fredag 22 augusti 2014

Man kan bara berömma...Det är svårt att inte ge en eloge åt mänsklighetens lägsta kräk för det språkliga trolleri de bedrivit inför våra oseende ögon i åratal. Den här enkla bloggen är ingen språklig tio-poängare men sådana smeksamheter får stå tillbaka inför sanningshalten i det sagda:


Bloggaren beskriver exakt den förfalskning av språket som var en så pikant del av George Orwells kommunistvarning ”1984”. Man våldtar helt enkelt medborgarnas psyken och omintetgör deras förståelse genom att ändra på orden tills folk inte längre vet vare sig ut eller in.

Det är därför man bara kan använda ord som ”kräk” och ”djävul” om män som Fredrik Reinfeldt, Anders Borg eller inbitna lögnerskan Annie Lööf. Alla kandiderar de ständligen till titeln ”Årets mindfucker”. En borgare lever i lögn och kan bara försvara detta genom att fabricera ännu mer.

Det är något djupt otillfredsställande med dagens västerlänning, troligen är det sekularismen som gjort människan så rotlös och lätt att dupera. Folk i gemen har infekterats av Vulgärberättelsen bland berättelser, den som säger att ”allt bara är relativa (ytterst sett till intet förpliktande) berättelser” (”stories”).

Detta är Einsteins relativitetsteori släpad i skiten och serverad som en ursäkt för att slippa bilda sig i sanningen. Västerlänningen är så självisk att den skyr sanningen varje gång det luktar tappade privilegier.


Skådespelaren Ola Rapace måste hyllas för sin klarsyn, han har förstått att Reinfeldt statuerar exempel för sina ”undersåtar” eller möjligen själv är en produkt av ett nationalpsykologiskt drag som borde ha arbetats bort för länge sedan – om det inte varit för att man blir hemmablind från den dag man föds till en kultur. Och vilken nation skulle känna sig kallad att undsätta Sverige med ett program som återskapar heder och ära i tankemönstret?

Det är ju heder och hederskulturer av alla de slag som den försvagade svensken hatar så hjärtligt eftersom han tolkar heder som en hot mot egot i dess önskan om att fortleva i i svagsinthet.

2 kommentarer:

  1. Off topic! Men eftersom den här bloggen är ändå är hyfsat insomnad så väljer jag att länka till en annan esoterisk svensk bloggare/författare Erik Granström http://erik-granstrom.blogspot.se/

    SvaraRadera
  2. Det jag tänker i hederstermer, är den påstådda homosexuella man som är smittad av HIV som tycker att det är en dålig raggningsreplik att säga sig ha HIV. Tro f-n det.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.