måndag 31 oktober 2011

Mona & den arabiska djävulen

Mona Sahlin talar in en fin DN-intervju ut om hatet mot henne genom åren. Hon har egentligen inga svar och nämner svävande att hon inte tror på Gud. Än sedan? Skulle en Gud finnas utlöstes ändå bara nästa problem, det om hur en förment god Gud kan tillåta så mycket lidande mot förment oskyldiga människor. Så mycket hat, död och ynkedom.

Någon gång tidigt på 1980-talet ställde Mona Sahlin upp i en tv-show där kändisar ytligt beskrevs utifrån deras horoskop. På de få sekunder kartan låg i bild hann jag rita av den viktiga ascendentpunkten. Många år senare -  fenomenet nätet hade nu tillkommit för att knäcka de usla och hjälpa de goda - hittade jag en nästan på minuten identisk födelsetid på nätet.

Vad den medelmåttiga astrologen som förklarade Mona för Mona inte kände till, var att västerlandets astrologi är fullständigt felaktig. Till följd av vårdagjämningens precession berättar zodiaktecknen berättar inte längre sina berättelser som de gjorde i senantiken utan den berättelse som tillhör föregående tecken. I Indien och i Babylon där astrologin föddes, gjorde man inte misstaget att binda zodiaken till kalenderåret utan fortsatte att studera stjärnhimlen.

Varför hatet mot Mona? Astrologiskt är det här det tydligaste horoskopet hittills av hur judarnas Satans huvud, dvs. stjärnan Algol (av arabernas al-Ghul) kan uttrycka sig som ren ondska riktad mot personen - och man kan notera att Mona förlorade ett barn i ung ålder, förlorade sin arbetsledare Olof Palme genom ett mord och förlorade en kollega, Anna Lindh, genom mord. Som socialdemokrat kände hon sig säkert djupt delaktig i massmordet på 70 unga norska partivänner i somras. 


Klicka för bättre läsbarhet


Naturligtvis är det i det mäktiga tiondehusläget Algol har största möjligheten att tillfoga det yttre livet skada, precis som Charlie Sheen med Algol stigande i öster istället blir bärare av en vettvillings mentalitet - Algol som den hånleende gycklaren!

Att det här är en i särklass negativt belastad himmel i termer av karma - surdeg från ett tidigare liv med makt men som sannolikt lämnade mycket för övrigt att önska, säger sig själv. Algol i sig är ett osäkert kort tills man ser att den kanaliseras via vredens Mars illa placerad i monetära/materialistiska Oxen och dessutom utsatt för en extra skruv genom bestraffande Draksvansen i slutet på Väduren. 

Notera hur hela DN-intervjun kretsar kring denna härd: vredens Mars. Den blir till negativt hat just i negativt polariserade tecken som Oxen. Algol bidrar så att säga bara till att skruva fenomenet ännu några varv, till det besinningslösa hatet - till psykopati.

Elementkombinationen ger en slitig relation mellan Eld och Jord, ofta uttryckt som en kämpe och "egenmäktighet" eller "av egen makt". Att bemyndiga eller sökta ge makt till perverterade ting, som ibland varit Monas melodi men som hon som ateist och värderelativist inte kan veta något om, har naturligtvis också varit som att öppna helvetesportarna inom andra med snarlika problem i sina födelsekartor. 

Algol kan komma från vilket håll som helst, inifrån eller utifrån. Dikotomier som jag och du äger ingen existens i andevärlden.

Därför är hennes öppna undran i DN om det är hon som person eller något med hennes ämbete, sakfrågor, etc. en typiskt ignorant fråga, en sådan som bara en människa under storkorset i Mörkrets kvalitet skulle producera (se Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och nominellt kristna Göran Hägglund m.fl. politiker på Sideriska siktet som DN svartlistat för dess ambition att öppna svenskens blick för psykologin i politiken och för att det finns genuint onda människor, dvs individer vilseledda i sina val av idéläror på viktiga positioner i dagens samhälle).

Lämpliga etiketter/andra exempel på Algol och Tamas guna på Sideriska.


Aftonbladet - Återuppbyggnaden!

AB söker nu återupprätta arbetsgruppens kollektivt förlorade heder efter skamgreppet på Håkan Juholt (se hur viktig den mannen är i Sverige just nu).

Tarvliga tänkare de är, kommer de inte längre än till personvinklingen (för de tror inte folk om att se längre än till personen). 

Är det inte smutskastning av personer, handlar det om att återskapa kredd genom att belysa enskilda personer på redaktionen! 

Se här hur en i Juholt-drevet nu ska "historierevideras" och bli anständig igen (för övrigt en av dem som drev hårt även mot kungen):


Tidningens strategier är så löjeväckande genomskinliga i all deras baksluga kalkylering att redaktionen måste vara handplockade ur landets begåvningsreserv. Som med alla borgerliga tidningar, ägnar sig AB bara åt mytskapande. Ju längre från verklighetens inbyggda krav på rättrådighet, dess bättre.

torsdag 27 oktober 2011

M, skriv om nu!

För var vecka (m)-skrivningen av sitt förflutna kvarstår sedan den historierevisionistiska skandalen lagt sig, vinner den allt mer laga kraft och påverkar allt fler!

Det är precis detta Reinfeldt och propagandaminister Schlingmann vill. Det här partiets falskhet finns det nog exempel på redan. Ord och verklighet är helt enkelt två helt olika vägar för ett parti av kluvna tungor och inövat oljiga åtbörder.Moderaterna måste därför justera sitt partiprogrammet NU - inte när ytterligare tusentals formbara unga sinnen läst deras vidriga lögner och tagit intryck. 

Så drar de åtminstone ut en av de spikar i kistan med vilka dessa "Nya Moderater" beseglat sitt öde. De kom och gick under en tid då svensken var i ett bottenläge och benäget att tro på vilka skrönor som helst.

onsdag 26 oktober 2011

ÖB måste hålla ställningarnaDe här militärerna förnekar sig då inte. Ena dagen är det armbandsur för tiotusen kronor och nästa... Vad är det för fel på Viagra? Räcker inte budgeten till några piller åt mannarna?

tisdag 25 oktober 2011

Den vise mannen: Moderaterna i upplösning


Livet utvecklar sig inte slumpmässigt, det har en bakomliggande plan.

Fredrik Reinfeldts kinesiska höstomen "Huan" fortsätter att ge rik utdelning. Jag har i tidigare inlägg konstaterat att en höst i "storflodens tecken" knappast skulle bli någon dans på rosor.

Med Örebrostämman och det historierevisionistiska partiprogrammet besannades särskilt en av de läsningar av hans personliga (och för nationen betydelsefulla) omen jag tidigare varit inne på.

Låt oss titta på den kodade ödestexten igen:

HUAN (Skringringen / Upplösningen)

Spolar bort [bokst: skingrar/sprider ut] föregångarnas blod.

Håller [faran] på avstånd genom att sända bort [den].

Dessa åtgärder håller katastrofen borta.
(källa)

"Hålla på avstånd genom att sända bort" - den strama och återhållsamma kinesiska texten kan här översättas med våra dagars psykologiska term "projektion".

Den som har något ont inom sig vill oftast inte kännas vid det. Om ett parti t.ex. drivs av en sjuklig självisk ideologi är det lättast att istället rikta fördömandena utåt och kalla svenska folket ett soffliggande folk av bidragstagare. Allt som sinkar den egna rovmentaliteten blir en fiende som ska brytas sönder och säljas ut.

Så mycket bättre man känner sig sen!

Vad gäller Moderatstämmans bisarra historieförfalskning ser vi exakt samma princip i verksamhet. Moderaterna håller faran - sitt eget partiväsen - på avstånd genom att "sända den exil".

Vad fylla tomrummet med istället? Tja, man har ju kapat så många termer från den svenska (socialdemokratiska) välfärdsmodellen redan så varför inte berömma sig av att vara demokratins förkämpar också!

Resten vet ni. Bloggosfären har exploderat. Människor med kunskap och förstånd har fått nog av de Moderata Mytomanerna.

När Reinfeldt fixade in PR-mannen Schlingmann som från Moderaterna "oboerende" propagandaminister gjorde han sitt livs misstag.

Att ingen tror på den förljugna reklamen och deras upphovsmän är väl känt, och när en sådan nu skulle piffa upp Moderaternas image lite ytterligare, blev det ren satir. Är i själva verket Schlingmann en (s)-agent inbäddad i det Moderata lägret? Då lyckades han över förväntan. Han kan ha sprängt partiet inifrån. Inte en dag för tidigt.


I medierna: DN, SvD, Expr, AB


söndag 23 oktober 2011

Betingade själar ger korrupta politiker

Läser en bok om den grekiske filosofen Herakleitos (levde 500 fvt) på nytt, och fastnar för det här stycket:
En annan konventionell innebörd av nomos [lag] i den grekiska kulturen var "vedertaget bruk" och i förlängningen "vanor". Herakleitos kopplar den innebörden till andlig sömn, den banala vardagsexistensen och tomma beteenden - båda dödliga för anden.

När vi i det andra bevarade fragmentet från Herakleitos läser att "de flesta lever som om de skulle ha en privat förståelse", möter vi nomos som indikation på den sovandes privata värld i vilken vi lever förutan näringen från Logos [den kosmiska intelligensen].

Richard Geldard - Remembering Heraclitus (2000 s. 82)

Det är märkligt hur Moderaternas partiledare allt tydligare förefaller vara något katten släpat in, en Satans bakvända gycklare. Allt han säger och gör är förfalskade spegelbilder av det världens största tänkare nått fram till. Nu senast på Örebrokongressen står Moderaterna och tutar ut att de arbetat mot apartheid i Sydafrika på sin tid. DE GJORDE INGET SÅDANT!

Från Herakleitos inser man plötsligt också att Reinfeldts vrångbild av ett passiviserat, bidragstagande svenskt folk som "det sovandet folket" verkar vara en mentalt derangerad spegelvändning av honom själv, människan som lever med skygglappar, i en "privatistisk förståelse" och i en så banal världsbild att han läser Läckbergdeckare och skänker kungahuset en platt skärm (platthet eller brist på dimensioner, särskilt djup, tycks vara tidens melodi).

För den sovande eller andligt döda människa Reinfeldt är - och de 30% som är hans sympatisörer - och hur de verkar utifrån en vulgär variant av nomos, dvs. innötta (dvs. medvetslösa) vanor, är det bara att påminna sig Reinfeldts egentligen katastrofala fadäs när han inför valet 2010 säger inför pressent att han är en fejk, en landsfader som står och tränar på en roll:


Men se så bra det blev. De sovande svenskarna trodde det här var hederliga människor som avsåg fortsätta vidmakthålla ett rättvist och jämlikt samhälle.


Det var ingenting av det slaget. Men vem hade hört om Reinfeldts fascistiska samhällssyn i "Det sovande folket" förrän den dök upp på nätet som en olustig påminnelse om mannens sanna natur?

Det finns ett ord för vad Reinfeldt sysslar med på bilden ovan: autohypnos eller självsuggestion. Hitler hade samma metod.

Reinfeldt: själv en av det sovande folket i en betydligt djupare mening än den här vulgära plattmarkssvensken själv kan förstå.

Envar, läs klassisk filosofi och genomskåda det svenska falsariet. Det är en grekisk tragedi det som just nu utspelar sig i Sverige. Men vi vet hur det brukar gå med den galne despoten i dessa dramer.

*****

Eller välj att tro på de mörka krafter som verkar genom ett organ som DN för att stämpla Håkan Juholt med ett misslyckandets stigma trots att den borgerligt ägda AB misslyckades i sitt kuppartade drev.

Från att ha fabricerat en lögn fortsätter det sataniskt omoraliska borgerliga maskineriet att veva ut nyheter som ska få den medborgare Reinfeldt innerst inne föraktar att tro att Moderaterna står för det nya och goda och enda.

Studera vad Platon sade om Det Ena, Det Goda och Det Sköna och djävulskapet i det som just nu pågår i borgerlig press kommer att stå helt klart. Marknadskrafterna får aldrig styra en stat. Platon visste att det skulle bli djur som tog över då. Klösande giriga rovdjur, bara till ytan människor som du och jag, men egentligen något annat, något lägre, något civilisationsfientligt.

Några av de här borgarna vet vad de håller på med, och det kommer att göra deras övergång till andra sidan på "den dagen" något att rädas...lördag 22 oktober 2011

Stormvinden - Moderaterna i upplösning

Med Anne-Marie Pålssons rakryggade sorti från Nya Moderaterna och deras smusslande med sina verkliga uppdragsgivare och moderaten Maria Abrahamssons söndersmulande i DN av partiledningens slingrande, måste återigen partiledaren Fredrik Reinfeldts höstprognos enligt de visa gamla kineserna synas. 

Om det är sant som all antik filosofi, avsett kulturell hemhörighet, säger, drivs vår värld via temporalt verksamma arketyper, osynliga grundprinciper. Kalla dem gärna gudar. De når oss via vårt omedvetna, via vårt psyke först kollektivt och sedan enskilt. (Eller kanhända samtidigt...)

Det är därför ingen liten sak när ett land väljer sig en "landsfader" eller statsminister, för med obönhörligheten hos den psykologiska lag som i vår tid benämnts Stockholmssyndromet (sympatheia hos de gamla stoikerna [1]) rättar massorna in sig efter ledarens attityder och tankestil. Med t.ex. en gemen och falsk ledare får man ett folk av egoister, fega angivare och allmänna lögnhalsar.

Det kinesiska höstominat löd som följer, en text baserad på en metaforisk stormvind som piskar upp vattenmassor och skapar något liknande ett undantagstillstånd:

HUAN (Skringringen / Upplösningen)

Talvärde nio på topplinjen:

Spolar bort [bokst: skingrar/sprider ut] föregångarnas blod.

Håller [faran] på avstånd genom att sända bort [den].

Dessa åtgärder håller katastrofen borta.
(källa)

Jag noterade ominat i samband med regeringens försök att, i trots mot all den vishet människan som art nått fram till, deportera en 91-årig handblind kvinna till ett land hon inte längre hade några som helst kopplingar till. Redan detta vittnade om HUAN - ett psyke i totalt upplösningstillstånd. Det var visserligen Migrationsverkets ärende, men Reinfeldt yttrade sig till sin minister Tobias Billströms försvar. Hönan eller ägget? 

Reinfeldts höstomen talar om att "sända bort" orosmoment, dvs. skicka dem i exil eller bannlysa dem. Exempelvis har den här bloggen svartlistats av Dagens Nyheter, som väl måste sägas vara moderaternas direkta språkrör på samma sätt som Svenska Dagbladet villigt berett plats för "inbäddade" människor från Svenskt Näringsliv för en maximal exponering för marknadsliberalismens ideologi.

Hans förfärande höstomen handlar alltså om en pressad diktatur som inte klarar sitt uppdrag - det är i "upplösningstillstånd". Deras kommunikatörer övertygar inte folket, och det enda som återstår är att skicka dissidenter i exil. Det ömmande fallet Ganna, var faktiskt också en dissident och en avvikare från Reinfeldts "arbetslinje" bara genom att finnas till! 

I Reinfeldts värld finns nämligen bara friska människor, arbetsföra människor. Sjuka och långtidsarbetslösa har enligt honom om än inte Nya Moderaterna förverkat sitt existensberättigande. På dem ska staten inte lägga ett öre. Här är Reinfeldt trogen sin fanatiska och frankt talat smått sinnessjuka kampskrift "Det sovande folket". Det är den visionen han nu har arbetat på under fem år vid makten. Och landet knakar i fogarna!

Med de senaste turerna, en minister som lämnar partiet och öppen kritik från en annan, finns nu skäl att se ominat HUAN ur ännu ett perspektiv: 

Reinfeldts får "spola bort föregångarnas blod" från sin arbetsplats, de som självmant spräckt partiets diktatoriska och synbarligen enade yttre front. Den gråtmilda hunden har uppenbarligen blivit något av en diktator inåt, mot det egna paritet, men det kunde bara hålla så länge. Den moderata partiledarens förödande och tragiska höstomen HUAN indikerar också ett förskingring, en söndring, nära honom själv, i de egna partileden. 

Den svårtydda symboliken förefaller faktiskt handla om "skadehantering" och åtgärder - ur en makthavares perspektiv - för att hålla verkligheten på avstånd!

Här är då exemplet på vad de gamla kineserna kallade en kejsare som förlorat Himmelens mandat. En härskare som inte längre följde den gudomliga viljan, som för människans vidkommande alltid innefattar humanitet. Den förutan är man bara en best. Som jag sagt tidigare är de som tjänar Penningen i greppet på Vilddjuret. Och det är ju detta mörkandet om vem som köpt sitt ett politiskt högerparti för att föra deras talan handlar om.


Se även: En partiledare speglar en nations öde 

...och etiketten "astrologi (kinesisk)" för ytterligare diskussioner.

...samt AB:s syrliga kommentar till tuppen Reinfeldts åmande sig inför partistämman.

PS. Gissa varför Expressen just nu hårdlanserar - listad som toppnyhet i annonsrutan i DN - opinionsmätningen som indikerar ett förtroenderas för Juholt (skapat av journalisternas drev)...

_____
1. Jag menar att den stoiska kosmologin med dess lära om en tvingande, deterministisk samsvängning mellan alla levande varelser som ingår i den kosmiska väven inte längre hittar uttryck i dagens förkrympta och sekulära medvetande annat än genom perversa och sjuka yttringar. Således är brottsoffrets identifikation med kidnapparen/förövaren ett världsligt exempel på en "mekanism" antikens nobla tänkare var bättre rustade än samtidens förkrympta egoister att se verksam genom hela världsalltet. Människosläktet lyder knappast under en egen uppsättning spelregler, hur mycket bankdirektörer och kapitalister än tror det. 

Det finns en slags moral inbyggd i universums egen struktur som påminner om vad som händer med korrumperade människor och företeelser. De går i spinn, elimineras ur systemet och återvinns. Moderaternas brott mot mänskligheten, så tydligt gestaltat av deras ledare, är att enbart ta Naturens system för sophantering som sitt ideal. Då får vi bödlar som misshandlar landets svaga. I den kompletta bilden av Naturen ingår naturligtvis de högre dygderna, Naturen finns för att driva fram den Nya Människan, en nobel och älsklig varelse som, tyvärr, inte har någon artlikhet med Nya Moderaterna.

fredag 21 oktober 2011

Människan och mastodonterna

Ännu en spik i kistan för den fåniga teorin att människan vandrade in i Amerika med den hypotetiska landbryggan vid Berings sund. Nu har man hittat resterna av en pil i en 13.000 år gammal mammut. (Popular Archaeology)

Vilket också påminner om att kineserna gjorde sådana här utsökta föremål i den extremt hårda jadestenen redan under det 4e årtusendet före vår tid. Se Smithsonians på nätet.Det är inte mycket som står rätt till i huvudet på den arma europén. Han tror numera att världen började med honom själv, sittande vid datorn. I själva verket var det där världen - som han kände den - tog slut.

Eller vad ska man säga när Fredrik Reinfeldt varnar sina partikamrater Nya Imbecillerna för att ta åt sig idéer och visioner? 

Den mannen har som ingen annan påmint mig om skräckslagna rasbiologer som räds "smitta" i blodomloppet. Det råder ingen tvekan om att Reinfeldt naturligen hör hemma med Sverigedemokraterna, allt mer av hans sanna tankemönster läcker ut. Men han är så omedveten om sig själv att han inte märker från vilket stamträd hans liv utgestaltar sig... 

Sverige behöver, som Håkan Juholt så korrekt sade då han tillträdde som ny partiledare för socialdemokraterna, MER KULTUR. Reinfeldt pratar bara pengar och den paranoida människans behov av trygghet. Men pengar i sig är den mest deprimerande sak i världen utom för dem som redan är förgiftade.

Moderat skräckrulle: The Sleeping People
Det här kan bli något att spana in. Snart premiär. Det sägs att offret, förblindat av sitt ideologiska vanvett, snubblar nerför en ättestupa i slutscenen. Så går det för den som är rädd för idéer och vision (AB).

*****

(Det går inte att motstå frestelsen! Reinfeldt fångas ständigt på bild i tillstånd som mest liknar demonbesättelse. Är det repression av ett dåligt samvete för hans bisarra "politik" och hjärtlösa människosyn?)

*****

(Fotografen Conny Sillén delar troligen inte alls bloggens värderingar, men tack för för den påpassliga ögonblicksbild som blev till underlag för denna kommentar.)

torsdag 20 oktober 2011

Reinfeldt, en rökmaskin kvar

Rökmaskinen

Bildt och oljeintressena. Jag saxar hela Expressens ingress:

Statsminister Fredrik Reinfeldt fick efter ett tal i Örebro i dag frågan om det är besvärande med att hans utrikesminister kritiseras för att eventuellt vara jävig i frågan om de fängslade svenska journalisterna, mot bakgrund av Bildts engagemang i det bolag som journalisterna åkte till Etiopien för att granska.

- Jag har svårt att förstå hur frågorna hänger ihop. Carl Bildt har under hela sin gärning visat att han står upp för mänskliga rättigheter och för fred och försoning och visat att han är de idealen trogen, sade Reinfeldt.
Här antyder Reinfeldt att han inte är klassens begåvning i problemet att se hur frågorna hänger ihop. Det låter som en rökridå som inte står Carl Bildt efter. Han adresserar något helt annat än jävsproblematiken, nämligen Bildts vurm för mänskliga rättigheter. 

Men detta är inte vad Expressen bett att få höra om! Jävssituationen försvinner inte bara för att Fredrik Reinfeldt håller för öronen. Svaret är ett exempel på att "härska genom att söndra"-tekniken. Denna man, född då hårklyvandets symbol Jungfrun steg över Stockholms östra horisont, väljer helt enkelt att klyva den sammansatta frågan i två delar och sedan bara kommentera en del. En jävel eller bara korkad? I vilket fall politik när den är som sämst.

Jämför med Håkan Juholt som i ett osäkert läge hellre medgav okunskap om hyresregler (vilka sedan inte visade sig existera) än att stå på sig och ljuga, typ moderater och psykopater, dessa två fraktioner av samma huvudriktning.


Se även: SvDAB


"Det abnorma tillståndet"

Jag läser ett blogginlägg länkat till DN om Telias ofattbara slakt av de gamla telenätet utan att den nya tekniken fungerar (samma gamla motiv: jakten på sänkta kostnader och mer vinst - kunden som vanligt förloraren när den typen av tänkande genomsyrar ett samhälle). 

Bloggen är kommunistisk, en politisk ideologi jag har ett luddigt förhållande till, men analysen klingar helt sant. Särskilt stannar jag till för dessa ord, som bloggaren själv hämtad från en brevväxling med en god vän:

[K]apitalismens normala period var slut för hundra år sedan, men dessa rika dårar har kunnat tvinga kvar kapitalismen så att den ännu finns här. När ett samhällssystem finns kvar längre än sin naturliga tid blir det abnormt. Det är vad vi nu ser.

Så sant. Det är abnormt det som nu händer i världen.

Hur Karl Marx definierade historiska cykler är jag inte insatt i, men säkerligen inte på samma sätt som astrologin talar om planeters kvaliteter och hur de färgar Tiden på komplexa sätt. Marx eget horoskop studerades här och jag gillade vad jag såg.

onsdag 19 oktober 2011

Mediernas brist på allmänbegåvningSVD: Kan det stämma att kampanjen faktiskt missgynnar Isaak?

HELIN/AB: Jag har svårt att bedömma [sic] det, för man måste ställa det mot tio års tyst diplomati. Den har inte lett någonstans. Den kritiken har framförts förut från annat håll. Den får en annan tyngd nu när familjen själva går ut i Svenska Dagbladet. 

En stilla fråga som infinner sig är då om Helin inte förmår operera under eldgivning - förutom då han själv piskar på oriktiga drev mot vissa partiledare. För när han vill ställa kritiken mot sin tidnings kampanjande mot tio års tyst diplomati glömmer han fullständigt SvD:s fråga, om kampanjen missgynnat Dawit Isaak. 


För, hur många av dessa tio års tysta diplomati har han och hans dåraktigt myndiga kollega på Expressen egentligen harvat med de här tröttsamma räkneverken med mera? Åtminstone några av åren. Kan inte Aftonbladets högsta höns se sin egen insats sammanflätat med dessa tio år, då saknar han fullständigt intellektuell heder (eller begåvning), hur mycket än indikerar att anhörigkritiken betyder något för honom.


Ett land får den journalistik den förtjänar [1], och tidningarna har på sistone visat sig vara en skrämmande byk av osunda tänkare.


(Sagt av en som fått sin blogg svartlistad av DN för att ha varit för vaken i sinnet.)


Och snälla Helin, använd aldrig mer ordet "relevant". Det är ett oskick att inte kunna tala med egen röst utan ständigt anropa en auktoritativ måttstock som dock aldrig redovisas. Det är anti-intellektuellt, bah.
_____


1. Herakleitos (6e årh fvt): "Karaktären är ödet." (ethos = karaktär)Reinfeldts onda öde tungt över landet

 


Det är fenomenalt vad seglivat statsminister Reinfeldts onda höstomen är! Nu har det kinesiska temat HUAN/Förskingringen slagit in ännu en gång. 

Den här gången genom Ganna-affären, om vilken Daniel Swedin/AB kommenterar: "Det är länge sedan­ man sett en lagstiftning på så total kollisionskurs med det allmänna rättsmedvetandet."

Det är det kinesiska temats aspekt av "pressad regim skickar i exil" jag talar om här. Och det är inte ens en symbol utan en bokstavlig uppfyllelse i och med utvisningsbeslutet. Det är snarare 91-åriga Ganna som blir symbolen för vad en ond regim gör med människorna i landet.

Den som blir nyfiken på vad kineserna visste om våra öden kan läsa den här fromma förhoppningen:

Och här, en bakgrund till varför en nations ledare är dess öde.


Girighet föder främlingshat inom (m)tisdag 18 oktober 2011

Seklarismen i sig en korruption

Kd:s Göran Hägglund har indikerat att västvärldens allt skakigare situation är resultatet av dess sekularisering, av att de kristna dygderna avvisats från samhället, lite som DN arrogant svartlistat mina bloggar med deras filosofiskt-astrologiska samtidskommentarer. De låter sitt dörrvaktsföretag Interaktiv Säkerhet lakoniskt meddela att bloggen (oavsett vad dess enskilda inlägg avhandlar) saknar "relevans"!

På Hägglunds analys svarar nu statsvetaren Bo Rothstein (Göteborgs universitet) i DN

Idén att mera religion i politiken leder till en högre offentlig etik saknar således stöd enligt de gängse data som används världen över av forskare för att mäta dessa förhållanden.

Sambandet är naturligtvis inte perfekt, men det finns inga länder som har höga värden på omfattningen av religiöst grundade värderingar och som har låg korruption, och det finns inga länder som är starkt präglade av sekulära värderingar som har hög korruption.

Rothstein förstår uppenbarligen inte de religiösa värderingarnas förankringar, det går att räkna ut bara genom att se att han är en hbt-förespråkare, ett ämne där kristendomen i allmänhet har en restriktiv syn. Redan här föreligger således misstankar om jäv, Rothstein är inte intresserad av att se forskningen belägga den kristna etikens goda inverkan på ett samhälle! 

Tvärtom, det ligger i hans intresse av att arrangera mätdata så att religionen framställs som en obsolet, magisk föreställning, en homeopatisk konkokt - för att nämna en annan slagpåse från det moderna teknokratiska samhällets försök att vidmakthålla sin egen mytologi.

Rothstein noterar att "sambandet inte är perfekt", med vilket menas att hans mätdata uppenbarligen haltar en hel del. Men han gillar variabeln "korruption" eftersom väsentliga delar av hans resonemang tycks vila på just den.

Men hur har då "korruption" till att börja med definierats i hans forskning? Inifrån den marknadskapitalistiska världsbilden med dess fullständiga avsaknad av bindande värdeomdömen eller efter den eviga filosofins (philosophia perennis) måttstock? 

Man kunde nämligen anföra att det sekulära västsamhället inte längre är kapabelt att bedöma sin egen korruption eftersom dess sekulära forskare står mitt inne i smeten. Här, i töcknet, bekymrar de sig t.ex. inte alls om att det regeringsbärande partiet Nya Moderaterna världsunikt vägrar all insyn i frågan om vem som köpt sig ett parti för att bedriva en segregerande, samhällsnedbrytande politik där A- och B-människorna nu återbildas efter att socialdemokratin under många år lyckats eliminera åtminstone den del av "den gamla världens" orättvisor.

Här, i töcknet, finner man PR-konsultens illistiga strategier viktigare än sanningen och tror seriöst att detta är ett normaltillstånd, när det omvittnar det sekulära intellektets fullständiga kollaps (kollapsen är ett arketypiskt, med människosjälen givet skeende, vi hittar det naturligtvis också hos antika, fördemokratiska tyranner).

Jag vill med detta antyda att det inte är så lätt inne i bubblan att se vad korruption egentligen är för något.

Vilket utslag skulle en korruption av den här omfattningen ge på Rothsteins "mätinstrument" om han själv hade sanningslidelse nog att seriöst fundera över civilisationstyper? Och vilken måttstock skulle han nödgas använda om han var en så fri ande att han verkligen förmådde studera mänskligheten och dess samhällsbyggen för vad den är? 

Den kristna Johannesprologen är med rätta den kanske mäktigaste programförklaring i Platons anda som någonsin författats: "I begynnelsen var Logos. Allt blev till genom Ordet och utan det blev ingenting till av allt det som finns till." (1:1-3). Detta är den enda okränkbara punkt varifrån objektiv forskning kan utgå. Men Rothstein är ateist, och likt det sena 1800-talets positivister förstår han inte vad den här utsagan säger, den denoterar ingenting för de mindre andar inte fungerar på det rena intellektet nivå. Likväl producerar sådana här människor skräpforskning i väst, år in och år ut.


*****

Jag kan emellertid sympatisera med forskarens våta dröm om "perfekta, 100%-iga samband" från mina egna pilotstudier i huruvida antikens astrologer verkligen hittat en användbar modell för mänskliga tilldragelser. Men redan naturvetaren Claudius Ptolemaios som under 100-talet skrev antikens definitiva verk i astronomi och astrologi, konstaterade att de astrologiska effekterna visserligen existerade men var svaga. Sådant är också mitt intryck genom otaliga tester med begränsade dataset. Mellan sig börjar dessa dock uppvisa häpnadsväckande "samsyn", som om många bäckar små alla påminner om antikens lärosatser.

Således indikerade testet av horoskopen för 161 mördare att den "fallna" Månen i Skorpionen verkligen indikerar tecknets antika betydelse av mörker och död (och allt annat vedervärdigt). Detta är då en av Platons distinkta former, eller (lite slarvigt) Emanuel Kants "åskådningsformer". Vi upplever ju aldrig världen i sig utan våra sinnesdata är "pre-processade" av en mängd intrapsykiska faktorer, minnen, attityder och, kanhända, biokemiska obalanser som får oss att måla fan på väggen (egentligen en attityd men förvrängd till det absurda).

Efter några timmars arbete lyckats jag samla födelsedata för åtminstone 72 glamourmodeller från de senaste årtionden i det sekulära väst - att strippa i brittiska tabloider hade för övrigt aldrig kunnat förekomma om inte civilisationen redan varit avsevärt korrumperad och åter kan man misstänka att Rothstein är totalt hemmablind i sin forskning. 

Och hur brukar det heta, att sex och våld (och död) hör ihop? Så sant, studien av de unga stripporna visade att Skorpionen, dödens och sexualitetens arketyp, återigen nådde statistiskt signifikant överrepresentation. 

Den kunnige inser att ett test baserat på 72 mätpunkter knappast kan sägas vara robust, men det är inte det som är poängen, utan att Skorpionen i två separata tester dyker upp precis i de sammanhang man kunnat förvänta sig enligt den antika "religio-mytiska" modellen av livet som psykisk process.

Den astrologiska kosmologin informerade en gång de kristna värderingarna, och undertecknad har ägnat 2½ år att påminna om hur våra uppfattningar om rätt och fel bottnar i detta ålderdomliga schema, så grundläggande för alla rättsstater att ingen längre verkar förstå varifrån värderingarna kommer. (På detta arbete i allmänbildningens tjänst svarar således DN med svartlistning!)

En blick på professor Rothsteins eget födelseomen kan här få tjäna som en inblick en människotyp som är vanligt förekommande och förklarar såväl hemmablindhet och livslögner. Var tredje födelsehimmel är mer eller mindre svårt anfäktad av Vatten- och Luftelementet sammantvingade fast de inte arbetar tillsammans, den ena indikerande blind instinkt och den andra logik och system. 

Vad händer om en svårt "dissociativ" forskare söker undersöka ett ämne? Han kontaminerar hela arbetet med sina egna förutfattade meningar.

Genom att använda en förtäckt kvinnoföraktande homosexuell sångare med otajt logik som modell för en hypotes, hittade jag verifikation på att hans "dissociation" var distinkt underrepresenterad hos 187 Nobelprisbelönade fysiker. Slutsatsen var enkel: för forskning i världsklass duger det inte med smittade experiment där forskarnas egna attityder introducerar skeva och rationaliserade tankemönster vilka i sin tur introducerar verklighetsfrånvänd korruption i själva upplägget.

söndag 16 oktober 2011

Skrattspegeln SvD

"Jag hyser ingen marxistisk tro på att produktionsförhållandena bestämmer vilka idéer och värderingar som ska råda."

Meningen är så otymplig att jag får titta på den två gånger. Vad säger SvD:s chefredaktör i sin omogna "Priset att unna sig en Juholt" egentligen?

Sanningen är att han inte säger något alls. Det är ett havererat försök att vara djupsinnig.

Tanken att den arbetande människans miljö bestämmer hennes tankar och värderingar är inte marxistis. Det är en en allmänt accepterad sanning bland materialister och ateister. 

1800-talets positivistiska filosofi (inte marxistisk, även om marxismen hakade på materialismen) erkände inte ens utsagor om det som inte direkt och handgripligt kunde återföras på den fysiska miljö  - vår värld - i vilken människan är satt att, som Bibeln säger, arbeta i sitt anletes svett.

Det är den positivistiska åskådningen som vägrar befatta sig med moralutsagor eftersom de bara anses vara godtyckliga åsikter som ligger bakom den anstötliga marknadsliberalismen. I övertygelsen om att det inte finns någon himmel som ser på registrerar och utmäter en lämplig belöning på andra sidan, tappar människan snart kontrollen över sitt eget projekt. Den som roffar åt sig mest vinner.

Se hur amerkanska storkapitalister presenteras som rasrena fullblod på amerikanska ekonomisidor. I tabellform får man se hur deras närvaro inverkat på de giriga storförtagen och hur många TIOTALS MILJONER DOLLAR dessa sekulära gudar är värda för den Midas-beröring som nu accelerande takt för västerlandet mot slutet på sin plats i världshistorien.

Men, men, det är ju Svenskt Näringsliv som i somras förklarade för landets unga att de inte behövde överväga högskoleämnet filosofi eftersom det med monetär måttstock inte var "lönsamt". Det är med sådana prioriteringar man får ledarskribetner som totar ihop helt meningslösa förnumstigheter.

Karln är befriad från skam han också, eftersom texten försåtligt spinner vidare på en förment skuld som åklagarämbetet redan rentvått Juholt från. Priset för att unna sig en Juholt är en alltigenom felaktigt tänkt eller avsiktligt men falskt tänkt tanke. 

Vad Linder bort sagt är att den tillfälliga s-svackan beror på att det partiet består av enkla människor utan kapacitet att se igenom medial lögn och dikt eftersom tills nyligen journalister hade en kåretik, att rapportera men inte själva driva politik. 

Sådana som Linder och alla andra som ägnade en vecka av sitt liv åt smutskastning kommer att möta sin egen snöboll som en lavin på andra sidan, den dag deras jordevandring är över. 

För positivismen hade naturligtvis fel. Andevärlden finns. Som filosofi är positivismen och dess skugga nihilismen död sedan årionden. Det tar bara lite tid för marknadshjulen att skära ihop. Sedan en ideologi havererat ser kulisserna ännu en tid verkliga ut för det sovande folket. Men därpå kommer uppvaknandet.

Occupy Wall Street är bara en första föraning. Där har Linder den nya socialdemokratin. Han såg den inte ens komma! Sicken profet.

Det handlar inte om formaliteter utan att se vilka en idés verkliga bärare är.

Här granskade jag redaktörens himmelska födelseomen.

lördag 15 oktober 2011

Bör Aftonbladet polisanmälas?

Sen lördag, ett dygn efter att Juholt helt frikänts av åklagarmyndigheten, sitter en förbittrad personalstyrka på Aftonbladet alltjämt och söker förgifta opinionen med

FALSKT UPPSTÄLLDA DIKOTOMIER:


Bör inte Aftonbladet polisanmälas för personförföljelse av Håkan Juholt?

Samma drev, nya argument

Det senaste blocket på Aftonbladets förstasida visar att dessa konsumtionslystna högersossar inte ger sig. De fortsätter drevet mot Juholt och sitt sätt att omoraliskt vinkla fakta.Nu när det inte gick att beslå Juholt med avsiktligt fiffel, byter de omoraliska hundarna till temat "Juholt är inkompeent". 

Räkna rubrikerna med exakta samma nyckelord, utskrivet eller åsyftat, och se själv!

Krönikan jag inte klickat på, av Cantwell (hans efternamn betyder parodiskt nog "mässa väl"), är den enda som avviker. Här är undertexten att Juholt blev "friad" av åklagaren inte för att han var oskyldig utan för att det var för krångligt att bevisa hans skuld!

Jag har alltid ogillat Cantewells tonläge i krönikorna och nu visar han att han inte bara liknar Tobias Billström (en snål, främlingsfientlig och överjävlig moderat helt utan intelligens), han är en lika falsk fan när det gäller att förklä en ren åsikt till spelad vederhäftighet.

Men se de övriga delarna i den här propagandekompositionen på förstasidan: "Coachas" tyder på en som inte klarar jobbet själv. Lena Mellin påstår att det var "bristen på kompentens" som närapå kostade Juholt jobbet. 

Ständigt pimpinätta feministen Katrine Kielos bevisar sig slutligen tillhöra den högerfalang som vill ha bort Juholt genom att i en penibel krönika driva samma poäng, men lite salomoniskt sprida kritiken över 20 år av marknadsliberalism. 

Hon fabulerar mot sitt eget bättre vetande. Jag har aldrig hört en ledare markera så skarpt som Juholt mot den själviska skitmentalitet som dragit in över västvärden under dessa magiska och ofta använda "tjugo år". Han påminner faktiskt om Palmes skärpa, men för att upptäcka det måste nog lillflickan Kielos sitta ner med några timmar arkivfilm.

Att Kielos nu applicerar mantrat på socialdemokratins ökenvandring visar att hon, med, är en Judas som inte längre har rätt att uttala sig för det här partiet, vars centrala värderingar Juholt uppenbarligen förstått mycket mer om.

Kielos är kanhända tidningsvärldens ytligaste kommentator eftersom hon inte är intresserad av att se Juholts så kallade ombytlighet som det friskhetstecken och förmåga att gilla det faktiska läget det är. Hon är som en liten flicka som fortfarande tror på tomten eller en stadig pappafigur att blint och naivt tro på. En fantasifigur av en stark ledare där alla repliker är skriva i förväg, noll eller minimal inblandning av en tänkande, intelligent ande!

Juholt opererar på en betydligt högre nivå av mental kapacitet än Kielos, men halvsmarta upplever folk kapabla till snabba kursändringar som oärliga eller flyktiga. 

Människor som själva saknar erforderlig takhöjd bör inte kommentera dem så mycket mer medvetna än dem själva. 

Anm. Astrologiskt har Juholt mer än Kielos av vad indisk filosofi kallar Sattva guna, den högsta graden av medvetenhet. Kielos är en blandning av passion och mörker, helt utan ljus. [1]

Det är en populations förbannelse att den per defintion bara har en genomsnittlig intelligens, definierad som "IQ 100". Folkets moralism på vänsterkanten ligger just i att man fördömer det man inte kan förstå utifrån sina egna mått. Kielos har här bevisat sig vara en sådan som läser på två böcker extra inför varje viktig krönika just för att hon inte klarar att operera utifrån nämnvärd inneboende generell intelligens. 

Det förvånar inte att den pressetiska skandalen snurrade igång på Aftonbladet. Vilken Aftonhora!

*****

SvD har naturligtvis heller inget emot att ta parti för Mörkrets kvalitet! De ger det genom maximal exponering av folkets opinion den här veckan. Vem brydde sig någonsin om månens inverkan på de oformliga vattnen? Jo folk och SvD har inga planer på att förändra den saken, inga bildningsambitioner för svenska folket.


__________
1. Indisk astrologi består av de 7 klassiska planeterna samt en "demon". Denna, Drakhuvudet, har en svans som alltid ligger opposit huvudet och delar samma psykologiska kvalitet som huvudet. Men kan därför betrakta både huvud och svans som delaktiga i samma "guna" eller kvalitet.

Kielos: 62½% Mörker (Tamas guna); 37½% Passion (Rajas guna); 0% Ljus (Sattva guna)

Juholt: 25% Mörker; 50% Passion; 25% Ljus. Skulle Juholt emellertid vara född på eftermiddagen eller senare på dygnet, skiftar balansen ytterligare mot Ljuset, precis som vid en födelse under dygnets allra tidigaste timmar.

Sattva är alltså godhetens kvalitet, men för mörka människor, tröga människor, upplevs en hög intelligens som opålitligt. Och MÖRKRET kan inget annat än smutsa vad det inte själv förstår.

Andra tacksamma exempel:

Fredrik Reinfeldt: 62½% Mörker; 25% Passion, 12,5% Ljus
Anders Borg: 50% Mörker, 25% Passion, 25% Ljus
Carl Bildt: 12½% Mörker, 25%, 62½% Ljus

Av detta förstår vi att Ljuset (sattva) inte nödvändigtvis representerar en högre moral, men att Ljus/Mörker-dikotomin mer kan liknas vid skillnaden mellan ett silverbevingat skodon och leriga stövlar.

Den indiska filosofins "kosmo-psykologiska" modell får sin närmast perfekta bekräftelse i den här DN-artikeln, där universitetslektorn Mikael Sundström upplever att "Bildt är en hal ål", och att det är svårt att få saker "att fästa på" Bildt.

Se även: Analys av drygt 50 (m)-politiker samt analys av drygt 50 (s)-politiker.

fredag 14 oktober 2011

Dagens roligaste citat

...hittar jag i bloggen Röda Bergets kommentarspalt, under inlägget "Lena Mellin ljuger sig blå":

  1. Erik Gertkvist säger:


    Internet glömmer aldrig dina digitala spår, och sökfunktionerna blir bara bättre. Aftonbladet ska tydligen satsa allt mer på Internetupplagan – undrar om de inser vad de gett sig in på?

Tack för ett gott skratt!

Aftonbladet dissar bloggosfären

AB tyckte inte längre det var roligt med bloggare, sedan deras egen gemenhet avslöjats i samband med Juholt-drevet som de själva skapat.

När jag klickar på hela klustret av Juholt-relaterade artiklar på Ettan idag (16.20), GÅR DET INTE ATT BLOGGLÄNKA TILL EN ENDA ARTIKEL.

AB är inte folkets tidning utan har kapats av en högermaffia som likt Dagens Nyheter (som bannlyste mina bloggar) inte vill hjälpa sprida folks observationer.

Således:

Förundersökningen läggs ner (ingen bloggmöjlighet men väl live-chat)

Juholt: Jag stannar kvar (ingen bloggmöjlighet, men visar twitterflöde)

Räknar med att (s) tappar 10% (ingen bloggmöjlighet, samma flöde)

Mellin: Beskedet var väntat (ingen bloggmöjlighet, samma flöde)

Åklagarbeslut kan avgöra (innehållet ändrat till "nedlagt", ingen bloggmöjlighet, samma chat)

Allt fler kräver Juholts avgång... (ingen bloggmöjlighet)

Och så vidare tillbaka till den punkt då AB ännu hade problemformuleringsmonopolet.


Aftonbladets rekord i intellektuell ohederlighet

I samma dominanta block på förstasidan om Juholt-affären lyckas Aftonbladet ljuga läsaren i ansiktet två gånger. Minst!

Rekordet i smutskastning är att bädda in nyheten om C-politikern som fick panik när Juholt-affären rullade upp och bekände sitt bidragstrixande. 

Men hans agerande är en sak för sig! Han utnyttjade med berått mod en lägenhet han redan avyttrat! Fallet är överhuvudtaget inte jämförbart med Juholts, ändå sticks det in i samma hatkampanj!Är Aftonbladets förstasideredaktör inte medveten om det här, är han/hon så inkompetent att hon inte bör ha det här viktiga opinionsbildande jobbet (för det är vad det är att sätta en Etta). Men personen vet förstås precis vad han/hon gör. "Visste att pengarna inte var hans" ska nu smeta av sig på Håkan Juholts namn.

Så agerar en gris men inte en människa. Grisar gnuggar obekymrat av sig sin lera på finrumsmöblemanget. En gång kände jag en människa som plötsligt drog upp en nageltång ur fickan och började klippa naglarna mitt på min vardagsrumsmatta. Det behöver inte sägas att den bekantskapen är slut nu. 

Sedan följer Aftonbladet upp lite längre ner i smutskastningsblocket med följande:


"Håkan Juholts förtroendespiral nedåt", har tidningen mage att skriva, när det i själva verket är de som hela tiden söker framskapa den! Titta på bildspelet och se den mest löjeväckande "orsakskedja" det går att beskåda. AB-anställda måste ha en intelligens långt under genomsnittet.

BREAKING NEWS. Inom några minuter efter detta inlägg har tydligen AB sett över sitt "bildspel" och lyft bort den färgade kvinnan som Juholt lyfte ur sin grupp och som sedan kom att ingå i "hämndgruppen".

Smart AB. Men bildspelet haltar fortfarande eftersom det är en fabrikation från början till slut, en illvillig skapelse av människor som tappat all trovärdighet som nyhetsrapportörer.

Det här kommer att göra ont när de inblandade slutligen vaknar upp.


Göran Greider: Svenskar, vakna ur psykosen!

BREAKING NEWS!

Det tog inte Dagens Nyheter/Interaktiv Säkerhet många dagar att se att jag använde denna mina gamla blogg för samtidskommentarer. Och nu är också Ockulta Ögat svartlistad! Allt för att hindra borgerliga DN-läsare från att få ett större perspektiv på vad som pågår i Sverige just nu.


Sådan var kontentan av den observante poeten och politikern Göran Greider, när han fick några korta minuter i morgonradion: svenskarna är helt bortsopade i en mediadriven psykos. Och hur rätt har han inte.

Dagens Nyheter har bannlistat den här bloggen från att länka till deras nyhetsrapportering [varför inlägget publiceras från annat ställe], men var det inte på dessa sidor jag redan i samband med kungadrevet i somras konstaterade att svenska medier fullständigt tappat sin moraliska kompass? 

Detta beror på att vi nu är inne i en tjugo år lång period med IT-teknologi som den gamla apmänniskan inte vet hur hon ska förhålla sig till. Naturen bygger långsamma men förhållandevis stabila system. 

Här har nu en hybrisartad dröm om att äga Guds rika medvetande ("internet") rotat sig - men ingen behöver tacka eller vörda samma Gud. "Människan är alltings mått." Naturligtvis innebär detta att människor i informationsbranschen blir demonbesatta före andra som lever ett rikare och mer allsidigt liv.

Sverige, ledande i världen vad gäller it-infrastruktur, bredband, hemdatorer.

Sverige, ledande i världen när det gäller "sekulär mentalitet", dvs. en kultur som i rationalismens namn kapat alla förbindelser med sin historia, mytologi, traditioner med mera. Kvar finns idag bara en teknokrat- eller ingenjörsstyrd överbyggnad i ohelig allians med räknenissar som Fredrik Reinfeldt.

Pengar är den nya guden och allt mer högpresterande maskiner att göra människans jobb. 

Var har vi hört detta tidigare i världshistorien? Jo, i den fascistiska "futurismen" (kulten av silverblanka maskiner) och Mussolinis dyrkan av den dugliga och starka människan.

Det är medelklassens oförlåtliga misstag att de är så illa pålästa att de röstade in en REPRIS av detta en gång till!


Samtidigt är socialdemokratin så förgiftad av samma avundsjuka dyrkan av materiella ting att partiet nu böljar under slitningarna från den stockholmsbaserade stockholmsmaffia som bara låtsas vara lite lagom radikala men i själva verket slickar Reinfeldts och marknadskapitalismens röv. För visst är iPhone läcker! Falska hycklare, obildade nollor.

Som jag sade i mina försöksstudier med ett indiskt prognossystem jag just fått nys om: det finns ingen väg ut för landet Sverige. Så långe hånade vi genuin bildning (Svenskt näringsliv sommaren 2011: "filosofi är inte lönsamt"), att vi nu får skörda det som ankommer oss: Vad som helst kommer att hända från och med nu. Borgaren i sina skyddade villaförorter får räkna med brandbomber mot sin egendom.

Sådan blir nämligen konsekvensen om regeringen Reinfeldt får fortsätta skapa segregering i samhället med sina A- och B-människometoder. I det goda samhället satsar man på fortbildning av sina medborgare, i Reinfeldts värld stoppar man in dem i arbetsläger (Fas 3) ur vilka mycket få kommer att komma ut i sina liv!
 
Inget liknande har setts i Sverige i modern tid, och man får gå tillbaka till tysk nazism för att hitta en lika tydlig "märkning" av människor som den Reinfeldt i veckans partiledardebatt åter gav uttryck för. Notera att han döljer sin människosyn bakom myten om sjukfejkande bidragstagare! Och egoskadade människor vill så gärna hålla med, för att döva sitt dåliga samvete. Så lät också tyska folket Hitler fara fram med "undermänniskorna" - judarna. "De tärde på Tyskland."

Det som nu händer inom socialdemokratin just nu, det gamla partiet som beskrev ett tvärsnitt av det hyfsat jämlika Sverige (procenten manipulativ överklass borträknad) visar landets brist på framtid. Reinfeldts socialdarwinistiska djungelsamhälle kommer - även till medelklassen. Men inte som han räknade med.

Så dum är den egoistiska korttänktheten.


*****

Det är ingen slump att jag formulerade ordet "nationalpsykos" när svenska folket senast röstade bort en god man med vinstchans - i Eurovisionsschlagern. Salem al-Fakir fick stycka på foten och svenskarna valde, ursäkta mig, en fullständigt menlös liten sång av någon Anna. Inte en skugga av en chans...

Öppna nu den länken, titta på horoskopet för den 13 mars 2010 och fråga vad som återkommer på himmelen under detta psykotiska mediadrev mot vinnaren Håkan Juholt? Jag valde detta horoskop som markering för drevets början.

I både Salem al-Fakirs och Håkan Juholts fall är det den sadistiska "fallna" Mars i egenintressets tecken Kräftan! Både sångaren och politikern har viktiga planeter i Vågen och drabbades därför av den tillfälligtvis psykotiska Kräftan på himlen!

Det här är nu inte för den mentala svenska underklassen att förstå. De vågar inte förstå att de inte är herrar över sitt öde för de är skolade till egocentrism av marknadskrafter som vill reducera dem till "produktions- och konsumtionsenheter". 

Och den som inte förstår är, tragiskt nog, den som blir offer för gudarnas råa lek med våra psyken. Agenterna skiftar, sveket kan komma från en Aftonbladet-reporter, från själva statsministern eller din närmaste granne. Många av oss är demonbesatta i dessa dagar, men inuti vanvettets bubbla tror vi förstås vi vet precis hur det förhåller sig!


*****


14 sep 2010: "Sverige under en ond demon 2002-2020". Här gör jag den första kopplingen mellan svenska mentalitetens urspårning och it-teknologin.

Föregångslandet Sverige tar första smällen med en kollektiv sinnesjukdom av sällan skådat slag. MEDIA IS THE MESSAGE - så ytlig blev svensken dessa år, så oförmögen till egen analys blev hon.

Lägg till det höger/vänsterpolariseringen som ytterligare hämmar den fria tanken och vi får bilden av 9 miljoner byfånar. Tänk, alla samlades de här!

1 juni 2011: Min upptäckt att medierna var synnerliga bärare av "demonisk smitta" under en intensiv fas av det långa nationella lågvattenmärket.

30 augusti 2011: Hittar en bekräftelse i DN:s "spelregler" och ironiserar över att de vittnar om en lös formulering som medger diktatoriskt godtycke.

(Blir sedan själv svartlistad av deras mörkläggningsföretag Interaktiv säkerhet.)

*****

Göran Greider är en hedersman, en av de få kvarvarande i Sverige. Hans ord om att nyktra till och se mediedrevet för vad det är möttes av en helt rabiat och ohörsam skåning i morgonradion. Tragiskt nog representerade denna sosse svensken i gemen, fullständigt fixerad vid sitt eget förkrympta universum och de få käpphästar man tycker sig ha etablerat där. Det här må vara ett enkelt citat, men ändå pärlor för svinen. Jag sökte skicka det till en socialdemokratisk vän för diskussion och han blockerade sig direkt och hävdade att texten rörde "sjuka" människor!

(Anm. "senex" är latin för "gammal människa", jfr vårt "senil".)

"Negationen är enligt Freud undertryckande: 'Ett negativt omdöme är den intellektuella ersättningen för repression, det Nej med vilken omdömet uttrycks är själva kännetecknet på undertryckande.' Här flyttar Freud negationen från filosofin och in i psykologin. Han såg den som en motsvarighet till repression.

Men dock, varför detta slag av undertryckande? Immanuel Kant svarar: 'Den speciella funktionen hos negativa omdömen är enbart att förhindra fel.' Med andra ord, den typ av repression vi kallar negation syftar särskilt till att upprätthålla en ideal och fläckfri vision av sanning och ordning, av senex kosmos."

//James Hillman - Negative Senex (1975, min snabbövers.)


Greiders horoskop har granskats tidigare, men det går att avlocka varje himmel många tankar genom att skifta fokus något. Se här hur ett fokus på Eld och Vatten avslöjar vilken hängivelse som bor bakom tänkarens hökblick!


Här är det intressant att tänka sig hur Merkurius relaterar till Algol/Satans huvud. Denne "trickster" beter sig olika från horoskop till horoskop, och jag ägnade Gycklaren som reducerar allt till en fars eller en ironi stort intresse när jag kommenterade Göran Greiders anmälan av en bok om Bob Dylan. Stjärnan som judarna döpte till Rosh Ha-Satan dominerar den judiske Robert Zimmermans eget liv, och här visar sig även hans store beundrare Göran Greider stå i ett oppositionsläge till den!

Det är lätt att förstå att Satan är det som driver en materialist, Djävulen är ju denna världens herre och i våra dagar söker han dölja dödens ofrånkomlighet med idel socker och konsumism (för de som har råd). Men det var Döden som var vår enda chans att djupna och växa som människor. Svenskarna har genom att organisera bort Döden ur sitt samhället skapat förutsättningen till ett land fylld av självförljugna små skitstövlar som alla tar "brösttoner" (det där ordet gillar svenskarna) och låter stora och myndiga. De har glömt hur små de kommer att vara inför Döden. 


Landet är fyllt av Syndare, men jag tror relationen med stjärnan Algol t.o.m. kan vara nyttig i en del fall. Åklagaren Satan väcker människan till ny nykterhet. Dock inte hos den här socialdemokratiske Judas. Den mannen är uppenbarligen bara ett omedvetet redskap för Satans kraft.torsdag 13 oktober 2011

Hypotes: Varför lögnscoopet om Juholt


Det finns två Anette Holmqvist i rätt ålder i Stockholmstrakten. Men bara en kan vara den reporter som satte ihop tidernas lögnscoop om Håkan Juholt baserat på urusel journalistik och som AB nu håller om ryggen genom att ändra sina vinklingar titt som tätt. (Se den här kommentaren från bloggen Rabiatfeminism.)

Det faller sig inte bättre än att båda kvinnorna är födda så nära i tiden att bara ett tredjedels månvarv skiljer, dvs. båda har psyket starkt identifierat med livets materialistiska sida i ett Jordtecken, antingen Jungfrun eller Stenbocken.

Efter ett smakprov på hennes journalistiska verksamhet på Politikerbloggen, är åtminstone jag övertygad om vilket sinnelaget är. Den 13e september kommenterar hon apropå en opinionsundersökning där moderate finansminister Borg mäter bättre än partikollegan Reinfeldt, "Hade Borg och Reinfeldt jobbat på en vanlig arbetsplats hade det varit upplagt för löneförhandling..." (källa)

Det här är en ynklig kommentar ur en låg förståelsehorisont; en fullständigt värdelös slutskruv som röjer kvinnans själviska grundton. Ledsen alla goda sinnelags-Jungfrur, men givet det övermått av Månen i Jungfrun vi har bland moderata politiker, hatiska nazister och främlingsfientliga, ser det ut att vara ännu ett psyke som lyfter fram det sämsta ur den redan från början föga idealistiska men desto mer nyttotänkande Jungfrun. 

Reportern identifierar sig med Borg och leker Jungfruns favoritlek om att vara den anställda som kan förbättra sina egna villkor. Den alternativa Anette Holmqvist med Månen i Stenbocken skulle ha tagit ett högre perspektiv, ett systemtänkarperspektiv.

Därför föredrar jag födelsedagen 9 november framför alternativet. Det placerar också kvinnan i Enskede gård, ett hippt ställe att bo söder om söder där falska socialister eller "radikaler" håller till - jag har sett flera Aftonbladet-journalister med adress i de krokarna. Som alla bör förstå är det stockholmsmaffian inom socialdemokratin, en ren högerfalang, som nu försöker störta Håkan Juholt eftersom han inte är en av dom, utan en mer genuin socialdemokrat.

Men det finns ett astrologiskt skäl till att misstänka det valda födelsedatumet, och det är det rabiata manshat som syns på den här himlen:Solen med Venus kunde ha betytt en känslig och artistisk grundnatur, men "avhuggna" Draksvansen ser besynnerligt likt ut hennes så kallade "scoop" - hon har försökt straffa och avrätta en huvudperson (Solen) så som hennes självkänsla (identitet) är skadad pga Ketus störning mot Solen. Notera med vilken förödande kraft Ketu drar in Solen och Venus i sin straffexercis: alla tre planeterna ligger på exakt rak linje, i Vågens 23e grad.

Det här budet upprepas ännu en gång (måste ha flera snarlika indikationer för att våga påstå något mer säkert). Nu är det Mars i Lejonet som jag många gånger hittat hos kvinnor med våldsamma problem med sina fäder och de problem i relationen med män det sedan fört med sig i livet.

I det här fallet är problemet extremt eftersom Mars är hatets planet i kärlekens Lejon och krigaren attackerar sitt eget tecken, hatets (och dödens) Skorpion. Tamas guna är kvaliteten, tecknen är helt obändiga. 

Eftersom Merkurius tar skiten kan hon ha varit utsatt för våld från män som ung flicka (5-14) och nu hatar hon män och gubbar. Håkan Juholt var aldrig i hennes tycke och hon har smitt den här planen sedan han blev partiordförande. Hans "kemi" triggar hennes personliga smuts.

Eftersom Saturnus är en tystlåten och hemlig planet såg man inte detta komma, för den håller Mars i stryptag och döljer fakta. Hon ägnar sig åt att gräva i andras smuts istället för att ta itu med sin egen.

Psyket är inte friskt eftersom Merkurius är skadad av attacken från Mars. Vi har alltså i kommunikationsfrågor antingen slarv eller avsiktlig oärlighet. (Naturligtvis behöver inte Vatten slira mot Luft, attacker mot Merkurius skapar också frågetecken för ärbarheten, åtminstone om horoskopet verkar allmänt ostyrigt - som t.ex. här där Merkurius avgör sinnelagets karaktär.)

Likväl... Det är 50% chans att det här är fel horoskop. Men jag väljer det, för nu klarnar bilden av "infiltratören" inom AB som jag ganska direkt formulerade en rubrik den 10 oktober.

Jag har "mörkat" färgtonerna på de tre mentalt förmörkade tamasiska tecknen för att indikera att t.ex. den Eld som brinner i Lejonet är en illvillig eld. Denna aggression i mannens och ledarskapets tecken (agg mot manliga ledare) bottnar förstås i Mars disponent som är den närmast incestuösa Sol/Venus-kopplingen till den egna fadern och, naturligtvis, Ketu för viljan att straffa honom.

Scenariot är spekulativt, men horoskopet är ett enda stort personligt problem från början till slut och jag ser här en perfekt attentatsman. Enligt den här himlen har Aftonbladet en kriminell hjärna på lönelistan. Och AB tillhör naturligtvis också stockholmsmaffian inom socialdemokratin. De är Fredrik Reinfeldtar de också, fast de inte är ärliga nog att titta på sin "alternativa" livsstil.


DN: Starkt fäste (stockholmsmaffian?) kräver Juholts avgångTill sist, glöm inte att svenska folkets verkliga fiende är den här pajasens ideologi. Han skjuter in kilar i samhället och gör dagligen alla till en smula sämre och fulare människor, fastklamrande sig bakom stängda dörrar och snart misstroende sina närmaste! Moderat ideologi saknar förankring i något världens tidigare högkulturer kommit fram till. Egoism och konkurrens som den Reinfeldt förordat kör skiten ur ett samhälle på några årtionden. Förste kejsaren av Kina klarade 13 år vid makten med sitt piska/morots-system. Den som kan sin världshistoria vet att Reinfeldt är värre. Det säger en del om den svenska medelklassens katastrofala obildning.