söndag 15 juni 2014

Bli Internationalist nu!

En avsomnad blogg vaknar tillfälligt till liv, trots att de svenska högermedierna helt rensat bort folkets möjlighet att via sina bloggar kommentera samtiden. Ta DN:s plagiat av The Guardians nyhet härnedan:  storsint låter den svenska tidningen gemene man att dela sitt innehåll över Facebook. Dvs, den officiella till nyheter maskerade högerpropagandan sprids vidare i allt mindre "vängrupper" - överhetens klassiska härska genom att söndra-metod. 

Trots att DN numera konsekvent förnekar sina läsare bloggosfärens alternativa infallsvinklar på stora aktualiteter, rymmer dagens intressanta kulturartikel om arbetets mening en blogglänk, och i det här sammanhanget kan det ju passa att erinra sig arbetslinjens bakomliggande makt-kapitalistiska system, det som hade sin upprinnelse i den västerländska kolonialismen som satte i system att idiotförklara andra folk för att sedan kristna och "civilisera" dem och införa vampyrismen på ännu en arena.

 

http://www.theguardian.com/politics/2014/jun/15/tony-blair-iraq-essay

Britten Tony Blair är en perfekt representant för den motbjudande livslögn västerlänningarna i gemen lever, vare sig de fegt gömmer sig bakom borgarens stadsmurar och drömmer mardrömmar om våldet i de fattiga förorterna eller kallar sig socialister eller arbetare – inte heller dessa förstår vilket System de betjänar i sitt dagliga och illa lönade knot.

http://www.globalpolicy.org/component/content/article/169/36404.html

Den som viger en eftertänksam halvtimma åt Global Policys artikel, ursprungligen skriven av juristen T. Rajamoorthy,  kanske kommer att slippa brinna i helvetet.

Västerlandets – England och USA – koloniala fulspel i världen är en historia de flesta av de historielösa och därmed korkade svenskarna överhuvudtaget inte väger in när de låter flyktig och fulvinklad nyhetsrapportering styra deras instinkter.

För en sak är säker: svenskar tänker inte, de är känslodjur som rationaliserar sina stämningslägen med vilka skärvor av desinformation Överheten nu behagat kasta åt dem via äckligt skeva ledarstick i högerpressen.

Hur Svenskt Näringslivs Stefan Fölster häromveckan fick publicera Financial Times attack mot den franske ekonomen Pickettys viktiga forskning utan att låtsas om att både ekonomen och Nobelpristagaren i ekonomi, Krugman, tillbakavisat kritiken mer än fjorton dagar innan den svenske djävulen bedriver sin smutskastning i SvD, det är ett mått på hur långt bortom räddning den svenska mentaliteten är och hur avskyvärd högerpressen blivit. SvD, som ska föreställa en tidning för den välbeställda medelklassen, beter sig som en tölp. 
Med t.o.m. elementär förförståelse och en noggrann analys av särskilt Fölsters text kan man börja ana den hånleende Mammon bakom desinformationen:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sveriges-fattiga-har-fatt-det-storsta-inkomstlyftet-i-eu_3646432.svd

http://www.theguardian.com/business/2014/may/26/thomas-piketty-financial-times-dishonest-criticism-economics-book-inequality

 

Bli Internationalist nu, en sublim tankeriktning som mer eller mindre skymtar hos svenska partier som V, MP eller FI, men absolut inte hos S som lagt sig platt inför dem som driver det europeiska kolonialspelet vidare. I morgon kommer var och en att prövas av den felfördelade och uppretade mobben. När timglaset runnit ur lönar sig inte slingrande.

Det finns något sådant som en kosmisk morallag, alla före den urspårade sekulära samhällstypen kände till detta. Sen började vissa intressenter skriva sin falska gudlösa Berättelse. Men det kan ta två-tre års heltidsstudier för att genomskåda den här härvan av Illusion den fega vita människan stuckit sitt strutshuvud i.


Överkurs.

För den de få och utvalda ges här horoskopet för dygnet då CIA släpper loss Saddam Husseins Ba’ath-parti att störta Iraks regim. Passionens orange kraft dominerar stort och Stenbocken och Kräftan i fullmåneopposition är så typisk CIA:s klassiska destabiliseringspolitik, söndra mobben (ge arbetaren porr och skraplotter), ge medelklassen en ny köksinredning och härska till liten kostnad över alla dessa  nollor!Förskolenivån: Passionen, Ljuset och Mörkret finns alla
representerade men med övervägande Passion tenderande
mot Mörkret. Den gnutta Ljus som syns är besmittad av att
Skyttens härskare Jupiter själv ligger i ett mörklagt tecken.

Inför kuppen 1963 har USA givit irakierna namn på alla ledande kommunister och under statskuppen fläckar sig USA (för vilken gång i ordningen?) med blodet från 1.500 kommunister de låter döda för ”frihetens sak”. 

Sedan president Bushs Irak-invasion på lögnaktiga premisser som nu Tony Blair söker två sina händer från, fick världen höra om högt uppsatta amerikanska politiker som skodde sig och tjänade extrema summor pengar på den amerikanska närvaron i Irak (Blackwater!) 

Alla i väst är medskyldiga sill västerlandets sataniska och illistiga övergrepp på islam. Vi har egentligen tjänat ihop till betydligt fler terrordåd mot vår orättfärdighet än vi fått utstå.

Ingen som alls kan tänka kan förneka att KOLLEKTIV SKULD existerar på riktigt. Om merparten av världen anser att väst felat, då instämmer vår egen demokratiska ordning, denna överväldigande majoriteten har rätt. Ergo: västerlänningen förkroppsligar den Store Satan själv i kraft av sin livsstil och sina värderingar och sitt falska handlande.


På förskolenivån utmärker sig det här horoskopet
genom en tydlig betoning av den negativa polariteten,
dvs. placeringar i Vatten- och Jordelementen och
den särdeles låga förståelsehorisont materialismen erbjuder.

Och tänka sig, Den Store Satan stiger faktiskt i öster då förre Labour-ledaren (och numera självberikande kapitalisten) Tony Blair föddes! Hans horoskop är en stilstudie i den allra fulaste formen av materialism, där Jord och Vatten bildar ett motbjudande träsk eller en lergröt.

Den förre USA-vännen och krigshetsaren har visserligen en energisk Sol i Väduren, men denna arbetar från den tolfte sektorn, den de gamla grekerna kallade ”den onda daimonens tempel”. De påfallande parallellerna med Fredrik Reinfeldts horoskop (flitigt kommenterat på avsomnade bloggen Sideriska siktet) visar bortom allt tvivel att skiljelinjen inte går mellan läpparnas bekännelse av höger- eller vänsterideologier utan mellan Djävulens barn som betjänar en lägre verklighetsbeskrivning och ”Guds barn” som lärt sig att diskutera Principfrågan.

Astrologin designades för att lära människan se de bärande Principerna, men även här kom Djävulen in och korrumperade Berättelsen och degraderade ämnet till veckotidningsunderhållning. Väst är skyldigt som synden till det mesta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.