lördag 10 mars 2012

Min kamp

Aftonbladet spottar med energi ur sig artiklar om nyseparerade statsministerparet Reinfeldt. Rubrikerna för tankarna till veckopressen, och man ser tydligt hur tidningen numera ägs av kommersiella intressen med sympatierna till höger: privatism, ogillande av staten, ogillande av skatter, ogillande av allt som hämmar det ouppfostrade barnegots framfart.


AB 120309

"Så kämpade de i det tysta" - med att manipulera svenska folket att överge sina a-kassor samtidigt som de i sex års tid frös ersättningen till arbetslösa - Sverige har nu en fullt utvecklad underklass och det är precis vad arbetsgivarna bett om. Låglöneträsket som sprids över allt fler yrkesområden meden de rika blir allt rikare.

Så kämpade de med att befängt mena sig veta när sjukdom var övervunnen, inte genom läkarutlåtanden utan efter en räknenisses beräkningar om samhällskostnader! 

Så kämpade de med att i sin urbota korruption sälja ut statlig egendom till moderata vänner och bekanta till underpris, med sådan nit att Filippa med flera nu står polisanmäld för trolöshet mot huvudman. 

Den nya samhällssjukdom Sverige dragit på sig genom den statshatiska och själviska ideologi makarna Reinfeldt står för, den faktorn tycks experterna glömma när de nu talar om hur "politik sliter på äktenskap."

Det faller inte experterna in att det kan ha varit makarnas egen inneboende ondska som sakta förgiftade äktenskapet. Själviska människor, och människor som roffar åt sig och samtidigt monterar ner samhällets trygghetssystem, vet inte ens vad kärlek är. Sådana äktenskap måste istället bygga på lögner och spelade poser. 

Så enkelt är det, bästa relationsexperter. Det är inte synd om de här två, de är inga dygdemönster för lågutbildade tidningsläsare att leva sig in i. Tillsammans och nu var för sig är de det goda samhällets fiende nummer ett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.