torsdag 8 mars 2012

Vilken roll spelar vapenskandalen för att presidentparets separation kungörs just nu?


Du hörde frågan. Underskatta inte spinndoktorernas list. Satan skulle sälja sin egen mor om så krävdes, och i kritiska tider kan allt användas för dem som formar naiva dårars medvetanden.

Aftonbladet var först ut med nyheten om paret Reinfeldts försäljning av Täbyvillan - en märklig nyhet kunde tyckas eftersom alla tidningar som sysslade med information visste vilken den dagens verkliga nyhet var. 

Reinfeldts och Tolgfors möjliga inblandning i ett skrämmande spel med att sälja vapenkunnande till ett diktatoriskt land. Norge har olja, norska Schibsted äger Aftonbladet till 91%, Saudi-affären rör i bakgrunden tillgången till olja eftersom Reinfeldt-Sverige är USA:s marionett i utrikespolitiska frågor. Ja, det är inte svårt att bli konspiratorisk!

Och så detta istället för politik, för att ta udden av skandalen: presidentparet separerar.

På Aftonbladets förstasida samma dag:
istället för vapenskandalen!

Märkligt förresten hur den där Fredde förskjuter varje kvinna som drar skandal över sig och blir till en belastning för Honom. Minns Maria Borelius (syrra till rovkapitalisten som säljer av vårdföretaget Attendo), minns Cecilia Stegö-Chiló. 

Uppmärksammandet av Sofia Arkelstens skumma schackdrag för att nå en citylägenhet överlevde hon, men nu är Filippa med kompani polisanmälda för trolöshet mot huvudman. Och Fredde distanserar sig för att rädda sitt eget skinn. Som vanligt. 

Hur känner ni det, svenskar, att ha valt en så falsk ynkrygg att företräda er?

Man kan förstås (och troligen med rätt) mena att äktenskapet var utnött efter så många år av politiskt arbete för egoistiska synsätt, var och en på eget håll.

Men varför JUST NU, som för att ta uppmärksamheten från en uppseglande regeringsskandal ??? 

Svara på det och du kommer att förstå hur hjärnknullad du varit i många år, lilla medelklassmänniska.


Amerikansk anti-japansk propaganda
Pearl Harbor-referens? Notera avsändaren:
Caltex/Texaco - ett oljebolag!
Men jag säger: "Vänd dem inte ryggen".
När du tar ledigt och köper skilsmässonyheter
passar högern på att sälja ut Sverige totalt!
Se även: Reinfeldts kvinnor - ett intressant exempel från oktober 2010 på hur allt kan bevisas med statistik.

Medierna om presidentparet:

DN, AB, SvD, GP, Expr


4 kommentarer:

 1. Här har du revolutionen som I Ching förutspått! Det var alltså i hans egen familj och inte i hans ämbete som något om revolutionerande skulle hända. Tyvärr.
  S

  SvaraRadera
 2. Missa inte att vi inte talar om en-till-en-relation i samband med symbolik. Arketyperna eller Platons Former är fullt kapabla att sätta alla fenomen i gungning som springer ur samma dolda strukturer. ("En olycka kommer sällan ensam.")

  Det är ju detta som är materialistens mest avskydda påstående: att Något Annat formar vår synliga värld. För ingen ska väl tro att människans Medvetande stannar av när väl DNA är utrett och befunnit lämna frågetecken kvar, det också?
  :-)

  SvaraRadera
 3. Nej, det är förvisso sant, det där med "en olycka kommer sällan ensam". Men nog blev man lite snopen när man hörde om nyheten, som dessutom tydligen kom som en överraskning även för dem som känner Reinfeldts. Men man får väl hoppas att fler "fenomen sätts i gungning"...

  SvaraRadera
 4. Jag noterar någon enstaka artikel som menar att en relation inte spricker över en natt efter så många år och att paret därför måste ha kört med en fasad en längre tid. Ungefär som moderater gör i alla frågor med andra ord!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.