måndag 27 februari 2012

Blå griller kostar mer än de smakar...




Med det nattseende sanningsögat ser man tydligare hur den blå självlögnen ser ut, avklädd. 

Reinfeldt fångad i kommentar till att Expressens läsare nu anser att Löfven vara en mer förtroendeingivande politisk ledare... 

Man tycker nästan synd om den trötte mannen vars alla grundlösa griller måste ha varit det han syftade på när han kallade visioner för farliga. Hoppas han orkar till 75... Han kanske behöver ett fas 3-interneringsläger att gå till så att han inte tappar disciplinen helt.


söndag 26 februari 2012

Irritation på högerkanten

SvD:s ledarskribent Linder har skrivit den längsta text jag sett från den pennan, i vilken han försöker raljera över något som måste äta honom enormt. 

Socialdemokraterna har nämligen genom Patentverket markerat mot moderaternas amoraliska spinndoktors (läs: Per Schlingmann och kompani) att nu får det vara nog med moderaternas obehagliga år av ren lögnpropaganda.

Från och med nu är det socialdemokraterna som är innehavare av begreppet "Nordiska modellen", och förhoppningsvis kollapsar därmed moderaternas falska bubbla, eller om så inte sker, blir möjlig att adressera med rättsliga medel. 

Inget mer dravel om att de skulle ha varit bärare av en långvarig och progressiv tradition! Inga fler kapningar av självklara socialdemokratiska landmärken och milstolpar.

Tänk så mycket bättre Sverige kommer att bli, bara vi hittar tillbaka till så enkla självklarheter som att tala sanning och benämna saker vid deras rätta namn. Vi kommer först att minnas åren under lögnhalsen Reinfeldt som en ond dröm, för att sedan helt släppa den obetydlige man som en kinesisk karaktärstydningsmetod kallade "mogen för en djävulsutdrivning"! (Se tidigare inlägg, bl.a. detta.)

fredag 10 februari 2012

Fredde menar de sjuka och arbetslösa så väl





Nyligen publicerades 18 av Fredrik Reinfeldts osanningar i bloggsfären - ingen ska tro att den totalt dominerande svenska högerpressen är intresserad av dessa. Juholt gick det bra att kuppa bort för bagateller... Vi lever i en spinndoktortid som helt satt alla demokratiska principer ur spel. Den tredje statsmakten är köpt och horar för kapitalet. Det här är antingen början till européernas "arabiska vår" eller slutet på den fria västerlänningen.

Nu tar tidningen ETC ett nytt nappatag i frågan om den patologiskt maktlystne politikern. För den som inte lockas av komplexiteten i de astrologiska analyserna på min andra blogg, vilka visat att svenskarna valde sig den värsta lögnhals som någonsin haft statsministerposten, kan de här tio punkterna vara början på ett uppvaknande.

Minst lika viktig är Johan Ehrenbergs ledarkrönika om varför ett "drev" mot Reinfeldt.

DN: Fredde missförstådd om 75 (vad annars?)


Relansering eller Rätt färd -ig -het

Jonas Sjöstedt (v) ber i AB socialdemokratin att sluta vela om den cyniska svenska samhällsutveckling där alla jagar pengar för egen del - Reinfeldts modell - istället för att stå upp för människan som väl ändå är det viktigaste i det mänskliga livet. Att fega ur den rakryggade blicken - öga mot öga - har annars blivit något av en svensk paradgren. Alla i Stockholm där jag bor går numera och tittar ner i sina mobiler, ingen möter sina medmänniskor öga mot öga.


Det skulle kunna skildras i skillnaden mellan Sjöstedts och Reinfeldts horoskop i placeringen av lyckoplaneten Jupiter. "Uppfyllaren" Jupiter står i personens Vädur hos vänsterledaren, hos högeregoisten handlar lyckan i stället om Oxen, pengarnas och ägandets tecken. Idén är att man måste äga något innan man har rätt att existera. Så befängt! Så rent av djävulskt tänkt! (Den läsare som inte förstår vad jag säger behöver bara studera Reinfeldts ultimata förödmjukningssystem Fas 3 - riktat mot dem som pga. systemfelen i den svenska arbetsmarknaden hamnat utanför.)

Idén är tillämpbar på den moderna ynkryggen på Stockholms gator. Att hellre stirra ner i mobilen - DET MATERIELLA SUBSTRATET - än leva UPP till sin personliga höjd och titta andra människor i ögonen (en markering av att "här är vi, i vår gemensamma värld") - det motsvarar exakt fallet ner från Sjöstedts lyckoplanet till Reinfeldts ynkliga reträtt ner i Oxens egendoms- och pryltänkande. Lustigt nog är båda tecken representerade i det svenska nationalhoroskopet på den folkliga nivån (Månen). 

Månen står förvisso i Väduren - svenskarna är ett folk av personer (en aningen skrämmande beskrivning när zodiaken rymmer symboler som kunde berättade en mer komplex och intressant historia). Men Väduren är en rak och mycket personlig typ, alls inte utan sin charm - minns Håkan Juholt - han hade med all säkerhet Månen i Väduren. 

Svenska folkets sinnelag bottnar dock i Vädurshärskaren Mars faktiska placering här skiter det sig. Mars står illa till i Oxen. Gemene man skyggar direkt från den rakryggade och levande hållning Väduren representerar och glider undfallande och negativt ner i Oxens träsk av egendomstänkande och själviskt prylraseri.


Det är som svensken i gemen saknar ryggrad och måste ÄGA för att förstå att han/hon faktiskt är något. Boven för detta totala förräderi ligger inte i skolan utan i den underliggande världsbild som konsumtionssamhället pådyvlat oss och vars aktörer är de som ger hemliga partibidrag till Moderaterna för att producera en så imbecill och lögnaktig politik som möjligt, en politik som så vädjar till egoismen att vi slutar se de horder av fattiga, sjuka och långtidsarbetslösa som ligger utströdda bakom vår privata konsumtionslinje mot vår egen död i något illa fungerande, vinstmaximerat äldreboende. Nej, medelklassen - den svenska folksjälen - har inte mycket att vara stolt över...

Nu har visserligen Vädurens symbol fått en och annan skarp kommentar på bloggen för dess "egocentricitet". Men det är precis vad symbolen representerar - den kan inte hjälpa att dess funktion är vad den här. Utan ego inga vågskålar på zodiakens andra sida! Utan ego, ingen möjlighet att upptäcka behovet av balans mellan olika ego-parter.

När Jonas Sjöstedt ber (s) sluta vara så in i helvete frestade av ego-profit (hela stockholmssosseriet är en enda korrupt härva av folk som inte förstått ett dyft av vad Livet vill med oss människor), så är det visserligen med en framgångs-Jupiter placerad i Väduren, i den enskilda personens tecken. Men det gör honom ändå inte till en förespråkare för själviskhet. Förklaringen ligger naturligtvis i kontexten. Denna framgång för den enskilda personen samverkar med den planet den förfogar över: Solen i Skytten.


Om Jupiter i Väduren representerar lycka och välmåga för den enskilda människan, då står Solen i universalistiska Skytten för spridandet av denna godhet, denna välmåga till ALLA individer. Skytten är zodiakens höjdpunkt, även om den ligger klockan ett på en urtavla och inte högst upp. Även Platon kände till hur saker MÅSTE förhålla sig i ett samhälle: filosoferna (Skytten) MÅSTE agera som rådgivare till politikerna (tolv-slaget, Stenbocken, maktens tecken) för att samhället ska fungera.

Och då duger det inte, att som i Reinfeldts horoskop (med känd födelsetid) ha Jupiter i monetära Oxen i nionde huset för filosofi och religion! Då är vi tillbaka vid resonemanget om fega ovärdiga människor som sänker blicken från människan och hellre tjänar något lägre, tjänar den underjordiska demonen Mammon och alla de små glittrande ting han dinglar framför oss.

Utifrån zodiaken kan ses om individer i grunden är på fel spår eller har hittat Vägen. Det faktum att de allra flesta horoskop är körda i botten bara bekräftar att politik måste drivas av de nästbästa individerna i ett samhälle, de med förmågan att hörsamma filosofernas intryck - de med uppgiften att ha perfekta visioner av de eviga lagarna och förmågan att transponera dessa till ett språk som dels politikerna kan förstå och inte minst folket.

Reinfeldts bakomliggande PR-apparat är en travesti. Längre från de fenomenala insikter västerlandets portalfigurer formulerade i begynnelsen av vår civilisation går inte att komma. Vi har i dag ett Sverige med en regering som använder lögn och tvärtomspråk som sina redskap. Kallar nedmonteringen av välfärdsamhället för att vandra i en "100-årig tradition". Kunde Platon och de mästerliga tänkarna se vad som pågår i Sverige skulle de tro att hela underjordens djävlar vällt upp här: ett folk som valt sig en ledare som leder via Lögnens princip!

Ju förr Reinfeldt kör Sverige i botten, dess bättre. För det är också en kosmisk lag att pendelsvängen inte enkelt (om alls) kan hindras i sin rörelse - dess momentum är för stort. Först när det förgiftade samhället som helhet kommer till ett ändläge, kan en välriktad karatespark krossa den onda regimens knäskål och en ny och god kurs anläggas.

Jonas Sjöstedts horoskop är av den kalibern att tjäna landets medborgare den dagen de förstår att ingen lever för sig själv allena. Hans välviljas Jupiter tjänar personerna, hans individuella andesjäl Solen vill universell välmåga (han agerar på Jupiters order) och han har som individ - Mars-Lejonet med sig. Han är, så att säga, en reinkarnation av Rickard Lejonhjärta!

Vad den enligt SvD nyss "relanserade" Fredrik Reinfeldt kan liknas vid, vill jag helst inte sätta ord på...


(Se även övriga inlägg om Sjöstedts medhavda födelsekarta för fler infallsvinklar på detta unikt löftesrika horoskop.)

tisdag 7 februari 2012

Anden som rycker och har sig




Problemet med skolflickan Lori började efter en rockkonsert då hon ägnat sig åt headbanging och hon svimmade av all utlevelse. En månad senare svimmade hon igen, nu utan förklaring, och symptomen byggdes gradvis på tills hon nu rycker och sprätter till och utför tvångsmässiga rörelser med händer och fingrar. (DN)

Hon är ett spritt språngande exempel på spontant KUNDALINI-UPPVAKNANDE. Men det har inte en enda i världspressen kommit att tänka på. Den andligt döda människan pendlar mellan diagnosen massysteri och miljögifter - fånge i sin oandliga mörka bur.

Frågan om demonbesättelse ligger naturligtvis nära. Det ligger något grymt ironiskt att hon sätter sig framför datorn för att spela in sin berättelse medan en poster på väggen bakom henne skriker ut, "SJUFALT HÄMNAD"! Vem finner tillfredsställelse genom denna hämnd?

Kan andar ta kontroll över människans subtila energikroppar så att effekterna ser ut som våldsamma kriyas - de spontana kramper och kroppsrörelser som uppstår när kundalini-energin är på god väg att döda den syndfulla människan av kött för att introducera den Nya Människan?

Hon säger att det blir värre om hon stålsätter sig - exakt samma rapport som kommer från dem som upplevt andens uppvaknande. Processen måste få ha sin gång även om det leder till bestående handikapp. (Blindhet och förlamning finns rapporterade i samband med shaktis - Den Feminina Naturkraftens - uppvaknande under meditation. Men vanligen går de fysiologiska symptomen över.)

Vad är det för kollektivt karma som det här dussinet flickor i samma skola nu betalar åter?

Se också "Logos omprogrammerar jorden" - den största solflamman på fyra år slog ut den 9 augusti 2011. Frågan är vilken dag Lori headbangade sig vidöppen för kosmos...

*****

Kommentar till horoskopet för den 7 oktober, dagen för skolkamraten Thera Sanchez första anfall, kommer i sinom tid på Sideriska siktet.

Missa inte att Aftonbladet drog igång Juholt-drevet SAMMA DAG!

Här är den sedermera - av högertidningen Expressen - prisbelönta skräpjournalisten Anette Holmqvist uselt researchade artikel. Minns också hur någon okänd person på riksdagskansliet ändrade hyresreglerna på webbsidan bara några dagar senare!

Minns hur den 14 oktober Göran Greider ropade till svenska folket att de skulle vakna ur "masspsykosen" högerpressen dragit in dem i? "Masspsykos" är just hur förståsigpåare utan högre kunskaper söker etiketteras skolflickornas anfall.

Är det egentligen obegripliga krafter över världen just nu? Onda andar?





*****

Jag har själv haft ett möte med en märkligt ryckig kvinna - i drömmen. Här, utan redigering, ett stycke ur ett brev jag tillsände en arbetskollega den 28 januari 2003 och sedan ett stycke ur ett brev till min framlidne far den 18 februari 2003:

Jag hade en så skum dröm om en kvinna i natt...

Jag hade fått syn på en tjej jag gillade men var för blyg (!) för att ta kontakt med. Så jag låtsades läsa en bok medan jag kastade förstulna blickar genom en fönsterruta där, på bara nån meters håll, en kvinna sångtränade. Emellanåt tittade hon upp och jag visste att hon visse. Båda vände snabbt bort blickarna igen, som för att inte förstöra "smygspanarleken", vilken båda verkade uppskatta.

När hon sjöng så gick hela hennes kropp i ormliknande vågor, det var som om den här människan egentligen bestod av musikaliska vågrörelser, fast hon givetvis var en fysisk (och vacker) varelse. Men jag kunde "se" att detta egentligen var nån slags "musik-ängel" och jag var alldeles bedårad.

[Inte nämnt i brevet var att jag började röra mig mot fönsterrutan där kvinnan med den ormgungande kroppen befann sig, och att jag då noterade att fönsterrutan inte var välputsad. Längsmed kanterna fanns det smuts kvar. Tanken går idag, nio år senare, till buddhistiska talesätt om att noga polera sinnets spegel tills den är helt ren...]

Föga visste jag 2003 att det här var ett möte med den inre anima! (Jungs djuppsykologi.) Det var en fest i annalkande och jag började istället fundera om jag fått ett varsel om ett kommande möte. Det hade hänt att jag drömt sant även tidigare i livet. Och att drömmen - på det yttre planet - förebådade ett möte inte utan sina "övernaturliga" incidenter visar det senare brevet till fadern:
Mystiken tätnar kring den trevliga kvinna jag mötte på en fest dagen för det kinesiska nyåret, veckan efter att jag drömt om henne. [Tillägg: jag mötte "ormrörelserna" på en fest och fick syn på henne exakt som i drömmen, i en märkligt designad lägenhet där hon stod bakom ett stort och fyrkantigt fönster som skiljde köket från vardagsrummet.] För exakt en vecka sen var vi ute och åt en bit mat på kvällen och pratade på i fyra timmar. (Vi blir otroligt pratiga tillsammans).

Jag kom på vem hon liknar: Grynet Molvig, kombinerad med --- mor! Faktiskt väldigt vacker. När jag vaknade samma morgon låg jag kvar en stund i halvvaket tillstånd och "inbillade" mig att jag kommunicerade med hennes själ. Jag såg den som en halvgenomskinlig skepnad i ett lika halvgenomskinligt landskap. Jag fick veta flera saker men när jag fick höra att hon hade gjort två aborter sa jag åt mig själv att sluta fantisera perversa saker och att stiga upp. När jag sen knäppte på radion som sällskap till frukosten talades det märkligt nog just om aborter!

Sammanträffandet var så egendomligt att jag berättade det på vårt möte under kvällen. Det tog henne 3 timmar innan hon bekände att min "drömdiskussion" med henne var helt korrekt. Hon hade två sorgesamma episoder bakom sig i livet. Från "dagdrömmen" hade jag också med mig färska uppgifter om att hennes horoskop hon berättat om på festen, var felaktigt.

Och det var bland det första hon tog upp när vi satt oss till bords, "jag har inte Tvillingascendent som jag sa...". "Nej, jag vet", avbröt jag, "det är en Kräftascendent". Hon blev illröd i ansiktet och gömde det i sina händer. (Kräftan som rollmask, vilken både pappa och jag föddes med anses inte speciellt "cool"; ett småfegt tecken med överdriven revirinstinkt och uselt pokerface - vilket hon tydligt visade, hon kände till symboliken och var inte förtjust över att "äga" den.).

Ytterligare en sekvens ur drömmen jag haft före jag träffat henne fick också sin förklaring. I denna hade jag i en scen sökt henne i en gymnastiksal där mycket turbulens pågick. Jag fäste mig inte vid oron för jag hittade hennes gymnastikkläder (väldigt lika dem hon bar på festen) och luktade på dem. Det symboliserar ju jaktinstinkt och att jag likt en hund sökte få vittring på henne! Bråket i gymnastiksalen intresserade mig föga.

Under restaurangkvällen fick jag veta att hon varit idrottskvinna i sin ungdom och en av Sveriges mest lovande... kulstöterskor (av alla maskulina sporter!). Hon berättade under kvällen att någon släktings unge i dagarna varit involverad i något bråk i just en gymnastiksal och där polis inkallats, så där "läste" jag framtiden ytterligare en gång vad det verkar...

Med ett litet barn som hon har vårdnaden om varannan vecka och ett jobb som innesäljare verkar det inte upplagt för nån snabb utveckling, om någon alls. Men man måste häpna över den säregna drömmen som "förutspådde" en blivande livskamrat komplett med flera detaljer som en efter en har verifierats, så vi får väl se vad som blir av det här...

Den nya bekantskapen självdog efter några möten. Hon var en sporttjej ut i fingerspetsarna och jag hade inget att säga henne och hon inget att säga mig... Kvar blev dessa minnen av en kort men intensivt telepatisk bekantskap!

Observationen i drömmen av kvarvarande smuts runt fönstrets ytterkanter (slarvig fönsterputs) illustrerar också varför jag strax feltolkade drömmen. Istället för att förstå att fönsterrutan vette inåt, mot det egena psyket, valde jag - till följd av den återstående smutsen - att se drömmen som en indikation om en extern händelse.

*****

Skillnaden i livssyn mellan (m) och (s) (statistik)

Den här publiceringen är egentligen helt obehövlig, den ligger på Sideriska siktet och pga. DN:s bannlysning även på Sideriska siktet II. Men moderatorerna av Aftonbladets Twingly-länk är tydligen så inskränkta att de inte förstår när ett blogginlägg är off-topic eller inte.

Följande studie har allt i världen att göra med dagens snackis: den verklighetsfrämmande statsministerns försök att dagens svenskar ska jobba sig in i graven. (Såg vi just ett politiskt självmord?)

*****

Ytterligare några grabbnävar socialdemokratiska och moderata politiker har fastnat i den växande datasamlingen (nu uppe i 5.900 kartor) och det kan vara dags att söka validera fynden från det första stickprovet på (s) respektive (m)

Sverige genomlider f.n. en skandalös regering Sverige, men där medelklassen varken velat se eller förstå hur deras lilla välståndsökning har kommit till. Det är en regering som brukar populistiska lögner (skapade av en pr-avdelning), anpassade till näringslivets önskemål om att förvandla Sverige till ett låglönesamhälle - tidigare kallat 2/3-delssamhället. Det vill säga, regeringen Reinfeldts mål är att omvandla Sverige till ett land där en fattig tredjedel slavar för en relativt välbärgad medelklass. Moderaten hatar ordet jämlikhet i alla avseenden eftersom själva idén om mått och proportion kräver en förmåga till avvägning och bedömning han ännu inte besitter - av följande test att döma.

Pga. mitt större intresse för vad detta är för människor från avgrunden har de moderata horoskopen dragit ifrån något och dessa 107 moderata födelsekartor ska jämföras med 95 socialdemokratiska, vad gäller Solens och Månens placering.  Solen = handlingsmänniskan, drivkraften, "livsmissionen". Månen = instinkten, begäret, tendensen att svara (positivt eller negativt) på inkommande data (från Solen).

Gruppernas olika storlek spelar nu ingen roll eftersom de båda lägren kan studeras i såväl absoluta tal (icke jämförbara) som procentuellt (jämförbart). Men det intressanta är förstås vilka zodiaktecken - om några - som vittnar om en skillnad i grundsyn och om denna i så fall rimmar med zodiaktecknets traditionella innebörder. Det är därför svårt att kalla dessa strikt kvantitativa undersökningar eftersom en viss avstämning alltid måste till. 

Obs. Här ingår också styrelsemedlemmarna från båda partierna (se tidigare inlägg om (s)-styrelsen och (m)-ditot). Dessa är inte nödvändigtvis är heltidspolitiker.

Jag börjar med de 107 moderaterna eftersom det resultatet är tydligare och enklare att förstå.

107 moderater

antal
%
antal
%
13 12,1 7 6,5
12 11,2 13 12,1
8 7,5 8 7,5
8 7,5 13 12,1
6 5,6 7 6,5
7 6,5 8 7,5
7 6,5 7 6,5
9 8,4 12 11,2

6 5,6 8 7,5

11 10,3 8 7,5
13 12,1 10 9,3

7 6,5 6 5,6
Snitt
8,9 8,3% 8,9 8,3%
Signifikant
rel. snittet
(±40%):
<=5,4
eller
>=12,5
<=5,0
eller
>=11,6
<=4,2
eller
>=12,5
<=5,0
eller
>=11,6


Obs. Efter ett studium av naturliga variationer i en slumpgenererad grupp med 1.000 födelsedatum insåg jag att bloggen satt ett onödigt hårt krav på "statistisk signifikant avvikelse". Det här är den första undersökningen där alla resultat vid eller utanför intervallet ±40% räknas som signifikant. Det är naturligtvis så att bloggens allra första småstudier hade alltför små dataunderlag och det har visat sig att värdena "sprätter vilt" när mätpunkterna är alltför få. Det blir falska signaler på signifikans.

Av stort intresse är de upprepade studier, där samma tecken fortsätter att dominera vartefter dataunderlaget växer. Brottsdömda horoskop är en särstudie på bloggen och nu då dessa två typer av politik där vi återigen ser personer födda i egohävdelsens tecken Väduren finner moderaternas livssyn attraktiv. Som tidigare sagt, är det helt ointressant vilka individer som fötts i vilket tecken - det är den politiska "visionen" som jämförs med zodiaktecknens innebörd och räckvidd.

I det dubblerade dataunderlaget stiger nu det ideologiska tecknet Vattumannen fram som en kraftfull komponent. Vi talar ideologi som ett "luftslott" eller en ritbordsprodukt. "Så här bör det vara" och taget med den överrepresenterade Väduren förstår vi att det är en ideologi som handlar om egoismen (Väduren). Och det är ju detta som är moderaternas paroll: men de kallar egocentriciteten för "individualism". Detta är inte sant, Väduren är ännu inte en individ utan personen på ytan (rollmasken). (Djuppsykologen C-G Jung, själv född i det sista tecknet i zodiakens personalistiska tredjedel talade därför typiskt nog om mognad som en "individuation", individualitets tredjedel som begynner direkt efter Kräftan i och med Lejonets tecken.)

Detta ytliga inrättande av livet efter bara ytan/personen ("livsstilsmänniskan") stämmer med att moderaterna är kliniskt befriade från kultur och bildning. De är som unga barn (Väduren) som är ute och löper i världen, vill lägga den under sig och inte skäms fullständiga subjektivism. Moderaterna kan tydligen inte ens läsa elementär statistik utan felvinklar ständigt uppgifter i debatten. Detta missbruk av fakta innefattar t.o.m. partiledaren själv! Det är ingen slump att Solen-i-Väduren (och Solen-i-Oxen) är överrepresenterad bland brottsdömda.

Den vakne har redan sett det tredje soltecknets innebörd: Oxen, pengarna och ägandet! Naturligtvis är ett ego ingenting om det inte har en hel värld av resurser att bränna och slösa för sin egen del. Kombinationen av ideologins Vattuman, egocentrismens Vädur och resursernas Oxe beskriver perfekt den patetiska människa som röstar på moderaterna. De är barn i denna världen, och har inte ens börjat ana hur ett gott samhälle skulle kunna se ut, när människan vuxit upp och också börjat tänka på inte bara berika sig själv...

Att moderater på sin instinktiva nattsida (Månen) representerar kärleken till pengar och konsumtion (Mån-Oxen) i kombination med hatet mot att behöva lämna något ifrån sig - den fallna Månen i Skorpionen - samt urtypen för det irrationella och begärsfyllda sinnet - Månen i Kräftan - bekräftar nu exakt den förfallna människotyp många enskilda fall har pekat mot.

GLÄDJANDE NOG friköps Jungfruns måntecken i den här studien från dess tidigare koppling till girighet. (Den har också figurerat prominent bland rasister och brottsdömda.) Med dubbleringen av mätpunkterna visar sig detta tidigare fynd ha varit just bara en slumpvariation i ett första och alltför litet dataset. Men Jungfruns "mörka sida", dess själviska och vinstlystna natur, går mer än väl igen i den sammantagna symbolik vi ser i de tecken som nu lyser fram som de viktiga motiven i moderat mentalitet. Minns att zodiaktecknen bara är byggstenar och olika kombinationer kan indikera snarlika "symptom" som ett enskilt tecken står för.

Det mest magnifika med dessa svenska moderater att de bär på DEN SATANISKA AXELN, kopplingen mellan munnen och analhålet. Satans förslavade små själar som bara lever för att jobba och äta och skita och förnöja sig. Dessa är jordens lägst fallna själar och i Sverige har de tydligen ett parti för sig själva!

*****

Så till de 95 socialdemokratiska horoskopen.

95 socialdemokrater

 ☉
antal
%
antal
%
14 14,7 6 6,3
2 2,1 5 5,3
8 8,4 9 9,5
8 8,4 11 11,6
7 7,4 8 8,4
6 6,3 12 12,6
10 10,5 6 6,3
8 8,4 4 4,2

3 3,2 6 6,3

11 11,6 12 12,6
8 8,4 9 9,5

10 10,5 7 7,4
Snitt
7,9 8,3% 7,9 8,3%
Signifikant
rel. snittet
(±40%):
<=4,7
eller
>=11,1
<=5,0
eller
>=11,6
<=4,7
eller
>=11,1
<=5,0
eller
>=11,6

De inledande (s)- och (m)-testen upprepar sig i båda dessa utvidgade versioner. Människan är i sin ungdom hopplöst sig själv närmast: Väduren eller egoprincipen motiverar både socialdemokrater och moderater att söka sig politiken. De vill ha en politik som PASSAR DEM SJÄLVA. Detta är naturligtvis helt otillbörligt och skulle skapa ett godtyckets lag.

Jag har pekat ut i synnerhet kombinationen av unga och påstridiga Väduren och maktlystna Stenbocken som en kombination som ofta drar mot egenmäktighet. Egot upphöjs till lag så att den rättrådiga och objektiva Stenbocken kan degraderas till att bli en lagstiftare som tjänar enbart egot eller en parts eget intresse.

Var och en får bedöma socialdemokratins grad av nobless när för andra testet i rad också Solen i Stenbocken visar sig överrepresenterad! Jag väljer att här se partiets välkända inre kamp mellan de som håller på ett rättvist samhälle för alla och de som redan börjat sko sig för privat del på samhällets möjligheter - höger- eller det jag kallat "stockholmssossar" (som egentligen hör hemma bland moderaterna, bara att de kanske har något litet samvete kvar som förbjuder dem att helt sluta tänka på helhetens bästa).

Helt klart syns ett litet närmande mellan de två stora politiska polerna varandra i detta utvidgade test: ånyo visar socialdemokratins nattsida sig handla om den begripliga men ytterst sett ändå irrationella INSTINKTEN att vilja ha mer av för det egna hemmet: Månen i Kräftan. Det här är inte ens ett intellektuellt tecken utan vi talar om ett i naturen inbyggt trygghetsbehov som dock kan ta sig rimliga eller orimliga uttryck.

Det syns mer hos (s) än (m) att det finns slitningar inom partiet, för både den spartanska och rationella Mån-Stenbocken såväl som den ständigt hungrande och irrationella Mån-Kräftan är överbetonade, stoisk avhållsamhet (partiets beryktade "arbetarmoral") och självefterlåtet småätande och kanske t.o.m. främlingsfientligt harvande efter fördelar för sig själv står som bjärta kontraster i socialdemokratins inre själsliv.

Naturligtvis är detta en vinklad bild: man kan också läsa den skadade Månen i Stenbocken som korkade och ytliga strebers och Månen i Kräftan som rofyllda människor som nöjer sig med att vara småfolk i samhället! Det viktiga är att de symboler som här framträtt ur grundbruset på ett utmärkt sätt tecknar socialdemokratins viktigaste dimensioner. Som t.ex. att vi har den materialistiska eller konkreta axeln mellan Jord och Vatten, Stenbock och Kräfta. Den representerar respektive stat och enskilt hushåll och i staten Stenbockens natur ligger förstås den rättrådiga patriarkens ansvar för den lilla människan (Kräftan). Det goda samhället överger inte som moderaterna gjort de gamla, svaga och sjukt till SATANS MONETÄRA PENNINGHUNGER.

Och i det sista ser man tydligast skillnaden mellan de två stora polerna i svensk politik: notera hur ointresset för Djävulens materialism leder till ett tydligt dropp längsmed den sataniska axeln i socialdemokratin. Det här partiet har inte som Reinfeldt, Borg, bankväsendet och Satans andra språkrör gjort en avgud av Myntet. Tvärtom, syns hur befriande ointresserad socialdemokratin är av penningen (läs: ekonomin) som ett egenvärde.

Partiets kraftfullaste astrologiska budskap är den vertikala axeln som bildas mellan hemmet och det omgivande samhället. Vatten och Jord, gyttja men också ett materiellt kitt som binder alla hushåll samman till en helhet. Jämför sedan detta med moderaternas ego-ideologi där alla rusar för att förverkliga sina egna (omåttliga monetära) behov! Gissa vilken av dessa två ideologer som leder till en civilisations sammanbrott!

En intressant glidning inträffar mellan den första politikerstudien och denna här. De första 53 moderatpolitikerna uppvisade kollektivt en liten men dock signifikans för begärsplaneten Månen i Jungfrun. Detta tog jag som ytterligare ett argument för att den agrara symbolen minsann inte plöjer sin jord för ros skull utan för att tjäna på sitt arbete.

Härifrån var steget inte långt till att se profitmentaliten hos moderaterna. Det nya studiet visar dock att moderaterna är penningkåta (Oxen) punkt slut, men själva arbetet (Jungfrun) är de inte lika intresserade av. Moderater gillar ideologier eller system (Vattumannen) med vars hjälp de kan berika (Oxen) sina egon (Väduren). Det är allt.

De första 56 socialdemokraterna hade också många Månen i Jungfrun, men nådde inte riktigt upp till statistisk signifikans. De gör de nu och därmed stämmer faktiskt Jungfrun bättre än någonsin. För detta är ju arbetarens tecken bortom alla andra! Och det där med omåttlig profitlystnad bör nu därför hellre läsas som att "arbetaren är värd sin lön", vilket inte högern anser, med dess ständiga försök att slå kilar i samhället och framskapa ett låglöne-Sverige, dyra boplatser dit alla privata läkare flockas som fursteslickare och billiga områden där all samhällsservice har ordet "beige" skrivet över sig! Sådana samhällen krävs det djävular för att bygga - människor så små och otydliga att de måste förstöra för sin omgivning för att kunna uppfatta att de själva har det lite bättre! Det är ren och skär Ondska i ideologisk förpackning.

Att Månen i Jungfrun den med Mån-Skorpionen mest brottsdömda sinnelagsplaceringen gör i så fall socialdemokrater och moderater till lika goda kålsupare. Vardera partiet förfogar nu över varsin av de mest kriminella sinnelagen! Naturligtvis är moderaternas sataniska axel klart fulare.

Om inte annat visar den att när moderater blir så giriga att de inte längre kan tänka klart, då går de över lika för att roffa åt sig. Se regeringen Reinfeldts sjukvårdsreformer med mera, som faktiskt har kostat svenska medborgare livet. Fredrik Reinfeldt har faktiskt självmord på sitt samvete. Detta kommer att faktoreras in i när ödesmakterna bestämmer hans nästa födelesehoroskop, dvs. när hans nästa återfödelse på jorden kan äga rum. Jag befarar att han kommer att få ett helvete när han väl återvänder. Precis som många andra moderater.

Varför jag säger att moderat girighet är redo att gå över lik, bygger förstås på ett av bloggens mer skrämmande fynd så här långt, att den i moderata led överrepresenterade Månen i dödens och korruptionens tecken Skorpionen faktisk också är överrepresenterad bland mänsklighetens lägsta avskum: mördarna! (Se också det intressanta uppföljningsstudiet av hur Mån-Skorpionens disponent Mars betedde sig i dessa mördarhoroskop och hur fyndet pekade rakt mot den negativa polariteten - "själens syndafall ner i materialism"!)


fredag 3 februari 2012

Fredde & det svenska folket



Den romerske 200-talsfilosofen Plotinus: 

"Dåligt folk härskar bara genom undersåtarnas ynklighet. Detta är rätt. Att veklingar triumferar, det skulle inte vara rätt.

(Enneaderna III.2.8. Om Försynen)

onsdag 1 februari 2012

Biologi & Djävulens måttstock

Den materialistiska biologismen har det inte lätt. Den utesluter som på förhand möjligheten av intelligens eftersom den redan bestämt att intelligens måste komma sist i en stegvis uppbyggnad av moduler som till sist producerar en hjärna. Nu visar sig dess absoluta hörnsten vara falsk: det går inte att extrapoleras små, små förändringar som den skiftande längd på fågelnäbbar över årtionden och uttala sig om makroevolutionära fantasier, som att en mus över tid kan bli en elefant.

Ateistens problem märks redan i själva ordvalen, så här låter det när DN presenterar denna dödsstöt för den darwinistiska myten: 

"...för [däggdjursordningen] att bli 5 000 gånger större måste minst 10 miljoner generationer bearbetas av det naturliga urvalet. Den långa färden från en mus till en elefant kan maximalt nås inom 24 miljoner generationer." 

Notera hur illa det skär sig att låta denna intelligensbefriade och därmed helt osystematiska process som kallas "det naturliga urvalet" likväl "bearbeta" kaos med en ny funktionell art som följd. Den nihilistiska grundmyt som biologin ansluter sig till klarar faktiskt inte att upprätthålla logisk stringens för själva vårt språk är inte anpassat att dyrka Satans mörker.

Det är faktiskt mer trovärdigt att som antika läror vill ha det, föreställa sig att gudomliga väsen, naturrådare, arbetar på vår värld "en trappa upp på arkitektkontoret" och att, när de får en vision vår värld ser introduktionen av en ny "bilmodell". Förändringen uppfattas ur vårt fattiga perspektiv som en omfattande "mutation". 

(Vi har ju uppfunnit många språk för att beskriva vår omvärld genom årtusendena och verkligheten följer språket, då astrologi och kroppsvätskor, nu gener. Logos och upplevd verklighet går alltid hand i hand, men tala inte med biologer om detta, de är fundamentalister i förhållande till det de ägnar sig åt.)

Vad den erbarmeligt hybrisdrabbade människan alltså söker reducera, för att själv framstå som den intelligenta i leken, är en Natur befolkad av idel intelligenser som på olika medvetandenivå kreativt och fantasifullt söker uttrycka sin själ. Det intressanta med Livet, vilket dessa djävulens utsända, biologerna, inte förstått, är att det är l-e-v-e-r. Och Liv går alltid hand i hand med intelligens eller medvetande, om det ordet föredras.

För den intressanta observationen, "havslevande däggdjur kan öka i storlek dubbelt så snabbt som landlevande. Valarna har med andra ord ökat i storlek mycket hastigare än jättedjuren på land", se och dra dina egna slutsatser av detta inlägg om de klassiska fyra elementen som bakgrundfaktor för den mest mordbenägna typen av mänskligt psyke. [1]

Våra antika förfäder kallar på den vilsegångna moderna människan och manar henne att sansa sig! Vi måste åter kunna överväga alla möjligheter till varför vi är här, som människor.

*****
Läsvärt: 

Brittiska matematikern John Lennox kritiska granskning av scientismens (innefattande biologismens) myter i Guds dödgrävare.

(Se beskrivning på Bokus.se eller - för mer eller mindre intelligenta läsarkommentarer - engelska eller amerikanska Amazon.) 

Jag ser att Lennox också utkommit med en ny bok för några månader sedan: God and Stephen Hawking: Whose Design is it Anyway?

Och naturligtvis, den briljante rymdflygingenjören och vetenskapsfilosofen Wolfgang Smiths böcker:

"Cosmos & Transcendence" (om feltänket som kallas scientism)
"The Quantum Enigma" (feltänket i kvantfysiken, orsakat av samma scientism)
"The Wisdom of Ancient Cosmology" (där Smiths breda kunskap verkligen lyfter)



_____

1. Ju närmare den totala kortslutningens element Jord, ju fler inhibitioner för den fria, gudomliga intelligensen eller medvetandet, det är detta som studien approximativt tycks antyda. Detta rimmar med att vattendjur är mer föränderliga än landkrabbor. Samtidigt är resonemang utifrån enbart kroppsvikt en maning att besinna hur närmast förskoleenkla evolutionsbiologernas modeller tycks vara. (Vilket naturligtvis lika gärna kan sägas om den antika kosmologin - modeller är per definition förenklingar. Men de ska helst göra verkligheten rättvisa och inte leda till felaktiga slutsatser om världens beskaffenhet - se boktipset där Lennox hutar åt Hawking för dåligt och ologiskt tänkande.)