år.

Aldrig har Reinfeldts omdömeslöshet framstått så tydligt som efter Tolgfors avgång. Han kan inte läsa karaktären hos sina ministrar (sex moderatern har gått fram till nu) därför att han själv ingen har.

Den som inte redan sett min redovisning i december 2011 av Reinfeldts "kinesiska ödesomen" för våren 2012, titta på den texten nu. Det kinesiska kalendersystemet prickade för det här kvartalet in sin mest dramatiska symbol, "revolutionen". Det kinesiska skrivtecknet alluderar till ett djur som ömsar skinn för att anpassa sig till tidens diktat.

Det ödesdigra kinesiska ominat stämmer förbluffande väl med det dramatiska väderomslaget för Fege Fredde, redo att sälja ut sin mor om så är, för att klamra sig kvar vid makten.

*****

Tillägg:

DN:s huvudledare menar att Saudiaffären inte är över än. "Tolgfors har, efter affärens initiala skede då han förnekade kunskap om samarbetet med Saudiarabien, sökt flytta fokus bort från försvarsdepartementet. I stället har han styrt det mot Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI)."

Det är knappast en slump att både Reinfeldt och Tolgfors är födda i den sideriska Kräftan, slutenhetens och försvarsinstinktens tecken. Det skulle gagna alla födda under denna princip, som Platons filosofiska riktning kallade "den irrationella själen", att lägga ner finterna och undanflykterna och upptäcka att själen inte kan skadas, inte kan dö. Med förmågan att uppleva skillnaden på lögn och sanning - och väljer den senare - följer en ofattbar karaktärskraft!

Till den dagen kommer, kommer politiker, och vissa mer än andra, att te sig som de ynkliga opportunister de är.

Se även SvD: moderaterna tappar i opinionsundersökning

söndag 25 mars 2012

Pressen och ny-stupiditeten
Tala om pekoral! Med rubriker som ovanstående bevisar regeringsmegafonen Dagens Nyheter att generationsskiftet inom journalistiken är fullbordat. Dummifieringen går nu att skära med kniv, så tjock är den.

I Reinfeldtland är pseudoinformation ett viktigt instrument för att kontrollera folkmassorna. Ett harmlöst mediebrus som ska störa ut verkligheten.

För att ytterligare reducera synranden för svenskarna - "det sovande folket" enligt Reinfeldts bok från 1993 - kompletterar DN "nyheten" med lite pyssel och knåp - en omröstning. Viss sjukdomsinsikt uppvisar stockholmstidningen då den lägger till en fjärde kryssruta: "jag bryr mig inte". 

Dagens Nyheter må vinna branschpriser som bästa webbtidning, framröstad av polarna inom reklambranschen. Men i verkligheten sjunker blaskan som en sten, behängd med politiska krönikörer som Peter Wolodarski för vilken svenskarnas utnyttjande av städslavar bara är en "olycklig klassificering" av människor (se Åsa Linderborgs recension av en viktig bok i AB.)


söndag 18 mars 2012

Plotinus, den romerske filosofen

I proportion till den sanning med vilken den kännande fakulteten känner, når den identifikation med objektet för dess kunskap.

The Enneads - III.8 .7 Nature, Contemplation,
and The One


Konstant och operativt ord här är Sanning. Omvänt, innebär avsaknaden av sannfärdighet i en människas intellekt ett främlingskap inför det betraktade, dvs. en bristande empati och ett mardrömslikt oförstånd, inte olikt en del svenska politikers av idag.

Plotinus är en tänkare vars beskrivning av Visionen skulle göra Fredrik Reinfeldt mörkrädd för sig själv, mannen som varnat för faran av visioner.

De judiska asketerna i Dödahavsöknen som lanserade Jesus på den historiska arenan, hade ett mycket speciellt förhållande till Sanningen, tvåhundra år före Plotinus. Om Sanningens ande noterade de krasst, att alla inte är utvalda av Den.
 
Läs Plotinus!

Enneaderna finns förtjänstfullt i trycket i dess klassiska engelska översättning på Larson Publications tack vare en vis svensk-amerikan.

lördag 17 mars 2012

Och inte ens då...


- ???


Vår fotograf var på plats då det hände.

Ibland vaknar inte ens syndaren sent. De var inte bestämda att vare sig förstå eller göra det goda under sina få levnadsdagar.

Aftonbladet visar bilden på Reinfelds vilja.

tisdag 13 mars 2012

Forskarbekräftelse på monstret inom oss


Vetenskapligt fotobevis:
den inre människan efter

tio år med ett smart fån. (källa)

SvD återger det färska forskningsrönet att smarta mobiler faktiskt gör människan mer självcentrerad och i förlängningen asocial. Själv såg jag framtidsscenariot direkt när mobilen dök upp, och har för att inte förstöra min del av den mänskliga Essensen aldrig skaffat nalle.

Observationen Svenskans rapporterar om har jag gjort några gånger på bloggen och än oftare på Stockholms gator. Där går folk med huvudena sänkta mot små handhållna grejer, absorberade i sina solipsistiska universa.

Eftersom folk inte möter varandra med blicken längre ges istället rikliga tillfällen att studera hur dessa sociala krymplingar med fladdrig korrektionskontroll av gångbanan söker behålla fokus på sin egen värld utan att för den skull trampa utanför trottoarkanten. Det ser ut som en art av freaks som anlänt till världen men inte vill vara med. Skadat gods.

Det är här man förstår att regeringen Reinfeldts privatism faktiskt bildar en negativ synergi med högteknologin. Rörelsen i tiden har redan skadat människans innersta väsen och är ett om inte ännu ett globalt civilisationshot så åtminstone ett samhällshot. 

Därav den här bloggens tagg "it-fascism". En bättre formulering hade kanske varit; "härska genom att söndra" - att sporra folk att som fällknivar vika sig inåt i sina egna små världar, utan kontaktytor utåt. Lättstyrda varelser, fallerade och socialt inkompetenta halv-liv. 

Förstå sedan skadan som uppstår om kulturen i linje med Montesquieus klimatlära redan är så pass introvert som den nordiska!

Det behövs flera efterföljande jordeliv för att räta ut själar som blivit så här inkrökta! Se det avslöjande fotot på den inre människans urartning. Säg sedan inte att du inte var varnad.

(Hint. Dagens svenskar kommer i nästa liv att vara skingrade som agnarna för vinden, omplanterade på sydligare breddgrader. Ödet strävar hela tiden efter att bryta upp och normalisera missförhållanden i den andliga världens lägre regioner.)

*****

SvD är verkligen i farten om mobiler! De har också en annan nyhet om människors sorgliga tillstånd när det gäller de här sakerna. Bara hälften lämnar tillbaka en hittad nalle, och massor snokar igenom den funna manicken.

Symboliskt eller arketypiskt är detta inte något mysterium. Kommunikationens gud Hermes eller Merkurius styr också fingerfärdigheten - se nallen som en förlängning av händerna! - och då Hermes också är en tjuv, utlöser handhålla kommunikationsverktyg den sämsta sidan hos oss.

Som sagt: vårda den egna delen i den mänskliga Essensen. Vem vill på den Givna Dagen stå ertappad med att förlorat sin egen själ?


lördag 10 mars 2012

Min kamp

Aftonbladet spottar med energi ur sig artiklar om nyseparerade statsministerparet Reinfeldt. Rubrikerna för tankarna till veckopressen, och man ser tydligt hur tidningen numera ägs av kommersiella intressen med sympatierna till höger: privatism, ogillande av staten, ogillande av skatter, ogillande av allt som hämmar det ouppfostrade barnegots framfart.


AB 120309

"Så kämpade de i det tysta" - med att manipulera svenska folket att överge sina a-kassor samtidigt som de i sex års tid frös ersättningen till arbetslösa - Sverige har nu en fullt utvecklad underklass och det är precis vad arbetsgivarna bett om. Låglöneträsket som sprids över allt fler yrkesområden meden de rika blir allt rikare.

Så kämpade de med att befängt mena sig veta när sjukdom var övervunnen, inte genom läkarutlåtanden utan efter en räknenisses beräkningar om samhällskostnader! 

Så kämpade de med att i sin urbota korruption sälja ut statlig egendom till moderata vänner och bekanta till underpris, med sådan nit att Filippa med flera nu står polisanmäld för trolöshet mot huvudman. 

Den nya samhällssjukdom Sverige dragit på sig genom den statshatiska och själviska ideologi makarna Reinfeldt står för, den faktorn tycks experterna glömma när de nu talar om hur "politik sliter på äktenskap."

Det faller inte experterna in att det kan ha varit makarnas egen inneboende ondska som sakta förgiftade äktenskapet. Själviska människor, och människor som roffar åt sig och samtidigt monterar ner samhällets trygghetssystem, vet inte ens vad kärlek är. Sådana äktenskap måste istället bygga på lögner och spelade poser. 

Så enkelt är det, bästa relationsexperter. Det är inte synd om de här två, de är inga dygdemönster för lågutbildade tidningsläsare att leva sig in i. Tillsammans och nu var för sig är de det goda samhällets fiende nummer ett.


torsdag 8 mars 2012

Snömosets struktur

För att DN:s läsare inte ska gå miste om läsning på god intellektuell nivå ompublicerar jag detta inlägg på ny blogg sedan högertidningens censur raderat inlägget från tillsvarande artikel. (Det publicerades 8.26 och togs bort knappa trekvart senare! Moderaterna är livrädda nu.)

*****


Nyligen kontrasterade jag den avgångne tyske högerpresidentens korruption med ett anonymt fall där astrologins naturliga illgärningsman Mars genom de indiska spelreglerna tilldelades rollen som "verksam välgörare".

När nu Totalförsvarets forskningsinstitutets f.d. högsta tjänsteman Dick Sträng hävdar att den moderata försvarsministern och näringsministern mörkar frågan om arrangemangen för att sälja svensk vapenteknologi till en diktatur, uppstår den delikata situationen, att näringsminister Ewa Björling föddes bara någon vecka ifrån den lovordade kontrasten till ex-presidenten. 

Men det är egentligen inget problem - en födelsetimma kan leda till väldigt avvikande resultat från en annan timma samma dygn. Men Ewa Björlings horoskop är ändå ett irritationsmoment som påminner om att Chandra lagna-metoden, som använder Månen som ascendent i brist på känd födelsetid, ibland ger fel utslag. 

Det anonyma fallet hade en känd ("verklig") Skorpionascendent, vilket naturligtvis "förädlar" Mars och gör den till en verksam välgörare. Därtill ockuperade Mars det nionde huset för moral, religion och filosofi - en förutsättningslös och "öppen" horoskopsektor - faktiskt den allra bästa enligt indisk astrologi. Att hitta en verksam välgörare i det bästa huset är naturligtvis ett mycket bra omen om fördomsfrihet. (Men några frågetecken kvarstår förstås, eftersom Mars anses fallen i Kräftan.)

Google/Blogger bygger om igen, och de
förminskade bilderna  ser skräp ut. Klicka för full skala.

Näringsministern föddes ett dygn då Månen var fallen i Skorpionen - sinnelagets erkänt svagaste (och mest purkna) läge. Därmed uppstår nu motsägelsen att månascendenten per automatik betraktar Mars som en verksam välgörare. Men Mars vid denna tid var också var fallen i det tecken som passar en utåtriktad och självhävdande krigare sämst: den protektionistiska Kräftan!

(Det är helt logiskt att Tolgfors är försvarsminister, född med Solen i Kräftan, och att Reinfeldt springer och gömmer sig så fort det finns minsta risk att smuts ska vidhäfta honom - en annan Solen i Kräftan. Som bäst kan man säga att Kräftan värnar särintressen, vilket gör det extra parodiskt när Reinfeldt hävdar att Näringslivet - de som köpt Moderaterna till språkrör - skulle utgöra ett "särintresse". Så tomt pratar en fabricerad, konstgjort broilerpolitiker. Bara de verkligt naiva skulle köpa en så tom retorik...)

Vi kan därför lättat säga att den anonyma verksamhetschef vars horoskop jag kontrasterade mot den korrupta tyska högerpresidenten inte går att jämföra med den moderata näringsministern, fastän alla planeter bortsett från sinnelagets Måne står i samma tecken.

Med både ett fallet sinnelag och sinnets disponent fallen är vi tillbaka vid Skorpionens klassiska synd: dess korruption och riviga girighet. Hör yrkestiteln: näringsminister! Minns hur den sataniska axeln, orala Oxen till anala Skorpionen, indikerar en fångenskap i enbart frågor som rör näring, att stoppa sig full för att klara ett varv till i den fallna existensens ekorrhjul. Givet Skorpionen, symbol för förmultnande, mörker och död, är det inte förvånande att Dick Ström pekar ut henne och Tolgfors som lögnare. 

I tidigare inlägg har vi sett hur Tolgfors själv lider av "dissociationssyndromet", en ibland besvärlig koppling av instinktivt Vatten och rationaliserande Luft. Vi ser nu tydligt hur försvarsministern söker "dissociera" sig från den brännheta potatisen och för det använder desinformation eller "snömos" som Dick Ström kallar det.

I medierna.

DN: Ström tillbakavisar


Anmärknng. 

Björlings liv har förvisso varit hyggligt framgångsrikt. Alla når inte en ministerpost i livet (alla är inte lika "näriga"). De som vill se ljust på kartan kan därför fröjda sig åt den s.k. ömsesidiga receptionen mellan Månen och dess disponent Mars. Jag menar att den istället drar in extra korruption i psyket. Ständig hunger och ett närigt sinnelag  blir resultatet, och när även den dagaktiva Solen drivs av Mars hungriga tillstånd i det kalla Vattenelementet, då får vi nyttig kanonmat. 

Horoskopen visar exakt den mognad vi har i detta liv och vad vi är ämnade att göra, så ur en synvinkel är det meningslöst att moralisera över horoskopens tillkortakommanden. En syndig själ är vad den är, den har ännu inte gjort vissa erfarenheter på jorden eller åtminstone inte dragit rätt slutsatser av vad den varit med om. Och föreställningen spelar vidare....


Se även:

Upphöjd Sol men fallen disponent - en genomsökning av 6.000 horoskop för att se hur det gått för andra födslar i sideriska Väduren där Mars var fallen och i ömsesidig reception med en fallen Måne!


Vilken roll spelar vapenskandalen för att presidentparets separation kungörs just nu?


Du hörde frågan. Underskatta inte spinndoktorernas list. Satan skulle sälja sin egen mor om så krävdes, och i kritiska tider kan allt användas för dem som formar naiva dårars medvetanden.

Aftonbladet var först ut med nyheten om paret Reinfeldts försäljning av Täbyvillan - en märklig nyhet kunde tyckas eftersom alla tidningar som sysslade med information visste vilken den dagens verkliga nyhet var. 

Reinfeldts och Tolgfors möjliga inblandning i ett skrämmande spel med att sälja vapenkunnande till ett diktatoriskt land. Norge har olja, norska Schibsted äger Aftonbladet till 91%, Saudi-affären rör i bakgrunden tillgången till olja eftersom Reinfeldt-Sverige är USA:s marionett i utrikespolitiska frågor. Ja, det är inte svårt att bli konspiratorisk!

Och så detta istället för politik, för att ta udden av skandalen: presidentparet separerar.

På Aftonbladets förstasida samma dag:
istället för vapenskandalen!

Märkligt förresten hur den där Fredde förskjuter varje kvinna som drar skandal över sig och blir till en belastning för Honom. Minns Maria Borelius (syrra till rovkapitalisten som säljer av vårdföretaget Attendo), minns Cecilia Stegö-Chiló. 

Uppmärksammandet av Sofia Arkelstens skumma schackdrag för att nå en citylägenhet överlevde hon, men nu är Filippa med kompani polisanmälda för trolöshet mot huvudman. Och Fredde distanserar sig för att rädda sitt eget skinn. Som vanligt. 

Hur känner ni det, svenskar, att ha valt en så falsk ynkrygg att företräda er?

Man kan förstås (och troligen med rätt) mena att äktenskapet var utnött efter så många år av politiskt arbete för egoistiska synsätt, var och en på eget håll.

Men varför JUST NU, som för att ta uppmärksamheten från en uppseglande regeringsskandal ??? 

Svara på det och du kommer att förstå hur hjärnknullad du varit i många år, lilla medelklassmänniska.


Amerikansk anti-japansk propaganda
Pearl Harbor-referens? Notera avsändaren:
Caltex/Texaco - ett oljebolag!
Men jag säger: "Vänd dem inte ryggen".
När du tar ledigt och köper skilsmässonyheter
passar högern på att sälja ut Sverige totalt!
Se även: Reinfeldts kvinnor - ett intressant exempel från oktober 2010 på hur allt kan bevisas med statistik.

Medierna om presidentparet:

DN, AB, SvD, GP, Expr


tisdag 6 mars 2012

Moderaterna relanserar sin hälsofascism

I Aftonbladet går att läsa att Fredrik tänker ge ett viktigt hälsopolitiskt uppdrag till sin skandalomsusade hustru Filippa. (Om någon kan ha missat det: hon är polisanmäld för att med andra moderata politiker i princip skänkt bort folkets egendom till moderata vänner.) 

Det är lätt generande att se AB-reportern blanda ihop Fredriks roller som statsminister och partiledare! Man kunde tro att det är i egenskap av statsminister han ger hustrun en ny roll i partiet Moderaterna... Nåväl, sådan är propagandaminister Schlingmanns plan, att svenskarna ska duperas att tro Moderat politik är synonymt med Sveriges intressen. Uppenbarligen har hans direktiv landat även på Aftonbladets redaktion.

*****

Bosatt i det huvudsakligen moderata Stockholm har jag på senare tid börjat läsa in ett dolt budskap i fitnessekten Friskis & Svettis budskap till stockholmarna. Moderaternas uppenbara förnekande av människovärdet hos sjuka och långtidsarbetslösa ger en närmast rasbiologisk touch åt den här sektens motto, som ropar ut från träningslokalernas skyltfönster:


Man nästan hör framtiden komma mot en: arkebusering för dem som inte lever upp till det moderata folkhälsoidealet! Det är bara att studera Fredrik och Filippas hemkommun där man driver bort de som inte har tillräckligt flyt i sina liv för att köpa sig egna bostäder. I det här diktatoriska partiet (minns boken Knapptryckarkompaniet) ska man dessutom vara kroppstränad som en fotomodell.

Det som hände på Södersjukhuset, när de annonserade efter VACKRA sjukvårdare var ingen - som Fredrik Reinfeldt brukar säga - "isolerad företeelse". Moderaterna är verkligen avskummet av svenska folket, de dummaste individerna som med hull och hår torskat på det allra ytligaste och banala av livsstilsprojekt.

Nå, väl att partiet börjar bli allt tydligare med vilken skit de bjuder väljarna på. Partiet ÄR verkligen för nollor (noll-åttor) som inte har ett uns av kulturell sensibilitet utöver rådande trender som de slaviskt snappat ut via amerikanska tv-serier ämnade att sälja in status quo-myter till under- och medelklassen.

Tänk ett helt liv som bara handlar om kaffe latte och tillbehör till den "rätta" livsstilen - och så ett gympapass så att inte det "ljuva livet" ska sätta sig på kroppen! Vilka losers. Vilket mediokert liv. Så lite kunskap. Så mycket dubbla budskap.