söndag 26 februari 2012

Irritation på högerkanten

SvD:s ledarskribent Linder har skrivit den längsta text jag sett från den pennan, i vilken han försöker raljera över något som måste äta honom enormt. 

Socialdemokraterna har nämligen genom Patentverket markerat mot moderaternas amoraliska spinndoktors (läs: Per Schlingmann och kompani) att nu får det vara nog med moderaternas obehagliga år av ren lögnpropaganda.

Från och med nu är det socialdemokraterna som är innehavare av begreppet "Nordiska modellen", och förhoppningsvis kollapsar därmed moderaternas falska bubbla, eller om så inte sker, blir möjlig att adressera med rättsliga medel. 

Inget mer dravel om att de skulle ha varit bärare av en långvarig och progressiv tradition! Inga fler kapningar av självklara socialdemokratiska landmärken och milstolpar.

Tänk så mycket bättre Sverige kommer att bli, bara vi hittar tillbaka till så enkla självklarheter som att tala sanning och benämna saker vid deras rätta namn. Vi kommer först att minnas åren under lögnhalsen Reinfeldt som en ond dröm, för att sedan helt släppa den obetydlige man som en kinesisk karaktärstydningsmetod kallade "mogen för en djävulsutdrivning"! (Se tidigare inlägg, bl.a. detta.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar