fredag 7 januari 2011

Hårdrock & massakerad fisk

I förra inlägget påminde jag om teorin "ickejordiska krafter som skändar djur" som möjlig förklaring till det som händer med djurbestånden på jorden just nu.

Och till djurskändning kan kanske preliminärt räknas den fisk som spolats upp på land i Nya Zeeland - med saknade ögon! (AB)

Det mest bisarra slumpsammanträffandet är att jag ägnade ett astrologiskt inlägg åt gitarristen Buck Dharma från rockgruppen Blue Öyster Cult den 28 december förra året. Frågan rörde de problem som kan uppstå i gränsen mellan Vatten och Luft, symboler för två olika "dimensioner". 

Inläggets sensmoral var, "Don't Fear The Reaper", men i BÖC:s produktion finns faktiskt också en låt som heter... HARVESTER OF EYES.

Som Schwarzenegger sa i någon film, "I am not shitting you"!

Som vanligt är det Saturnus, Liemannen, som gruppen hämtar sin mörka inspiration från, men varför skördar Döden ögon? Vad symboliserar det?

Till mytencyklopedierna! Naturen berättar just nu en historia och det visar sig att människan inte kan läsa texten - den verkar vara skriven med alltför stor stil. Eller också har våra förstånd krympt sedan den så kallade Upplysningen på 1600-talet.

*****

Breaking news! (samma dag)

Man undrar ju om alla dessa nyheter är fabricerade eller om Domens Dag är här. Åttatusen duvor föll från skyn i Italien med missfärgade blå näbbar! (AB) Herregud. Det är någon med flärd och fantasi som skickar sina signaturer från ovan!

Erkänn. Vi vill ha slut på den här civilisationen. Västerlänningarna hatar egentligen sig själva för deras historiska skuld mot övriga världen. Men de är så trögtänkta och uppfyllda av sina mytbilder att sanningen inte är acceptabel. Istället externaliseras den psykiska proppen som "störningar" i själva kosmos.

Eller kanske är det ändå de där dumma ufo-varelserna som Stephen Hawking varnade för...2 kommentarer:

  1. Minns också den där läskiga bilden härifrån bloggen av lammet som fötts med ett huvud som hade mänskliga drag. Någon/något vill kanske säga oss att det är fårskallar vi är...
    S

    SvaraRadera
  2. Läser just om hur antika judiska mystiker ansågs ha kunnat skapa mentala varelser genom extrema visualiseringar som pågick i timmar och vilka eventuellt också kunde "sänkas i vibration" så att materiella varelser uppstod. En sådan materialiserad tankeform kallades en Golem - varifrån med all säkerhet Sagan om ringens otäcka kryp "Gollum"!

    Jo, nog kan det vara INTELLIGENS som ligger bakom anomalierna! Och det är just det Intelligent Design hävdar. Men mellan den Store Arkitekten och skapelsen finns det _gott_ om plats för små lärlingar som går grundkurs i kreativitet eller skapande ur tomma Luften (Luftelementet och Eldelementet i kombination som metafor för mentaliseringen eller den visualiserade realiteten.)

    SvaraRadera